Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , rdd каза:

Имам следния въпрос: Твърда ли цената на билета София-Варна, например сега я виждам по 34,99лв или варира?

Това е най-ниската цена, която съм виждала, иначе има и по-високи. Преди време имах късмета да взема еднопосочен за 6 лв. (не през посредник, а директно от сайта на Уиз), но тези билети свършиха за нула време и бяха само за някои дати.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Пратих мейл в 13:07 с номер на резервация и на Wizz акаунтаа, в 14:35 ми върнаха отговор, че кредитът е зареден! 

Червена точка за Wizz! :) 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 минути , chandni каза:

Пратих мейл в 13:07 с номер на резервация и на Wizz акаунтаа, в 14:35 ми върнаха отговор, че кредитът е зареден! 

Червена точка за Wizz! :)

Те май просто днес са решили да ги заредят.Аз получих мейл в 14.19 без да съм и писал преди това. :)

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
В момента, christuff каза:

Те май просто днес са решили да ги заредят.Аз получих мейл в 14.19 без да съм и писал преди това. :)

Не знам дали са решили днес да ги заредят, но досега не съм получавала имейл за зареден кредит, а сега, както и @lesy спомена, изпратиха имейл, че са ги заредили. Ако и ти си получил, е възможно да е съвпадение, но ако си получил кредита и нямаш мейл, значи са реагирали много бързо на писмото ми, което ме радва.

Публикувано:
преди 5 часа, slujitel каза:

Да, явно днес е ден за кредитите, току що получих и моя.

Имам имейл.

и аз да потвърдя, кредита за хотелите + мейл

• Харесвам 1
Публикувано:

Току що се чекирах за полета ми до Меминген  и обратно,аз ,жена ми и детето.

На отиваме сме 3 мата на ред 22 /далеч от крилото/ обаче на връщане уцелихме десятката /:(/ ред 11,баш над крилото.Не съм се качвал на самолет от 1988 /полет Варна -София с Ту 134/,а жена ми и детето за пръв път.Местата зле ли са ?

Публикувано: (редактирано)
преди 4 минути , georgievgi76 каза:

На отиваме сме 3 мата на ред 22 /далеч от крилото/ обаче на връщане уцелихме десятката /:(/ ред 11,баш над крилото.Не съм се качвал на самолет от 1988 /полет Варна -София с Ту 134/,а жена ми и детето за пръв път.Местата зле ли са ?

Това с крилото каква връзка има? Погледни го от добрата страна тъкмо до аварийните изходите сте :lol:  Ако стане нещо сте първи на пързалката. Иначе майтапът на страна, освен че евентуално няма да може да киризите през прозореца, аз друг негатив не виждам :)

Редактирано от tch
  • Харесвам 7
Публикувано:
преди 23 минути , georgievgi76 каза:

Току що се чекирах за полета ми до Меминген  и обратно,аз ,жена ми и детето.

Няма от какво да се притеснявате. Е, можело да бъде по-добре, 12 или 13 ред, където местата са на аварийния изход и мястото за краката е доволно:) Сега пък ще си правите снимки на Земята с крилото:)

Публикувано:
На 10/17/2017 в 7:44, Боби каза:

Някой дали си получи кредита от букинг за септември?

Щеше ми се да го ползвам на днешното намаление, ама го няма :( 

При мен дойде днес. 

Публикувано:

В един румънски сайт се е появила информация, че розовите ще започнат полети от Лутън до летища в САЩ и Канада:

http://aeronews.ro/insider-wizz-air-vrea-sa-zboare-din-londra-in-statele-unite-si-canada/

• Харесвам 9
  • Шок 2
  • Браво 3

Вчера Уизз са подали документи за сертифициране на дъщерното им дружество във Великобритания, новина отразена и на официалния им сайт:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/about-us/news/2017/10/18/wizz-air-applies-for-uk-air-operator-certificate#/

Пропуснатият факт обаче е, че основната цел на начинанието е стартиране на презокеански полети до Ню Йорк и Торонто, които ще се изпълняват от новите Еърбъс А321ceo.

Да видим дали ще им се получи.

Редактирано от Edem
  • Харесвам 15
Публикувано:
На 2017. 10. 19. в 17:05, Edem каза:

Вчера Уизз са подали документи за сертифициране на дъщерното им дружество във Великобритания, новина отразена и на официалния им сайт:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/about-us/news/2017/10/18/wizz-air-applies-for-uk-air-operator-certificate#/

Пропуснатият факт обаче е, че основната цел на начинанието е стартиране на презокеански полети до Ню Йорк и Торонто, които ще се изпълняват от новите Еърбъс А321ceo.

