Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 часа, tonica каза:

Минава ли се с мобилна бордна карта в Меминген ???

Да, минава се. Повечето хора обаче са с хартиени, щото никой не очаква на това летище да може да се минава с мобилни :)

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , ven62 каза:

Идеално е за Виенските намаления.

Shoppi-i-i-i-ng :lol::ok::dancing:

Ако някой има връзка с  Ven62, да го предупреди, че жена му му е хакнала паролата и му влиза в профила!  :unsure:

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 4 минути , Фичо каза:

Ако някой има връзка с  Ven62, да го предупреди, че жена му му е хакнала паролата и му влиза в профила!  :unsure:

Не. :lol:

Аз, ..., просто съм женен от 34 години и съм трениран.

Защо да правя нещо насила, като мога да направя жена си щастлива. :P

• Браво 7
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 часа, ven62 каза:

До Братислава за по 20 лв. в посока - януари.

Идеално е за Виенските намаления.

Shoppi-i-i-i-ng :lol::ok::dancing:

До Братислава по 20лв. посока има почти през цялата 2018г. И часовете са идеални за уикенд в Братислава/Виена без взимане на отпуск... разбира се, докато не ги променят. Иии ако се задържи линията де, че с тези билети по 20лв от сега за догодина... 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

До Братислава по 20лв. посока има почти през цялата 2018г. И часовете са идеални за уикенд в Братислава/Виена без взимане на отпуск... разбира се, докато не ги променят. Иии ако се задържи линията де, че с тези билети по 20лв от сега за догодина... 

И аз съм ги загледал тези - идеални са за инвестиция на кеш-бек от нощувки/коли.

Че ще имат промени, ще имат, дори да е с 5 минути което ти дава още 20% бонус лихва на кеш-бека :biggrin:

За отмяна - и аз мисля, че и Братислава и Будапеща на тези цени няма да устискат...

Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, Боби каза:

И аз съм ги загледал тези - идеални са за инвестиция на кеш-бек от нощувки/коли.

:biggrin:

какво имаш предвид с това, в смисъл да го поясниш, ако може? :)

edit: а, схванах, имаш уиз кредит за уплътняване, аз /лакомо/ си помислих за някаква екстра-свръх полза :biggrin:

Редактирано от antea
  • Харесвам 1
Публикувано:

Да попитам: при промяна на полет избера опцията за връщане 120 % кредит, какво точно ще ми върнат - като съм купувала билетите съм купила и WIZZ Discount Club. Само цената на билетите + 120% + административната такса??? А WIZZ Discount Club  ще остане активен евентуално за нови билети. И казвате, че сумата я превеждат веднага в акаунта.

Публикувано:

Някой, който следи Копенхаген като дестинация може ли да ми каже до каква долу-горе цена е докарвал раундтрипа през лятото? В момента цените са ужасяващи, но все пак е прекалено рано, така че това е в реда на нещата. Въпросът е може ли примерно април/май  да разчитам, че ще намеря билети по 20/30/40 лв. в посока за юли/август или цените са по-солени?

• Харесвам 1
преди 1 час, Силвия каза:

Да попитам: при промяна на полет избера опцията за връщане 120 % кредит, какво точно ще ми върнат - като съм купувала билетите съм купила и WIZZ Discount Club. Само цената на билетите + 120% + административната такса??? А WIZZ Discount Club  ще остане активен евентуално за нови билети. И казвате, че сумата я превеждат веднага в акаунта.

Стойността на дискаунт клуба не се връща. Възстановява се всичко друго, вкл. и подаръчни ваучери, кредит от резервации в Букинг и т.н. +20% горница.

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , Zaro каза:

Стойността на дискаунт клуба не се връща. Възстановява се всичко друго, вкл. и подаръчни ваучери, кредит от резервации в Букинг и т.н. +20% горница.

Но предполагам ще ми остане активен като закупен такъв, нищо че ми възстановяват парите за полета.

Публикувано:
преди 23 часа, ACM каза:

Някой, който следи Копенхаген като дестинация може ли да ми каже до каква долу-горе цена е докарвал раундтрипа през лятото? В момента цените са ужасяващи, но все пак е прекалено рано, така че това е в реда на нещата. Въпросът е може ли примерно април/май  да разчитам, че ще намеря билети по 20/30/40 лв. в посока за юли/август или цените са по-солени?

