Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

На мен ми подшушнаха, че летището на Виена е усетила, че бая народ се насочи към Братислава и е решило малко да смъкне таксите и да последва примера на Франкфурт и Мюнхен за "добре дошли" на lowcost компаниите.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 3
Публикувано:

Направих банков трансфер към сметката BG32CITI92501041800600 , SWIFT би трябвало да е CITIBGSF  според инфото на сайта и имейла, който получих. Oбаче с тази сметка ми изкарва автоматично друг SWIFT CEDPBGSFXXX ( CENTRAL DEPOSITORY AD ), който не можех да променя. Идеи дали ще пристигне плащането?

Публикувано:

Има промяна с 10 минути в часовете на полетите до Лисабон.

Това ми даде прекрасната възможност за си преместя датите от 1-5 май на 22-26 май, когато дребният ще трябва да отсъства само ден от училище. B)

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 14 минути , Боби каза:

Ай честито.

FB_IMG_1515492974653.jpg

Охо, честито и на Варна. Ще поразбият малко монопола на австрийците по тази скъпа линия. :)

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)
преди 2 минути , rdd каза:

Наистина ли това означава: Ще има полет Виена-Варна? И от кога? 

От 28.04. Билетите са в продажба вече. Скъпички за сега, но да видим дали ще паднат. :)

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 минути , yordanov каза:

Охо, честито и на Варна. Ще поразбият малко монопола на австрийците по тази скъпа линия. :)

То от Виена какви ло евтини линии има (ше)?...

Публикувано:

9 януари 2018 г., София: Wizz Air обяви нова база в Австрия и нов вълнуващ маршрут от Варна до популярната европейска туристическа дестинация Виена. Предстоящият нискотарифен маршрут на WIZZ ще стартира на 28 април с два седмични полета – във вторник и в събота на цени от само 29.99 евро*.

Австрия е 44-ата страна в мрежата на Wizz Air, в която авиокомпанията създава база. WIZZ ще открие новата си база на летище Виена през юни, първоначално с един базиран там Airbus A320, а през ноември ще бъдат добавени още два самолета Airbus A321. Този бърз растеж на базата на Wizz Air във Виена е свързан с планове за стартирането на общо 17 нови маршрута на WIZZ от австрийската столица през 2018 г., включително Варна-Виена.

Wizz Air непрекъснато диверсифицира мрежата си от България, предлагайки през 2018 г. общо 44 маршрута до 20 държави, достъпни от 3 български летища.

• Харесвам 3
Публикувано:
13 minutes ago, yordanov said:

За сега на мен ми изглежда като сезонна линия, но ще видим. По интересното за мен е разширяването им към Охрид. Като сезонна линия би имала потенциал и София-Охрид...

Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

Има промяна с 10 минути в часовете на полетите до Лисабон.

Това ми даде прекрасната възможност за си преместя датите от 1-5 май на 22-26 май, когато дребният ще трябва да отсъства само ден от училище. B)

Мейл ли получи или ръчкаш в сайта?

Аз също имам едни Лисабонски билети, но не съм получил нищо за промяна...

Публикувано:
преди 6 минути , Боби каза:

Мейл ли получи или ръчкаш в сайта?

Аз също имам едни Лисабонски билети, но не съм получил нищо за промяна...

Ръчкам сайта. За промяна не съм получил при последните 3 случая.

Но понеже от самото начало исках да е около 24 май, когато по правило цените са като за околосветско пътешествие, следях редовно, може би всяка седмица. Обикновено, ако взема билети много време преди датата, има някаква промяна в часовете. В такива случаи или сменям датата, или съм 20% горница.

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Zaro каза:

Обикновено, ако взема билети много време преди датата, има някаква промяна в часовете. В такива случаи или сменям датата, или съм 20% горница.

И аз го правя тоя номер.

На 26ти е и моето връщане, засега ще държа опцията отворена, но по всяка вероятност ще се ползва този билет ;)

Публикувано: (редактирано)

ами честито на варненци :) гледам полетите като часове са така разположени, че ще е невъзможно да се хванат с връзка /пак Уиз/ София-Варна и обратно /има по половин час между двата полета/, така че от тук пак по-евтиният и бърз вариант си остава през Братислава

Редактирано от antea
Публикувано:
преди 9 минути , Meidj каза:

Тези виенски полети от Ниш и Варна, ако ще е за сметка на братиславските, хич не е за честитка работата... :(

Цялогодишно цените до Братислава са ниски, а това обикновено не е добре за външна линия.

За Варна е честитка, за София - каквото дойде.

Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

"Скъпа" ли :)

Направо "златна" си беше и то почти постоянно.

Мирослав Василев
Публикувано:

Бих искала да попитам, ако пола на детето е сбъркан, но всичко друго си е както трябва, това би ли създало проблем? Защото билетите са закупени от онези сайтове и то доста отдавна, така че промяната през телефона няма как да се направи. Според мен, няма да има проблем, но да си попитам.

Публикувано:

Здравейте, имам нужда от съвет, имам резервиран полет и днес получих имейл за промяна на полета, видях че е променен часа(което не е проблем за мен) и приех промяната.Сега пак си отворих резервацията и чак сега видях че е променена и датата...Новата дата е с един ден назад и не ме устройва.Какъв е най-безболезнен вариант ще ми препоръчате?

Публикувано:
преди 16 часа, CarpeDiem каза:

Направих банков трансфер към сметката BG32CITI92501041800600 , SWIFT би трябвало да е CITIBGSF  според инфото на сайта и имейла, който получих. Oбаче с тази сметка ми изкарва автоматично друг SWIFT CEDPBGSFXXX ( CENTRAL DEPOSITORY AD ), който не можех да променя. Идеи дали ще пристигне плащането?

Разкрих мистерията, съобщение от Пиреус :

Уважаеми клиенти,

Поради технически причини в момента при нареждането на превод в български лева за други банки се визуализира грешно име и BIC код на банката на получателя. Проблемът не касае всички преводи и е само визуален т.е. не се отразява на коректното изпълнение на самото плащане.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.