Да видим дали ще им се получи.

Презокеанските полети за сега не са факт, а само непотвърдена медийна информация, която авиокомпанията отказва да коментира. Принцип на Уиз ер е, че не коментира медийни спекулации. A321ceo теоритично могат да прелетят това разстояние, но несигурността около Брекзит прави малко съмнителна информацията, че Уиз ер точно сега ще планира експанзия от Великобритания. Да не говорим че за да стартират полетите през март е добре самолетните билети вече да са в продажба.

• Харесвам 1
Публикувано:

Добър ден! Преди малко изкарах бордната си карта, където трябваше да попълвам данните за личната ми карта пишеше на едно поле Брой и аз сложих 1, сега ми излиза на английски че трябваше да сложа номера на личната ми карта! Ще имам ли проблеми? Някой да може да ми помогне моля 

Публикувано:
преди 3 минути , desislava каза:

Добър ден! Преди малко изкарах бордната си карта, където трябваше да попълвам данните за личната ми карта пишеше на едно поле Брой и аз сложих 1, сега ми излиза на английски че трябваше да сложа номера на личната ми карта! Ще имам ли проблеми? Някой да може да ми помогне моля 

Може да се свържеш с кол-центъра им, за да го оправят. Иначе доста хора вместо номерът на Л.К. са слагали номер на паспорт и е нямало никакви проблеми. Но тук като че ли е по-добре да се поправи.

Публикувано:

Ако все пак някога Уиз ер стартира презокеански полети Лондон би бил логична база, защото чисто географски от там Северна Америка е достижима с А321ceo, а до Лондон от почти цяла Източна Европа имат по няколко полета на ден. Така лесно биха могли да предложат трансферна услуга до САЩ и Канада.

Публикувано:
преди 4 часа, desislava каза:

А защо си ползвала сръбската/македонска версия на сайта? :)
На сръбски (и сходните му от западнославянската езикова група), "брой" означава "номер" ;)

• Харесвам 8
Публикувано:

Уиз сложи двама магеланци един до друг, без да се познават:). Който пропуск беше отстранен на 2-та минута, след споменаване на фразата "четох в сайт за пътешественици", прекъсната от "в магеланци ли":lol:?  Широка е магеланската душа и навсякъде се среща:ok:

• Харесвам 26
  • Браво 7
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 18 минути , Емика каза:

Уиз сложи двама магеланци един до друг, без да се познават:). Който пропуск беше отстранен на 2-та минута, след споменаване на фразата "четох в сайт за пътешественици", прекъсната от "в магеланци ли":lol:?  Широка е магеланската душа и навсякъде се среща:ok:

Това май си е за тема: "Запознанства на магеланци"

И аз се запознах така с една магеланка по време на полет от Малмьо.

След въпроса от къде идва, и казвам, че има един сайт...

И тя ми отговаря - ами аз съм от магеланци. Ами ти коя си?

И като се започна една приказка... Не ни стигна полета. И още продължаваме.:) 

• Харесвам 24
  • Браво 4
Публикувано:

А321 е заложен до Варна всеки вторник и четвъртък през зимния период.

В тази връзка, колко на брой А321 плануваха да базират в София и чакаме ли още някой скоро/догодина?

• Шок 1

Извинете, имам още един логистичен въпрос, ще летим в първия ден (29.10) с новите размери на ръчен багаж. Позволеното вече е 55x40x23. Единият ни куфар (минавал безпроблемно за ръчен багаж при австрийците и BulgariaAir) го видях отново на рафта в магазина от който е купен. За моя изненада на етикета пишеше 55,5х40х20... Този половин см дали ще се окаже голям препъни камък при проверката на багажа на летището?

Редактирано от КолЮ
Публикувано:
преди 5 минути , КолЮ каза:

Извинете, имам още един логистичен въпрос, ще летим в първия ден (29.10) с новите размери на ръчен багаж. Позволеното вече е 55x40x23. Единият ни куфар (минавал безпроблемно за ръчен багаж при австрийците и BulgariaAir) го видях отново на рафта в магазина от който е купен. За моя изненада на етикета пишеше 55,5х40х20... Този половин см дали ще се окаже голям препъни камък при проверката на багажа на летището?

А реално измери ли го?

Заедно с дръжката и колелцата?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.