И все пак?

Моля за помощ!За пръв път ми се случва ,обърках се .В момента чекирам билет на Wizzair, и при попълване на идентификационния номер на документа ( в случая лична карта), показва грешка с надпис 

Използвайте поне пет буквено-цифрени знака без интервали или специални символи (буквите не мога да бъдат еднакви).

Не мога да разбера за какво иде реч.:)
Редактирано от Georgie
Публикувано:

Ми номера на личната карта трябва да е поне 5 (или повече) букви или цифри (без интервали или символи)

Ако си въвел такъв номер и пак ти излиза съобщението, вероятно има някакъв бъг, но може да пробваш да почнеш отначало, друг браузер, такива неща...

• Харесвам 1
преди 7 часа, neuromancer каза:

Ми номера на личната карта трябва да е поне 5 (или повече) букви или цифри (без интервали или символи)

Ако си въвел такъв номер и пак ти излиза съобщението, вероятно има някакъв бъг, но може да пробваш да почнеш отначало, друг браузер, такива неща...

Да,това ясно,но и аз мисля че беше бъг,защото коректно въвеждах данните,а започвах и от начало няколко пъти .От друго устройство  се получи малко-по късно по някаква причина-друг браузър (доколкото това има значение или пък нещо различно:))

Редактирано от Georgie
Публикувано:

Из нета се носят слухове, че Уиз придобива 49% от турската Borajet, която, всъщност, не оперира от април тази година.

Новата компаниия щяла да се казва Wizzair Turkey с първоначално 5 самолета базирани на Сабиха Гьокчен.

Нямам идея дали е вярно или не. Намирам съобщения само из разни турски сайтове, но не знам дали не са fake news, които се разпространяват като зараза. Линк: http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/dev-havayolu-sirketi-borajet-hisselerini-satin-aliyor.html

Нищо официално не намирам. Ако някой поназнайва турски и има поглед над турските медии, може да хвърли едно око и да каже дали този източник е надежден.

• Харесвам 2
  • Шок 1
преди 11 минути , yordanov каза:

Из нета се носят слухове, че Уиз придобива 49% от турската Borajet, която, всъщност, не оперира от април тази година.

Новата компаниия щяла да се казва Wizzair Turkey с първоначално 5 самолета базирани на Сабиха Гьокчен.

Нямам идея дали е вярно или не. Намирам съобщения само из разни турски сайтове, но не знам дали не са fake news, които се разпространяват като зараза. Линк: http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/dev-havayolu-sirketi-borajet-hisselerini-satin-aliyor.html

Нищо официално не намирам. Ако някой поназнайва турски и има поглед над турските медии, може да хвърли едно око и да каже дали този източник е надежден.

Някои слухове за Уиз ер от време на време се оказват истински ;) Турция по принцип има голям вътрешен пазар, а и освен това от Турция до много дестинации може да се лети само по междуправителствени споразумения. Преди да влезе България в ЕС Уиз Ер регистрираха и българска дъщерна компания цък

Уиз ер имат доста поръчани нови самолети и не е реалистично всички да оперират в ЕС. Вероятно доста по печелившо би било да се разрастват на пазар с по малка конкуренция.

Редактирано от Topfly
Публикувано:

Често съм се чудил защо европейските лоукостове ( Ryan, Wizz, Easyjet и т.н.) не летят до Истанбул, но съм предполагал, че има някакви основателни причини, за които не се досещам...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Фичо каза:

Често съм се чудил защо европейските лоукостове ( Ryan, Wizz, Easyjet и т.н.) не летят до Истанбул, но съм предполагал, че има някакви основателни причини, за които не се досещам...

На Ататюрк май няма свободни слотове. На Сабиха не съм сигурна какво е положението.

Предполагам, че с пускането на новото летище нещата могат и да се променят.

Уиз имаха полети до Сабиха, но сега гледам, че ги няма.

ПП Туркиш също може да имат силно лоби и да се грижат за бизнеса си. :) 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.