Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 44 минути , Фичо каза:

отиде до багажното и му донесе лаптопа. :)

И го е успокоил, че двата вибратора са си на мястото непокътнати.

• Смея се 6
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

Това беше друг случай :biggrin:

Може, но подсъзнанието неизменно намира асоциации с рафинираните умения пловдивския зевзек Мильо Лудия да пази тайна, за когото се разказва следната случка:

Цитат

Една лекарка, която живеела самотно, решила да провери легендата за голямото мъжко достойнство на Мильо.

Поканила чешита, изкъпала го, правили каквото правили, нахранила го и накрая му казала да не казва на никого какво се е случило. Тръгнал Мильо да си ходи, по стълбите повтарял заръката и когато слязъл на улицата, изведнъж си припомнил какво го помолила благодетелката му. Обърнал се към балкона й и се провикнал:  -  Доктор Иванова-а… Доктор Иванов-а-а! Обещавам да не кажа на никог-о-о-о… До вечерта вече целият град знаел какво се е случило.

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Не знам дали някой се е сблъсквал с подобно дебилно мислене като мен по време на букване на полет, но да споделя един опит:

Току-що направих резервация на Уиз за Лондон и трябваше да бъде на името на мой роднина. Хубаво, но го направих през приложението на телефона и автоматично моите данни бяха вкарани. Разбира се аз не гледах много много и накрая се оказа, че моите имена са на билета. Изпадайки в паника, че ще трябва да платя 90 евро за смяна на имена, заради тъпотията си, се обадих на телефона, който eloena е дала най-отгоре. Човекът беше много разбран и каза, че тъй като резервацията е направена буквално преди минути ще може да смени имената безплатно. Така че ако не някой не знае, ако се обадите буквално веднага на Уиз, ще ви сменят имената безплатно. :)

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:
10 minutes ago, MARTiNSHO said:

^И аз веднага да попитам... случайно да имаш wizzair club и да си купил билета с отстъпката?

По прицип имам, но сега трябваше да го купя без дискаунт, тъй като роднината ми няма дискаунт. Но беше много странно, защото когато сам в програмата се опитвах да сменя имената ми казваше, че не мога, защото са купени с дискаунт. В същото време се върнах и проверих билетите с дискаунт и бяха по-евтини от това, което платих. Много странно.

Публикувано:
преди 5 часа, t_petkov каза:

Не знам дали някой се е сблъсквал с подобно дебилно мислене като мен по време на букване на полет, но да споделя един опит:

Току-що направих резервация на Уиз за Лондон и трябваше да бъде на името на мой роднина. Хубаво, но го направих през приложението на телефона и автоматично моите данни бяха вкарани. Разбира се аз не гледах много много и накрая се оказа, че моите имена са на билета. Изпадайки в паника, че ще трябва да платя 90 евро за смяна на имена, заради тъпотията си, се обадих на телефона, който eloena е дала най-отгоре. Човекът беше много разбран и каза, че тъй като резервацията е направена буквално преди минути ще може да смени имената безплатно. Така че ако не някой не знае, ако се обадите буквално веднага на Уиз, ще ви сменят имената безплатно. :)

И на мен ми се е случвало. Бях си купила 2 билета на мое име, пак така ми беше попълнило автоматично на първия, а аз не забелязах и на втория собственоръчно си ги попълних. Чак като приключих резервацията се усетих, че никъде не писах имената на втория пътник. Понеже имаше много време до полета, а и тогава не знаех за този безплатен телефон, писах на мейл.И при мен завърши благополучно, поради цитираните от теб причини, бърза реакция. Така, че - и по меил става.

• Харесвам 5
Публикувано:

Wizz или имат много машини, които искат да подменят, или планират сериозна експанзия. На шоуто в Дубай са поръчали 146 машини от семейството A320neo - 72 x A321, 74 x A320.

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/about-us/news/2017/11/15/wizz-air-announces-order-for-146-airbus-a320neo-family-aircraft#/

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, akair каза:

Wizz или имат много машини, които искат да подменят, или планират сериозна експанзия. На шоуто в Дубай са поръчали 146 машини от семейството A320neo - 72 x A321, 74 x A320.

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/about-us/news/2017/11/15/wizz-air-announces-order-for-146-airbus-a320neo-family-aircraft#/

Коментарът на шефът на Уиз ер е, че планират да се разширяват в Европа и извън нея...Освен това целта е да имат най-ефективните самолети..

Според мен със сигурност ще се освободят от част от по старите A320

Поръчаните A321NEO ще са от модификацията Airbus Cabin Flex (ACF) с 240 седалки.

Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Идеално. Чакаме 50 евровите полети до Северна Америка и Азия :)

Доста сандвичи ще трябва да натъпча в ръчния багаж с тези дълги полети. ^_^

• Харесвам 2
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 26 минути , Георги Матеев каза:

Идеално. Чакаме 50 евровите полети до Северна Америка и Азия :)

Ей там вече ще има такса тоалетна, такса разходка по пътеката и надценка за одеалце и възглавничка :)

• Харесвам 1
Публикувано:

В едно друго интервю с шефа на уиз ер Варади чета, че целта им е да са най-евтината авиокомпания в Европа. С А321neo с 240 седалки това може и да стане...

Публикувано:
преди 14 минути , vorbis каза:

Доста сандвичи ще трябва да натъпча в ръчния багаж с тези дълги полети. ^_^

И ако ти качат ръчния в багажното :dancing:

преди 2 минути , Topfly каза:

В едно друго интервю с шефа на уиз ер Варади чета, че целта им е да са най-евтината авиокомпания в Европа. С А321neo с 240 седалки това може и да стане...

Наскоро май точно ти беше качил една графика, за цените на билетите в Германия и Уиз бяха най-евтините.
Но цените по повечето дестинации в Европа са така изпилени, така че не знам колко още може да се смъкне цената.

• Смея се 3
Публикувано:
преди 2 минути , tch каза:

Тогава като хамстерите в бузите, мухахахаха... Дано наистина да доживеем презокеански полети за 50-ина евро и ще го мислим тогава.

• Смея се 1
Публикувано:

Абе, гледам, че отдавна ги "дъвчете" тези презокеански полети на Уиз, ама не се сещам да съм чел такива неща. Форумни желания ли са само или някой е намекнал, че може и да се случи?

Публикувано:
преди 3 часа, ACM каза:

Абе, гледам, че отдавна ги "дъвчете" тези презокеански полети на Уиз, ама не се сещам да съм чел такива неща. Форумни желания ли са само или някой е намекнал, че може и да се случи?

Форумен ищах, "подкрепен" от множеството поръчки на Уиз за нови самолети и фактът, че няма как всичките да летят в Европа. В момента Уиз имат 80, самолета, а са направили заявки/поръчки за още 280. 

Иначе да поохладя малко надеждите, първите доставки се очакват през 2022, а по-голямата част от доставките ще станат през 2025-2026.

https://www.ft.com/content/72f40313-bfd9-33fb-a574-9549ad680496

Публикувано:

Самолетите поръчани от Уиз не са най-подходящите за презокеански полети. Не, че не стават с много условности, но не и за техния бизнес модел :) 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, ACM каза:

Един полски сайт беше направил връзка между регистрирането на дъщерна компания на Уиз ер във Великобритания и стартирането на полети между Лондон и Ню-Йорк, но по късно от Уиз ер опроверхаха новината, че краткосрочно предвиждат преокеански полети.

Със сегашните самолети ще им е малко зор да прелетят океана, но с новопоръчаните A321neo няма да е проблем. Освен стандартните A321neo обаче има и A321neoLR (Long Range), които ще могат да летят до разстояние от 7400 километра. (От новината не стана ясно имат ли опция Уиз ер за такава модификация, но след като имат възможност гъвкаво да променяят бройката на А320neo и А321neo, вероятно и това няма да е проблем)

Във връзка с поръчката на наовите самолети шефът на Уиз ер каза, че предвиждат експанзия извън Европа. Това би могло да означава и презокеански полети към Северна Америка, но и експанзия към Африка или Азия...

Публикувано:
преди 15 часа, tch каза:

Наскоро май точно ти беше качил една графика, за цените на билетите в Германия и Уиз бяха най-евтините.
Но цените по повечето дестинации в Европа са така изпилени, така че не знам колко още може да се смъкне цената.

A321neo с 240 седалки по принцип обещава да смъкне разхода на гориво на седалка с 20%. Освен това разходите за пилоти и стюардеси на седалка вероятно също ще паднат с около 20%. 

Публикувано:
преди 7 часа, tch каза:

Форумен ищах, "подкрепен" от множеството поръчки на Уиз за нови самолети и фактът, че няма как всичките да летят в Европа. В момента Уиз имат 80, самолета, а са направили заявки/поръчки за още 280. 

Иначе да поохладя малко надеждите, първите доставки се очакват през 2022, а по-голямата част от доставките ще станат през 2025-2026.

https://www.ft.com/content/72f40313-bfd9-33fb-a574-9549ad680496

Е, някои от тези 280 ще заменят други от сегашните 80, така че сборът няма да бъде 360.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.