Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да, противно на всички писмени информации на сайта на летището, Wizz-телефонен глас каза: "амиии... да, може и с телефон".

Дано това е вярно, а писмената информацията на германското летище да е грешна :mad:

Не е за вярване, затова питам, дали някой е летял от Меминген с мобилна бордна карта.

Публикувано:

Не съм летяла от Меминген, но ако не е възможно, няма да ти позволи да направиш чекиране през мобилното приложение изобщо. В такъв случай се чекираш от сайта на Wizz и си изпращаш бордните карти на мейла. Ако имаш възможност да помолиш в хотела да ти ги разпечатат - добре. Ако ли пък не - показваш бордната карта от мейла на телефона си. Дори и да не може да се разчете баркода от четеца, ще те отметнат ръчно. В крайна сметка ти си изпълнила задължението си да се чекираш онлайн. Не мисля, че ще ти направят проблем.

Публикувано:
преди 3 часа, yordanov каза:

Преди 2 седмици в София служителката, която къса бордните карти още на стъпалата преди гейта, малко остана недоволна, че съм с мобилна бордна карта. И ми даде уж съвет, че било за предпочитане да съм с хартиена... завъртях очи, казах си на ум “gimme a break” и продължих без проблем. B)

Не знам каква й беше идеята, но мобилните си минават без проблем.

На мен последния път като пътувах към Малта, на летище София още преди Security Check-a, служителя беше супер недоволен че се чекирам с Apple Watch и недоволно пусна фразата "Пффф, след нЕкой ден ще ги направят и с обеци да се чекирате..."

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Още веднъж повтарям , че не е необходимо човек да се занимава с каквито и да е неща относно осигуряване на бордна карта, ако това би му създало загуба на време или нерви. Ако пътника се е чекирал според изискванията онлйн е достатъчно да помоли служителките на гишето на Уиз да разпечатят превозния докумнет.

Нищо повече!

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 7 минути , Щастливеца каза:

Още веднъж повтарям , че не е необходимо човек да се занимава с каквито и да е неща относно осигуряване на бордна карта, ако това би му създало загуба на време или нерви. Ако пътника се е чекирал според изискванията онлйн е достатъчно да помоли служителките на гишето на Уиз да разпечатят превозния докумнет.

Нищо повече!

Благодаря ! :):good:

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, Щастливеца каза:

Нищо повече!

И на мен още не ми е ясно ,ако помолим да ни разпечатат борбата карта на чекин гишето на летище дали се плаща.В сайта пише две такси за чекиране на летище- 10 евро през Wizzair и 30 евро.Може първата да е ,ако си се чекирал онлайн,а те ти разпечатат билета.

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 57 минути , dimitrov6 каза:

И на мен още не ми е ясно ,ако помолим да ни разпечатат борбата карта на чекин гишето на летище дали се плаща.В сайта пише две такси за чекиране на летище- 10 евро през Wizzair и 30 евро.Може първата да е ,ако си се чекирал онлайн,а те ти разпечатат билета.

Аз лично често изисквам превозния документ от гишето на летището. особенно на връщане хич не ми се разправя да моля този и онзи да ми принтира.

До сега никога не съм плащал, дори и не са ми изисквали сума за това.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Щастливеца каза:

Аз лично често изисквам превозния документ от гишето на летището. особенно на връщане хич не ми се разправя да моля този и онзи да ми принтира.

До сега никога не съм плащал, дори и не са ми изисквали сума за това.

Ооох, благодаря ти за споделения опит.

Аз все съм правила луди гимнастики, за да се явя на летището комплектована с документите точно по изискванията. 

Този път ще действам по твоя начин. :ok:

Публикувано:
преди 9 минути , tonica каза:

Ооох, благодаря ти за споделения опит.

Аз все съм правила луди гимнастики, за да се явя на летището комплектована с документите точно по изискванията. 

Този път ще действам по твоя начин. :ok:

Пиши моля те после как са минали нещата.И на мен ми предстои чекиране в последните 48 часа и хич не ми се плащат по 6 Е за места.

Публикувано:
преди 20 минути , mamaivy каза:

Пиши моля те после как са минали нещата.И на мен ми предстои чекиране в последните 48 часа и хич не ми се плащат по 6 Е за места.

Ще пиша. Ако вече си купила билетите, не можеш по-късно да добавиш покупка на места (както беше преди 15.8.) и да се разминеш само 6 евро. Аз затова се вкарах в този филм. Няколко години си плувах в комфорта на чекиране 30 дни преди полет или добавяне на разни услуги след покупка на билетите.  Изведнъж се усетих, че сега, ако не съм платила места при покупката на билета, не мога да ги добавя по-късно. Така увисвам с чекиране само 48 ч. преди полета. И ми се изправи косата - 30 евро за бордна карта х 2 пътника.

Добре, че Щастливеца ми даде кураж, че разпечатването на б.карта на летището може да бъде и без дране на кожи. Ще пиша как е минало.

• Благодаря 1

Както четях дискусията за мобилната бордна карта,се сетих,че и на мен ми предстои пътуване.До Катания обаче не съм летял, и не успях да намеря информация дали на летището можеш да я използваш.Моля,ако някой знае,да каже,за да си знам отсега.:)

Редактирано от Georgie

Може, да - месец юли пътувах с лилавите до Катания  с мобилната бордна карта и в двете посоки.

