Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Бърз въпрос - трима човека с купени билети с членство, двама ще летят, третия, на чието име е членството няма да лети. Да чекирам ли тримата или само летящите ? Има ли такса но шоу или нещо такова ?

Публикувано:

Миналата седмица като пътувах, пред мен на опашката на гейта имаше група две момичета и едно момче. Когато стигнаха до служителката и показаха бордните карти на телефона, едното момиче каза, че четвъртия пътник няма да пътува, защото си е загубил личните документи. Направи ми впечатление ,че служителката  и благодари за информацията, и каза че тъкмо нямало да го търсят и чакат като знаят , че няма да пътува.

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)

Нещо се е престарала служителката. Няма кой да чака някой, който си е взел билет ама не е ясно по никакъв начин дали ще пътува. А иначе вероятно "викат" хора, които са чекирали багаж, а тях ги няма.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 6
Публикувано:
На 12/19/2017 в 1:09, montepinar каза:

Искам да ви питам за нещо, може и да е бъг на сайта, не знам. Резервирах билет... за 18 юни, минах всичките стъпки и най-накрая, когато избрах плащане с кр. карта... проведох тел. разговор, след който стана ясно, че трябва да сменя датата... Така или иначе не бях въвел номера на картата и дадох назад в менюто, докато не ми е изтекла сесията още... Стигнах почти до първата стъпка, където си избрах друга дата.. 4 юни.  Пак минах през всичките стъпки с багажа, избора на място, застраховки, бла бла... и вече си написах номера на картата, дадох плащане, въведох 3 D кода и готово.  Сега като си влеза в профила и кликна на "Моите резервации" , имам 2 резервации със статус ПОТВЪРДЕН... На 4 юни и на 18 юни , и двете си имат резервационен код. Как да направя този на 18-и невалиден? НАли уж не съм го платил? Дори не знам дали ми е дръпнало пари от картата, че още не ми дава извлечение при електронното банкиране, сигурно ще стане след 2 дни.  Даже при първия опит, който не довърших можех да платя част от сумата с пари, останали по "моята уиз сметка", а вторият път нямах тази възможност.  Някой сблъсквал ли се е с това?

Явно трябва да звънна на софийския номер на W!Zz aır.  В единия случай.. ще изгоря със 112 лв... . или ще подарявам билет на някого.. Но пак не става, че е с моето име, хаха

Преди няколко седмици имахме подобна случка, само дето не се отказахме сами (мъжът ми е с акаунт при Уиз и той цъка, аз само давам инструкции :) ) ами плащането с кредитна карта не мина. След няколко часа направихме резервацията отново, като негативите бяха леко по-скъпи билети и загубихме ваучер от резервация на кола. На следващият ден се обадихме на софийския телефон и един много усложлив младеж ни възстанови Уиз кредита и канселира първата резервация.

Публикувано:
преди 19 минути , silvia_b каза:

Няма ли да го търсят третия човек ? Чувала съм понякога и по микрофона да викат .

Ще викат, ще викат, а после ще спрат. Но пък ако, не да си Боже, полетът бъде отменен, ще имате още едно обезщетение.

• Шок 1
  • Браво 2

Ще викат, само ако е минал през билетния контрол преди секюрити. 

Така знаят, че е там, иначе няма защо да го викат. 

Редактирано от 45#2
Публикувано:
преди 4 часа, stani.m каза:

Да, спазвам което преди сте писали, не се логвам, отивам направо на чек-ин , пиша номер резервазия и фамилия, излиза полета, но до там, няма активни бутони за чек-ин и пише че има още дни. Ще пробвам довечера в къщи на лаптопа.

Случиха ми се нещата. Стана :) Намери ми резервацията и даде РЕГИСТРАЦИЯ! Готов съм за полет на 30.12. :) Успех и на теб. Няма причина всъщност да не стане наистина...

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 50 минути , Боби каза:

Ще викат, само ако е минал през билетния контрол преди секюрити. 

Така знаят, че е там, иначе няма защо да го викат. 

Точно!

Публикувано:

Успях да чекирам снощи от вкъщи. :)  Не знам защо през  не ставаше. Страхотни сте всички тук! Но ми се струва че Уиз ще се усетят че има хора чекирали се  по-рано и без заплащане. Е дано не стане де... 

На 20.12.2017 г. в 11:22, Боби каза:

Така, вече очакваме полетите на един билет през Лутън :) Въпрос на време е.

