Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 46 минути , Боби каза:

Някой дали си получи кредита от букинг за септември?

Щеше ми се да го ползвам на днешното намаление, ама го няма :( 

Сега като попита погледнах и ми е в сметката. До преди ден-два го нямаше. 

Публикувано: (редактирано)
преди 56 минути , Боби каза:

Някой дали си получи кредита от букинг за септември?

Щеше ми се да го ползвам на днешното намаление, ама го няма :( 

И моя го няма.

Редактирано от slujitel
Публикувано:

Сега като си погледнах сметката, виждам, че и моят кешбек за хотела липсва, преведен е само за рент-а-кар в Братислава. 

Здравейте, предстои ми първият ever полет с нискотарифна компания. И всичко започва да ме шашка. Летиме на 29.10 до Бергамо, връщане на 01.11. За два цели дни и две половинки сметнахме че ще ни стигне само ръчния багаж, а 29-ти е първия ден с новите размери (късмет на начинаещия). Не мога да разбера какви са правилата за дамската чанта на жена ми: позволена ли е или трябва да имаме свободен обем в някой куфар защото ще се наложи да я прибираме някъде в ръчния багаж?

Редактирано от КолЮ
Публикувано:

Здравейте,

Wizz ме уведомяват по e-mail, че променят часа на полета ми. Стандартните опции:

-       приемам новия час на излитане,

-       кредит 120% в Wizz-профила ми за друг полет с тях,

-       отказ=100% възстановяване на цената.

В какъв срок трябва да реша и да регистрирам решението си в страницата им ?

Не намерих инфо в Общите условия, не го пише и в mail-а от тях.

Имам месец и половина до полета и се оглеждам за алтернативни полети/компании/цени, затова не бързам да регистрирам решение, но се опасявам да не изпусна срока за реакция.

Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Сега като си погледнах сметката, виждам, че и моят кешбек за хотела липсва, преведен е само за рент-а-кар

И при мен е същото.

Кешбек за няколко хотела липсва, преведен е само за рент-а-кар.

Преди 1 час, tonica каза:

Здравейте,

Wizz ме уведомяват по e-mail, че променят часа на полета ми. Стандартните опции:

-       приемам новия час на излитане,

-       кредит 120% в Wizz-профила ми за друг полет с тях,

-       отказ=100% възстановяване на цената.

В какъв срок трябва да реша и да регистрирам решението си в страницата им ?

Не намерих инфо в Общите условия, не го пише и в mail-а от тях.

Имам месец и половина до полета и се оглеждам за алтернативни полети/компании/цени, затова не бързам да регистрирам решение, но се опасявам да не изпусна срока за реакция.

Няма срок, можеш да протакаш докогато си искаш :)

В общия случай отмяна на билетите срещу кредит и купуване на същите като алтернативно предложените билети, е най-изгодния вариант - ако те устройват предложените сменени часове/дни, разбира се.

Редактирано от 45#2
Публикувано:

Моля за спешна помощ, ако някой знае или е имал същия проблем. Извърших голяма глупост, като върнах днес стария си паспорт, който не е изтекъл и взех новия си паспорт, тъй като ми трябва за виза. НО, данните от стария паспорт са записани на самолетните ми билети с които ще летя в петък:( в ЕС. Какво да правя?

Публикувано:
преди 5 минути , Емика каза:

Моля за спешна помощ, ако някой знае или е имал същия проблем. Извърших голяма глупост, като върнах днес стария си паспорт, който не е изтекъл и взех новия си паспорт, тъй като ми трябва за виза. НО, данните от стария паспорт са записани на самолетните ми билети с които ще летя в петък:( в ЕС. Какво да правя?

Уффф, оправих се. Огромни благодарности на сайта, че го има, на @eloena за телефона, на Георги, че го е поставил на видно място.

Звъннах, казаха, че ще разчекират, и ще се чекирам отново, като попълна новите данни.

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:
преди 7 минути , Емика каза:

Нищо.

Аз се чекирам с лична карта, а летя с паспорт винаги - никой не го е проверявал това.

Публикувано:
В момента, Боби каза:

Нищо.

Аз се чекирам с лична карта, а летя с паспорт винаги - никой не го е проверявал това.

Благодаря за отговора. Преди поне снимките ми бяха еднакви, сега са различни, знам ли какво можеха да измислят. Уиз отговориха веднага на неимпулсния, който е горе на страницата:)

• Харесвам 1

Навсякъде в ЕС можеш да пътуваш само с обикновената лична карта, която всеки ден носиш в портмонето си. Аз никога не съм носил международен паспорт.

Редактирано от Mary
Корекция главни букви
  • Харесвам 1
преди 11 минути , muchachote каза:

Навсякъде в ЕС можеш да пътуваш само с обикновената лична карта, която всеки ден носиш в портмонето си. Аз никога не съм носил международен паспорт.

Преди 2 седмици във Франкфурт българите от полета се наредиха на опашка с около 300 турци, защото нямаше отделено гише за ЕС жители, само отделни гишета за документи с чип (паспортите в БГ).

Не че не можеш с личната карта, но понякога паспортът те спасява от много чакане и то точно в ЕС.

Редактирано от 45#2
Публикувано:
преди 13 минути , muchachote каза:

Винаги нося и двата като застраховка, ако изгубя/откраднат единия документ, да мога да се прибера с другия. И ги държа на различни места:) Преди време говорихме и за бордните карти, на някои са само на телефона, моите са разпечатани, в телефона и в пощата. Ако бяха само в телефона, който в Болоня падна и се потопи под вода и трябваше да съхне 5 дни:O а аз трябваше същия ден да летя.... Всеки си решава как да пътува. Въпрос на гледна точка/вкус, казало кучето и се облизало под.....:)

преди 18 минути , Боби каза:

Преди 2 седмици във Франкфурт българите от полета се наредиха на опашка с около 300 турци, защото нямаше отделено гише за ЕС жители, само отделни гишета за документи с чип (паспортите в БГ).

Не че не можеш с личната карта, но понякога паспортът те спасява от много чакане и то точно в ЕС.

Да, и това е важно, спестявало ми е доста чакане по опашки. На много летища на паспортен контрол се минава с чекиране на паспорта. :ok:

• Харесвам 6
  • Смея се 2
Публикувано:
На 10/17/2017 в 8:43, chandni каза:

Сега като си погледнах сметката, виждам, че и моят кешбек за хотела липсва, преведен е само за рент-а-кар в Братислава. 

Моят дойде и за двете резервации. Ден след промото. Според мен е нарочно :shout:

Ще отлежава до следващото промо ;)

Публикувано:
преди 30 минути , Боби каза:

Моят дойде и за двете резервации. Ден след промото. Според мен е нарочно :shout:

Ще отлежава до следващото промо ;)

Моят кешбек за хотел още липсва.

Публикувано:

Писах им на ел. поща + оплакване в понеделник. Вчера имах отговор, че искат датите на резервацията, днес - вече в кредита, дори и получих писмо за да ми съобщят.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , rdd каза:

Имам следния въпрос: Твърда ли цената на билета София-Варна, например сега я виждам по 34,99лв или варира?

Няма твърди цени. Това да не ти е автобус :lol:

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Цвете
    • Iliyan Minchev
    • Ivko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.