Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Багажът евентуално минава на проверка за допустим размер само, ако е фрапиращо по-голям! Няма място за  притеснение за 2, 3 или 5см.

Публикувано:

Има ли възможност в профила на Уиз ер човек да си смени името онлайн? Една позната се омъжи и си смени фамилията, но сега не може да си я промени в профила. В името на пътуващите може да се промени името, но тогава вероятно системата няма да и приеме членството в дикаунт клуба и няма да и даде отстъпка. Някой срещал ли е такъв проблем и как го е решил?

Публикувано:
преди 21 минути , Topfly каза:

Има ли възможност в профила на Уиз ер човек да си смени името онлайн? Една позната се омъжи и си смени фамилията, но сега не може да си я промени в профила. В името на пътуващите може да се промени името, но тогава вероятно системата няма да и приеме членството в дикаунт клуба и няма да и даде отстъпка. Някой срещал ли е такъв проблем и как го е решил?

Ако се изпрати брачно свидетелство по мейл, би трябвало да го коригират от Уиз безплатно - нека пробва да получи информация през неимпулсния телефон.

Публикувано:
преди 26 минути , Topfly каза:

Моя приятелка имаше аналогичен случай и по телефона направиха промяната безплатно и веднага.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, кое е за предпочитане когаго става дума за онлайн чек-ин? През сайта и да си принтна всички бордни карти, или да изтегля приложението? Но във втория случай какво се случва с бордните карти на останалите трима, които пътуват с мен?

Публикувано:

Въпрос на предпочитание дали принтирана или мобилна бордна карта.

И в двата случая ти дават да чекираш всички пътници, като ако избереш мобилна карта, после им я препращаш на останалите . В случая с iPhone ( който аз ползвам) влизат в wallet-a и после ги препращам с смс или през мейл (който отварят през телефона) на останалите.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз се чувствам най-спокоен,когато разполагам и с двете-мобилна бордна карта и принтирана.Нищо не ми пречи да имам и двете,освен когато не разполагам с възможност да принтирам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , funny каза:

И в двата случая ти дават да чекираш всички пътници, като ако избереш мобилна карта, после им я препращаш на останалите . В случая с iPhone ( който аз ползвам) влизат в wallet-a и после ги препращам с смс или през мейл (който отварят през телефона) на останалите.

Относно мобилната бордна карта за съжаление има все още летища , на които не можеш да се чекираш с тях.

Иначе разбира се много по-удобно и практично е.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , Щастливеца каза:

Относно мобилната бордна карта за съжаление има все още летища , на които не можеш да се чекираш с тях.

Летищата са София и Бергамо. Приемат ли такъв модерен тип чекиране?

преди 11 минути , Georgie каза:

Аз се чувствам най-спокоен,когато разполагам и с двете-мобилна бордна карта и принтирана.Нищо не ми пречи да имам и двете,освен когато не разполагам с възможност да принтирам.

Благодаря, идеята е супер. Има ли значение от къде ще направя чекирането за да имам и двата варианта

преди 20 минути , funny каза:

Дотук добре, остава само да измисля какво да правя с най-малкия магеланец (6г), който още не разполага с мобилно устройство...

Публикувано:
В момента, КолЮ каза:

преди 18 минути , Georgie каза:

И двете летища позволяват мобилен бординг пас. Няма нужда 6-годишния магеланец да има собствен телефон. В акаунта ти се виждат и 4-те бординг паса и се сменят с прелистване. Така или иначе той ще се придвижва с възрастен - последният ще покаже и неговата бордна карта.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 8 минути , КолЮ каза:

Благодаря, идеята е супер. Има ли значение от къде ще направя чекирането за да имам и двата варианта

Дотук добре, остава само да измисля какво да правя с най-малкия магеланец (6г), който още не разполага с мобилно устройство...

И в София и в Бергамо приемат

Ако искаш и двете - влизаш и през двете места

Малкия магеланеш - на твоя телефон. Всъщност всички мобилни карти могат да са на един телефон и единия прелиства и чеква всеки един от пътниците

ПП. Писали сме едновременно с @chandni:)

Редактирано от funny
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , КолЮ каза:

Последния път минах с 8 бординг паса само на моя телефон с Android. Няма никакъв проблем, прелистваш си ги един по един и така.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , chandni каза:

И двете летища позволяват мобилен бординг пас. Няма нужда 6-годишния магеланец да има собствен телефон. В акаунта ти се виждат и 4-те бординг паса и се сменят с прелистване. Така или иначе той ще се придвижва с възрастен - последният ще покаже и неговата бордна карта.

Преди 2 седмици в София служителката, която къса бордните карти още на стъпалата преди гейта, малко остана недоволна, че съм с мобилна бордна карта. И ми даде уж съвет, че било за предпочитане да съм с хартиена... завъртях очи, казах си на ум “gimme a break” и продължих без проблем. B)

Не знам каква й беше идеята, но мобилните си минават без проблем.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 54 минути , yordanov каза:

Преди 2 седмици в София служителката, която къса бордните карти още на стъпалата преди гейта, малко остана недоволна, че съм с мобилна бордна карта. И ми даде уж съвет, че било за предпочитане да съм с хартиена... завъртях очи, казах си на ум “gimme a break” и продължих без проблем. B)

Не знам каква й беше идеята, но мобилните си минават без проблем.

Мобилната ти карта я е направила ненужна - нейната единствена работа е да скъса хартиената карта наполовина... 