4 полета през лутон ти лягат на стотарка. Колко много падна цената до тази изтърбушена дестинация. :D

Редактирано от Hollywood
преди 21 часа, Емилия каза:

Преди няколко седмици имахме подобна случка, само дето не се отказахме сами (мъжът ми е с акаунт при Уиз и той цъка, аз само давам инструкции :) ) ами плащането с кредитна карта не мина. След няколко часа направихме резервацията отново, като негативите бяха леко по-скъпи билети и загубихме ваучер от резервация на кола. На следващият ден се обадихме на софийския телефон и един много усложлив младеж ни възстанови Уиз кредита и канселира първата резервация.

Да... аз говорих с колцентъра от софийския (уж неимпулсния) телефон и там ми канселираха резервацията, която не желаех. Но ето че вчера на имейла получих по една електронна фактура и за двете резервации... с двата резервационни кода. Което може и да означава, че са ми дръпнати и двете суми от картата (все още нямам извлечение от електронното банкиране и не мога да го проверя).  Луда работа си е с този бъгав сайт на уизеър

Редактирано от Георги
Публикувано:

Чекирането на стария сайт на wizzair (да не чакам 48 часа преди полета, нали все тичам пред ...) доведе до генериране на бордна карта и в новия и в стария сайт.

Сравнението показва, че баркодовете на двете бордни карти са различни.

Коя трябва да се използва.

Да не стане "Хитрата сврака - с двата крака..."

Публикувано:
преди 6 минути , ven62 каза:

Предполагам, че една хитра сврака би си отпечатала и двете бордни карти :smile3:

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 16 минути , Фичо каза:

Предполагам, че една хитра сврака би си отпечатала и двете бордни карти :smile3:

Да, това беше първото, дето ми мина през ума.

Сега ще трябва до го обяснявам на сина ми (той лети), който по принцип нищо не разпечатва - показва pdf-a през телефона. От друга страна, нямало да си задръства телефона с всякакви апликации. Абе, ...  сложно е с младежта. :) 

преди 1 минута , ven62 каза:

Сега ще трябва до го обяснявам на сина ми (той лети), който по принцип нищо не разпечатва - показва pdf-a през телефона.

Ми нищо де, да си свали и двата pdf-а, тогава.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, ven62 каза:

Чекирането на стария сайт на wizzair (да не чакам 48 часа преди полета, нали все тичам пред ...) доведе до генериране на бордна карта и в новия и в стария сайт.

Аз след като се чекирах през стария сайт, свалих мобилния пас и минах без проблем с него. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, ven62 каза:

Няма пълно щастие.

• Харесвам 1
преди 18 часа, ven62 каза:

Къде намери разликата ? След твоя пост аз веднага сравних нашите бордни карти от стария и новия сайт - поредицата цифри-букви под баркода са еднакви. Нещо друго ли трябва да гледам ?

Редактирано от tonica
преди 18 минути , tonica каза:

Къде намери разликата ? След твоя пост аз веднага сравних нашите бордни карти от стария и новия сайт - поредицата цифри-букви под баркода са еднакви. Нещо друго ли трябва да гледам ?

При мен има разлика:

Под баркода, който графично е различен има ред от символи, започващи с името на пътника, PNR кода и още нещо. Това още нещо е различно (в края си)  в двете бордни карти:

EINSOFW6 4326 357Y017B0077      130>5002A N   - новия сайт

EINSOFW6 4326 357Y017B0077      100 - стария сайт

p.s. Най-вероятно е нещо незначително - например, версията на генератора на бар кода, която би могла да е различна в двата им сайта

Редактирано от ven62
Публикувано:

И аз се постреснах малко като казахте че са различни бордните карти от новия и стария сайт. Сега разпечатах и от новия сайт, спорде мен няма разлика, цифрите са еднакви, доколкото можах сравнявах и щрихите от баркода.  Дано да няма проблем, че дъщеря ми ще пътува на 30.12.

Публикувано:
преди 2 минути , stani.m каза:

И аз се постреснах малко като казахте че са различни бордните карти от новия и стария сайт. Сега разпечатах и от новия сайт, спорде мен няма разлика, цифрите са еднакви, доколкото можах сравнявах и щрихите от баркода.  Дано да няма проблем, че дъщеря ми ще пътува на 30.12.

Ven62 = Марко Тотев

Не мога да допусна грешка, щото, ако сина ми не литне/кацне, жена ми ще ме убие още в салон "чакащи".  :) 

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 16 минути , ven62 каза:

При мен има разлика:

Под баркода, който графично е различен има ред от символи, започващи с името на пътника, PNR кода и още нещо. Това още нещо е различно (в края си)  в двете бордни карти:

EINSOFW6 4326 357Y017B0077      130>5002A N   - новия сайт

EINSOFW6 4326 357Y017B0077      100 - стария сайт

p.s. Най-вероятно е нещо незначително - например, версията на генератора на бар кода, която би могла да е различна в двата им сайта

Нашите са напълно еднакви.

• Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.