Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Георги каза:

Източник?

Ръководен пост в компанията. Разбира се докато не излезе черно на бяло няма нищо на 100%

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Ще пускат полети до Атина от догодина. Преговорите са в процес.

Хайде стига повтаряемост на дестинациите, вече става скучно. Чакаме Прага, Варшава и защо не едно сезонно Тенерифе.

• Харесвам 4
Публикувано:

Кой беше Уиз емайла, на който им се пишеше да ги подсетя да преведат кешбека от резервации на букинг.сом през  сайта на Уиз, че нещо се ослушват? Благодаря и слънчев ден на всички!

• Харесвам 1
Публикувано:

Моля да ме извините, че ще се повторя, но аз се връщам на моето питане за багажа, тъй като живо ме интересува :).

Явно на обещанието на ууууу1з за “кабинен багаж“ не мога да разчитам на 100%. От прочетеното тук и там съм запомнила, че фотоапарати на врата не минават. А изискване колко да тежи връхната дреха няма, та дали да не пробвам с обективи по джобовете? На якетата на половинът джобовете са големички :girlcrazy:...

Публикувано:
преди 20 минути , Двуцветко каза:

Кой беше Уиз емайла, на който им се пишеше да ги подсетя да преведат кешбека от резервации на букинг.сом през  сайта на Уиз, че нещо се ослушват? Благодаря и слънчев ден на всички!

Попълваш формата за оплакване.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 10 минути , Ann каза:

Моля да ме извините, че ще се повторя, но аз се връщам на моето питане за багажа, тъй като живо ме интересува :).

Явно на обещанието на ууууу1з за “кабинен багаж“ не мога да разчитам на 100%. От прочетеното тук и там съм запомнила, че фотоапарати на врата не минават. А изискване колко да тежи връхната дреха няма, та дали да не пробвам с обективи по джобовете? На якетата на половинът джобовете са големички :girlcrazy:...

Не съм слагала обектив по джобовете, но се е налагало да ги пълня с допълнителни неща, които не се събират в багажа, напр. телефон, малък фотоапарат, две портмонета и др. Имам една малка раничка от Декатлон, която също ми е в джоба и в самолета ги прибирам обратно в нея.

И на Изиджет няма гаранция, че багажът ще е на борда, както и че е 1 бр., така че се налага особено при полети с различни А/К.

Редактирано от lesy
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Ще пускат полети от София до Атина или изобщо ще започват да летят от някъде до Атина? Защото те в момента нямат присъствие там. Гледам, че 2014 са летели Будапеща - Атина, но явно са били спрени по някое време.

Иначе, по-късно този месец ще имат pilots open day в Атина, което може да е свързано (а може и да не е :)).

Публикувано:
преди 27 минути , Ann каза:

Няма проблем с джобовете. А има и едни фотографски жилетки с джобове за обективи...

Но, по принцип няма да те спрат да си вземеш ценните неща с теб, ако са решили да ти вземат багажа в багажното. 

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Двуцветко каза:

customerrelations1@wizzair.com

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Полетите започват от Април месец, а продажбата стартира от 18-ти този месец :)

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Ех... не, че се оплаквам, но се надявах да е нещо пак потресаващо яко като Ница, Лисабон и Малага, които са последните пуснати. Тази Атина си я имаше готина ценичка и без това с Ryan.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , MARTiNSHO каза:

Ех... не, че се оплаквам, но се надявах да е нещо пак потресаващо яко като Ница, Лисабон и Малага, които са последните пуснати. Тази Атина си я имаше готина ценичка и без това с Ryan.

Е да хубава беше само миналата година за два месеца :ph34r: , когато двупосочен беше 20 евро, а сега еднопосочен за 20 трудно се намира.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Хайде стига повтаряемост на дестинациите, вече става скучно. Чакаме Прага, Варшава и защо не едно сезонно Тенерифе.

Много по-добре от дъждовните - Бристол, Бирмингам и разните там Робин Худ

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Hollywood каза:

Много по-добре от дъждовните - Бристол, Бирмингам и разните там Робин Худ

Факт, ама лоу-кост до Атина си имаме вече. Да се напънат малко повече за нови дестинации.

Публикувано:

Здравейте, сигурно е коментирано някъде, но темата е 125 страници, да питам пак. Къде се дава да се използва сумата от wizz сметката?

Публикувано:
преди 6 минути , slujitel каза:

Здравейте, сигурно е коментирано някъде, но темата е 125 страници, да питам пак. Къде се дава да се използва сумата от wizz сметката?

При купуване на билет в сайта.

Публикувано:
В момента, slujitel каза:

Е, да де, ама как точно става?

Ако не успяваш от пълната версия, пробвай мобилната.

Накрая, когато избираш как да платиш.

Публикувано:
В момента, Mary каза:

Ако не успяваш от пълната версия, пробвай мобилната.

Накрая, когато избираш как да платиш.

Пробвам и от двете, има само да въведа номера на картата и да платя. Как да задам да използва кредита или по подразбиране използва първо него?

Публикувано:
В момента, slujitel каза:

Как да задам да използва кредита или по подразбиране използва първо него?

Не го използва по подразбиране.

Трябва да има отметка, че ще плащаш с него.

Публикувано:
В момента, Mary каза:

Не го използва по подразбиране.

Трябва да има отметка, че ще плащаш с него.

Мерси, нямам, ще пробвам от друг браузър.

• Харесвам 1
Публикувано:

предполагам, че доста хора вече се облизват при мисълта за сутрешен на отиване с Райън и богат избор на връзки през деня към островите, и прибиране с вечерен на Уиз  ... и накрая, струпване на полетите през 5 минути и конкуренция за 2 см повече багаж :lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.