Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Чисто информативно, при онлайн чекин нощта преди  полетa ,  системата отреди 38B и 38С в едната посока , 4А и 4B в обратната, това за София - Бари - София.  Малко странно, ако действително местата се разпределят още при закупуването на билетите.

Публикувано:
преди 12 часа, stanislavpp каза:

Чисто информативно, при онлайн чекин нощта преди  полетa ,  системата отреди 38B и 38С в едната посока , 4А и 4B в обратната, това за София - Бари - София.  Малко странно, ако действително местата се разпределят още при закупуването на билетите.

Да още в процеса на купуване на билет вече имаш места отредени, които си остават твой ако преди чекин-а някой не си ги купи случайно

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

3 часа и 10 минути закъснение при полет на Wizz Лутън - София ,,, без разумно обяснение защо. Някой има ли опит с предявяване на иск за обезщетение? Колко е труден процеса ....и струва ли си / наложително ли е използването на агенция?

Публикувано:

Във форума има описани много случаи на самостоятелно справяне със ситуацията, както и много опити с ползване на посредник.

В крайна сметка, успехът зависи от реалната причина за закъснението и колко търпение имаш.

Така или иначе, трябва си пуснеш жалбата през сайта им https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/pohvali-i-oplakvaniya/ и да чакаш отхвърляне/приемане, след което да решиш по кой път да поемеш.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Сайта на Wizz нещо се сдуха - при търсене или въобще не ми показва полети, или показва, но не могат да бъдат избрани за резервация ... :unsure:

image.png.04b3244deedfc73cc27b1f770fff4531.png

Редактирано от Фичо
Публикувано:
преди 52 минути , Фичо каза:

Сайта на Wizz нещо се сдуха - при търсене или въобще не ми показва полети, или показва, но не могат да бъдат избрани за резервация ... :unsure:

image.png.04b3244deedfc73cc27b1f770fff4531.png

И при мен е така вече повече от час нито през приложението ното през сайта!

Публикувано:

От фб

Due to a technical issue of the contracted booking platform provider, you may experience difficulties using our website and mobile application. The supplier is aware of the issue and working hard on the resolution. We sincerely apologize for any inconvenience caused.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, bad kid каза:

От фб

Due to a technical issue of the contracted booking platform provider, you may experience difficulties using our website and mobile application. The supplier is aware of the issue and working hard on the resolution. We sincerely apologize for any inconvenience caused.

Много удобно... точно като има 20% дискаунт. :lol:

Публикувано:

Здравейте имам едно запитване търся билет за март пътувам с бебе което на връщане ще бъде на 2 годинки ако го закупя като бебе дали ще ми го поправят на безплатният телефон без да ми искат да заплатя групово членство ( имам стандартен дискаунт). И дали тези смени се заплащат ? Благодаря Ви

Публикувано:

Нещо не ми стана ясна точно ситуацията, но до 2 години бебето може да пътува без място и се плаща фиксирана такса, след втория рожден ден вече трябва да има място, което се заплаща по нормалната тарифа. Т.е. аз бих купил в едната посока като бебе и в другата като дете, ако рождения ден се пада между двата полета... 

Не знам какво общо има дискаунта, освен ако сте трима? В този случай или ще ви иска да доплатите за групово членство или трябва да закупите 2 билета заедно и един отделно, без намаление.

Публикувано:

Вече има и печалбари от закъсненията.Срещу 20 процента комисионна от обезщетението те оправят.

· 

Полетът на Wizz Air, Лондон - София с номер W64304 от 1 и 2 декември е бил изпълнен с голямо закъснение от над 3 часа.

Съгласно Регламент ЕС261, всички пътници имат право да потърсят 400 евро обезщетение от превозвача.

Подайте своя иск в три лесни стъпки тук ........
и се присъединете към хилядите пътници, които вече получиха своето обезщетение.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 8 минути , georgievgi76 каза:

Вече има и печалбари от закъсненията.Срещу 20 процента комисионна от обезщетението те оправят.

Като не искаш, се оправяш сам за 0%,  ;)

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Нещо не ми стана ясна точно ситуацията, но до 2 години бебето може да пътува без място и се плаща фиксирана такса, след втория рожден ден вече трябва да има място, което се заплаща по нормалната тарифа. Т.е. аз бих купил в едната посока като бебе и в другата като дете, ако рождения ден се пада между двата полета... 

Не знам какво общо има дискаунта, освен ако сте трима? В този случай или ще ви иска да доплатите за групово членство или трябва да закупите 2

Не знам какво общо има дискаунта, освен ако сте трима? В този случай или ще ви иска да доплатите за групово членство или трябва да закупите 2 билета заедно и един отделно, без намаление.

намаление.

Да трима сме

Публикувано:

Някой пробвал ли е да вкара чантичка от Декатлон (най-малката (5 лв.)) като допълнителен багаж без да го плаща. Досега минаваше без проблем, но сега нали има нови правила :wacko: Реално не е по-голяма от обикновена дамска чанта, демек дават ли такива, би трябвало и аз да мина.

Публикувано:
Преди 1 час, ACM каза:

Някой пробвал ли е да вкара чантичка от Декатлон (най-малката (5 лв.)) като допълнителен багаж без да го плаща. Досега минаваше без проблем, но сега нали има нови правила :wacko: Реално не е по-голяма от обикновена дамска чанта, демек дават ли такива, би трябвало и аз да мина.

Ще минеш, ако си си купил "приорити", ако не си - съмнявам се. Вече лепят лентички на всеки багаж, включително на малката дамска чанта и после на гейта гледат какво носиш със себе си и дали има тяхна лепенка на него. 

• Харесвам 1
Публикувано:

То като е казано дамска чанта не трябва да се разбира буквално, може и мъж да носи нещо (ако има право на две неща де, ама не следя правилата и не знам какво стана)...

преди 2 часа, Julian999 каза:

Да трима сме

Ми значи си избери дали искаш да доплатиш за групово членство (и купиш трите заедно) или един билет на по-висока цена без членство (и ги купиш поотделно, в който случай ще ви раздели)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, ACM каза:

Как изглежда? Аз пътувам с една спортна малка чантичка тип "портмоне", за документи и пари,  която не ми е в ръцете, защото се премята през главата, и седи горе-долу на кръста. Не са ми казвали никога да я прибирам, даже вероятно не са я и видяли. Ама не знам дали дори се води чанта. 

Публикувано:

Една новина. Wizzair са взели слотовете на фалиралата Monarch на Лутън и ще базират още 2 самолета там. Не е ясно още за кои дестинации.

Публикувано:

Сблъсках се с поредната тъпотия от страна на Уиз!!

Имам върнати пари в Уиз профила, но се оказа, че не мога да ги използвам при плащане на билети, ако не летя и аз.. билетите, които бяха върнати, понеже се смени разписанието както обикновено,  не бяха купени с Уиз дискаут, та не разбирам, защо ще ме задължават да летя и аз.

• Харесвам 1
Публикувано:

Колко време преди полет с промени мога да откажа/променя или приема промените? Че ме засипват с мейли а полета е края на януари и ми се ще да не приемам нищо сега за да мога да лавирам. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , randi каза:

Колко време преди полет с промени мога да откажа/променя или приема промените? Че ме засипват с мейли а полета е края на януари и ми се ще да не приемам нищо сега за да мога да лавирам. 

докато приключи чек-ина, 2 часа преди полет, демек ;)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.