Публикувано:
На 10/22/2017 в 23:41, Емика каза:

Уиз сложи двама магеланци един до друг, без да се познават:). Който пропуск беше отстранен на 2-та минута, след споменаване на фразата "четох в сайт за пътешественици", прекъсната от "в магеланци ли":lol:?  Широка е магеланската душа и навсякъде се среща:ok:

Сори за офтопика пак, ама как да не си призная...:D :D :D Сложени бяхме и добре си изкарахме :D Само с 1-2 изречения можеш да усетиш магеланското присъствие! ;)

• Харесвам 9
Публикувано:
На 26/10/2017 в 9:29, stanislavpp каза:

Багажът евентуално минава на проверка за допустим размер само, ако е фрапиращо по-голям! Няма място за  притеснение за 2, 3 или 5см.

Не винаги!

Последно на позната испанка в Мадрид с полет на Уиз за София й взеха 40евро за да й чекират куфара, защото колелцата не са се събрали в клетакта, а не са били повече от 5см.

Публикувано:

Подкрепям Alexander! Преди 1г бях свидетел как в Рим масово караха хората да си поставят багажа в клетката и за 2-3см ги караха да чекират или да доплащат за голям ръчен. :mad:

преди 2 часа, Щастливеца каза:

Имам същия въпрос за Меминген. Моля, ако някой е излитал скоро от Меминген с Wizz, да сподели приемат ли бордна карта само на телефона.

- 2 дни преди полета няма къде да разпечатам;

- 5 дни преди полета – не влизам в изискванията (отиването ми не е с Wizz);

- нямам право на ранно чекиране, ако съм купила места (купих билетите отдавна, точно тогава е отпаднало добавяне на покупка по всяко време, пропуснала съм го);

- на сайта на летището пише, че

1. няма чекиране с телефон. Mit dem Smartphone den Check-In abwickeln  - Leider ist diese sehr Möglichkeit bei Ryanair und Wizz Air in Memmingen auch noch nicht möglich.

2. няма автомати за разпечатване на бордни карти. Der Check-In-Automat am Flughafen: Am Memminger Flughafen suchen Sie diese Automaten vergeblich.

и обобщават, че винаги трябва да идваш на летището с разпечатана бордна карта на лист А4 Mann muss immer ein DIN A4 Blatt mit den Check-In vorlegen.

- на Wizz-тел. 024928367 ми казват, че мога да се чекирам с бордна карта на телефона.

Ха сега де, кое е вярно ? Сега си скубя косата, защо се набутах с този Меминген. Чекиране на летището = 30€ на пътник.

Дано някой, който е летял от там, да ми подаде спасителна информация.

Съжалявам за цитатите на немски, не успях да намеря на английски.

PS: Основанието им за хартиена (А4) бордна карта било: на лист А4 нискотарифтите компании продават рекламна площ; това би било трудно при бордна карта с SMS или App. Dies liegt vielleicht auch daran, dass diese Billigairlines auf diesem Ausdruck Werbeplätze verkaufen, was per SMS oder App schwieriger werden könnte.

Редактирано от tonica
преди 4 минути , tonica каза:

Имам същия въпрос за Меминген. Моля, ако някой е излитал скоро от Меминген с Wizz, да сподели приемат ли бордна карта само на телефона.

- 2 дни преди полета няма къде да разпечатам;

- 5 дни преди полета – не влизам в изискванията (отиването ми не е с Wizz);

Бих ти дал следния съвет. Чекирай се през телефона и отиди на летището с мобилна бордна карта. Ако на място ти кажат, че не става, просто отиди на гишето на Уиз и помоли да ти разпечатят хартиена бордна карта (безплатно е).

Редактирано от Щастливеца
  • Харесвам 2
Публикувано:
В момента, Щастливеца каза:

Бих ти дал следния съвет. Чекирай се през телефона и отиди на летището с мобилна бордна карта. Ако на място ти кажат, че нестава просто отиди на гишето на Уиз и помоли да ти разпечатят хартиена бордна карта (безплатно е).

Аха, значи ако съм си въвела данни и пр. и бордната карта ми е готова в сайта им, няма да ми искат тези 30€ за разпечатването и', правилно ли те разбирам ?

Публикувано:
преди 3 минути , bad kid каза:

на сайта на Уиз няма ли списък  с летища, които не приемат мобилни бордни карти, при Раян има такъв?

Some airports do not yet support mobile boarding passes. In such cases, a mobile boarding pass will not be generated and you will need to visit wizzair.com, retrieve your reservation and print your boarding card.

"Some airports ", ама кои, не пише. :O

преди 5 минути , tonica каза:

Some airports do not yet support mobile boarding passes. In such cases, a mobile boarding pass will not be generated and you will need to visit wizzair.com, retrieve your reservation and print your boarding card.

"Some airports ", ама кои, не пише. :O

Не знам защо като го има на български се пуска и превежда по смисъл..

От сайта на Уиз:

Изтеглете нашето безплатно мобилно приложение за  AndroidiPhone !

Ако се чекирате с приложението, имате следните опции:

• да изтеглите бордната си карта чрез приложението, когато телефонът ви е свързан с интернет
  • да посетите wizzair.com от мобилния си браузър, да въведете кода за потвърждение на полета си и да отпечатате бордната си карта
  • Ако използвате операционна система iOS, можете да запазите бордната си карта и в Wallet*

Някои летища все още не поддържат мобилни бордни карти. При такива случаи няма да бъде генерирана мобилна бордна карта, а вие ще трябва да посетите wizzair.com, да извлечете резервацията си и да отпечатате бордната си карта.

С две думи, ако ти позволи да се чекираш и свалиш на телефона бордната карта, значи ще минеш с нея.

Редактирано от Alexander
Публикувано:

За английския - извинявай, прибързала съм да отворя сайта, както дойде.

За мобилната бордна карта: Ако сайтът не ми позволи да генерирам мобилна бордна карта (което ще разбера 48 часа преди полета), трябва да разпечатам - точно това нямам къде да направя. :(

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Helloweena
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.