Редактирано от stanislavpp
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, stanislavpp каза:

Може, да - месец юли пътувах с лилавите до Катания  с мобилната бордна карта и в двете посоки.

Благодаря !

Публикувано:
преди 7 часа, mamaivy каза:

Няма никакъв смисъл да плащаш. Днес направих точно такова чекиране, в последните 48 часа. 4 човека сме и даде местата едно до друго, на един ред: три от едната страна и още една "пътека". И това се случи и при чекирането за обратния полет

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, tonica каза:

Ще пиша. Ако вече си купила билетите, не можеш по-късно да добавиш покупка на места (както беше преди 15.8.) и да се разминеш само 6 евро. Аз затова се вкарах в този филм. Няколко години си плувах в комфорта на чекиране 30 дни преди полет или добавяне на разни услуги след покупка на билетите.  Изведнъж се усетих, че сега, ако не съм платила места при покупката на билета, не мога да ги добавя по-късно. Така увисвам с чекиране само 48 ч. преди полета. И ми се изправи косата - 30 евро за бордна карта х 2 пътника.

Добре, че Щастливеца ми даде кураж, че разпечатването на б.карта на летището може да бъде и без дране на кожи. Ще пиша как е минало.

Ама защо... Нещо не разбирам защо се притесняваш за обратния полет от Меминген? Когато си без места можеш да се чекираш 48 часа преди полета, но в същия този момент ти позволяват да се чекираш и за обратния полет, и ти реално още от тук ще можеш за си разпечатиш всички бордни карти.

Публикувано:
преди 33 минути , КолЮ каза:

Няма никакъв смисъл да плащаш. Днес направих точно такова чекиране, в последните 48 часа. 4 човека сме и даде местата едно до друго, на един ред: три от едната страна и още една "пътека". И това се случи и при чекирането за обратния полет

WizzAir винаги дава местата заедно, когато са купени заедно от един акаунт

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, КолЮ каза:

Ама защо... Нещо не разбирам защо се притесняваш за обратния полет от Меминген? Когато си без места можеш да се чекираш 48 часа преди полета, но в същия този момент ти позволяват да се чекираш и за обратния полет, и ти реално още от тук ще можеш за си разпечатиш всички бордни карти.

Защото на отиване не е с тях и не може да използва този момент за чекиране и на връщането.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 часа, tonica каза:

Благодаря !

преди 22 часа, tonica каза:

Благодаря ! :):good:

Ако искаме да опазим тежките теми да стават още по-нечетимо големи, нека ползваме по-често вградените функционалности за това:

image.png.4f6574afcc020c189eb79b4e160f61a5.png

• Харесвам 3
Публикувано:
На 26.10.2017 г. в 8:54, Mary каза:

А реално измери ли го?

Заедно с дръжката и колелцата?

Мдаа, измерих... Не мога да прецизирам измерването, но е 55,5 дори към 56 :( Дали ще ме праснат през джоба?

Публикувано:
преди 6 минути , КолЮ каза:

Мдаа, измерих... Не мога да прецизирам измерването, но е 55,5 дори към 56 :( Дали ще ме праснат през джоба?

Не вярвам, но за собствено успокоение, можеш да я тестваш във формата за проверка предварително. :) 

• Харесвам 2
Публикувано:

Най-точната мярка е кошарката. Не знам защо никой не се е сетил да я премери, иначе разправят, че размерите и са малко по-големи от изискванията.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Най-точната мярка е кошарката. Не знам защо никой не се е сетил да я премери, иначе разправят, че размерите и са малко по-големи от изискванията.

Моите наблюдения за старата кошарка също са такива, но новата да видим как ще е, защото на Раян новата според мен се доближава доста по размерите, а като добавим и  странното слагане на багажа...

Ако се сетя при следващия полет ще си взема един метър и ще я премеря. :) 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Mary каза:

Не вярвам, но за собствено успокоение, можеш да я тестваш във формата за проверка предварително. :) 

преди 1 минута , neuromancer каза:

Благодаря за отговора, май вече споделих че това ще ми бъде първият low cost, отделно не съм стъпвал (в съзнателният си живот) на стария терминал. Къде да открия кутийката? Виждал съм нещо подобно, на ryanair, и то не на живо а някакво клипче в youtube. Доколкото помня беше кутия в която слагаш куфара, и със сигурност нямаше капак отгоре, което ми решава проблема

Публикувано:
В момента, КолЮ каза:

Благодаря за отговора, май вече споделих че това ще ми бъде първият low cost, отделно не съм стъпвал (в съзнателният си живот) на стария терминал. Къде да открия кутийката? Виждал съм нещо подобно, на ryanair, и то не на живо а някакво клипче в youtube. Доколкото помня беше кутия в която слагаш куфара, и със сигурност нямаше капак отгоре, което ми решава проблема

На гишетата за чекиране на багаж има такива кошарки и после на гейта също има.

За съжаление при Раян вече е с капак отгоре новата кошарка...

Нямам представа каква ще е новата на Уиз.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.