Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Чекирах през старата версия, но разпечатах през новата. Ако това има някакво значение. Минах без проблеми.

Публикувано:
преди 10 минути , stani.m каза:

Ако има вече някой пътувал с чекирани бордни карти от старата версия може да каже как е минал.

Ако някой имаше проблем, досега да е казал. Без паника.

Публикувано:

Боби, тъкмо сега се връщах по страниците да видя на кой му беше близък полета, видях че твоя. Щом казваш че е без проблем да се успокоим.

Публикувано:
преди 2 часа, stani.m каза:

Боби, тъкмо сега се връщах по страниците да видя на кой му беше близък полета, видях че твоя. Щом казваш че е без проблем да се успокоим.

Хора, успокойте се. :-)

Аз летях вече чекиран от стария сайт. Както писах по-горе, свалих си мобилния бординг пас и бях с него. Изобщо не съм сравнявал има ли разлика или не, не ми е и хрумнало.

Ако имате какви да е притеснения, просто разпечатвате и от стария и от новия сайт и така. 

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Аз не мога да рзбера какво е това вълнение през коя версия ще се чекирате и за къде бързате?>  :rofl::clapping:

Редактирано от Ivko
Публикувано:

А аз пък не разбирам мнението ти какво общо има с темата?

Но понеже са светли празници и трябва да си помагаме ще ти отговоря- лично аз обикновено пътувам с доста хора и тъй като чекирам всички, което обикновено отнема х по 3 минути а сега има празници преди това и нее знам кога с колко време ще разполагам....та се разбързах.

Иначе и моите бар кодове са еднакви. 

Публикувано:
преди 22 минути , Ivko каза:

Аз не мога да рзбера какво е това вълнение през коя версия ще се чекирате и за къде бързате?>

Доколкото разбирам, има хора и без смартфони - аз бях една от тях сравнително доскоро - което не позволява онлайн чекиране или ползване на приложения; или има летища, които не позволяват да сканират телефони, а намиране на принтер не винаги е възможно. 

Каквато и да е причината - била излишна или не, за всеки е важна по своему. 

Смятах да пусна поста си в Искам да се похваля, но все пак реших да е в темичката на авиокомпанията :) 

Разтекох се от удоволствие, когато видях, че Wizz са пуснали линия до Атина от Лондон. Това прави пътуването ми до Гърция възможно - макар че е още много далече от приемливото и си чакам промоция на Егейците като наследство. Няма да ви казвам какви цени ми дават авиокомпаниите в сезон Лондон - Атина - Лондон, но особено връщането е отвратително. Да го кажем - такава цена, на каквато вие летите до разни други континенти...

Сега като разбия на отсечки, Атина - Лондон ми е три-пъти по-нискa цена с Wizz от всички настоящи авиокомпании включително и от Ryanair (която каца на майна си Райна - не че Лутън е особено близко, де). И часът - за връщането - е изключително човешки и мога да направя връзка от Милос. Облизах се като котка, изяла пълна паница с мляко :)

Редактирано от Гост
Публикувано:

Някой да каже: Като плащаме на Wizzair и ни таксува в BGN, той български търговец ли е или POS терминалът е унгарски? Говоря за плащане с кредитна карта. 

Публикувано:

А може ли някой да ми каже, при неявяване за полет на wizzair има ли някаква наказателна такса? Тоест, решавам в последния момент че няма да пътувам и не отивам на летището, какво следва?

преди 2 часа, bad kid каза:

Мисля, че е унгарски, защото ПИБ ми взимат такса за плащането, въпреки че е в лева.

На мен не ми вземат такса никаква плащам в лв с виза дебит на ПИБ не знам за кредитна как е

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Моята кредитна карта Mastrecard от Уникредит Булбанк е с такса 50 стотинки при пазаруване в чужбина и от интернет сайт в чужбина.При покупка на билети от сайта на Wizzair ми удържат такава такса.

Публикувано:
преди 1 минута , rahan-le fils каза:

Моята кредитна карта Mastrecard от Уникредит Булбанк е с такса 50 стотинки при пазаруване в чужбина и от интернет сайт в чужбина.При покупка на билети от сайта на Wizzair ми удържат такава такса.

Уникална наглост!

Публикувано:
преди 7 часа, rahan-le fils каза:

Моята е дебитна карта Mastrecard от Уникредит Булбанк и няма такива такси.

Публикувано:
На 22/12/2017 в 9:25, stani.m каза:

Ако има вече някой пътувал с чекирани бордни карти от старата версия може да каже как е минал.

Вчера пътувахме и всичко беше ок. Чекирах от стария, разпечатах от новия. Така че чекирайте се спокойно.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, имам следното питане, може и да коментирано вече. Имам стандартно членство и съм си купила един билет, мога ли да добавя още един пътник, който ще пътува с мен и по някакъв начин да му купя билет с отстъпка?

Публикувано:
47 minutes ago, Тони said:

Не можеш. Единствено ако купуваш двата билета заедно.

А ако теоретично се обадиш по телефона и обясниш ситуацията? Човекът отговаря на условието да е пътуващ като титуляр заедно с втория човек. Може би ще успеят да влязат в положение и да успеят да добавят втория пътник към същата резервация? 

Пс: говоря наизуст и нямам опит с подобна операция, но просто давам идея, ако евентуално проработи :) 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 40 минути , t_petkov каза:

А ако теоретично се обадиш по телефона и обясниш ситуацията? Човекът отговаря на условието да е пътуващ като титуляр заедно с втория човек. Може би ще успеят да влязат в положение и да успеят да добавят втория пътник към същата резервация? 

Пс: говоря наизуст и нямам опит с подобна операция, но просто давам идея, ако евентуално проработи :) 

Не става, обадих се, така е, както казва Тони.

• Харесвам 1
Публикувано:
4 hours ago, slujitel said:

Не става, обадих се, така е, както казва Тони.

Е значи за съжаление ще трябва да се съобразите с това да купите билета отделно. Благодарим все пак за информацията. Да се знае ако другите попаднат в подобна ситуация :) 

Публикувано:

Дъщеря ми ще пътува в събота, мисли да си предаде ръчния куфар на гишето за чекиране. Дали ще има  проблем ако евентуално теглото му е по-вече от 10 кг и има вътре течности непозволени за ръчен багаж? Там дали ще го теглят? И ако си предаде там куфара после може ли да си остане с дамската чанта, на гейта ще правят ли проблем, защото всъщност ще е имала два ръчни багажа- единия го предава на лентата при чекираните и дамската чанта в нея. Няма закупено приорити.

Има ли някой от Вас да е оставял ръчен багаж при чекираните и как е минало?

Публикувано:
преди 20 минути , stani.m каза:

Дъщеря ми ще пътува в събота, мисли да си предаде ръчния куфар на гишето за чекиране. Дали ще има  проблем ако евентуално теглото му е по-вече от 10 кг и има вътре течности непозволени за ръчен багаж? Там дали ще го теглят? И ако си предаде там куфара после може ли да си остане с дамската чанта, на гейта ще правят ли проблем, защото всъщност ще е имала два ръчни багажа- единия го предава на лентата при чекираните и дамската чанта в нея. Няма закупено приорити.

Има ли някой от Вас да е оставял ръчен багаж при чекираните и как е минало?

Така както чета написаното, не е ли по-добре да си закупите чекиран багаж?

Не винаги се съгласяват да вземат куфара още на гишето(на софийското летище нямам представа как е).

Разбира се, че ще го измерят, когато се оставя там.

А за дамската чанта е въпрос на късмет.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Dreamm
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.