Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , D_Dimitrov каза:

Здравейте, имам нужда от съвет, имам резервиран полет и днес получих имейл за промяна на полета, видях че е променен часа(което не е проблем за мен) и приех промяната.Сега пак си отворих резервацията и чак сега видях че е променена и датата...Новата дата е с един ден назад и не ме устройва.Какъв е най-безболезнен вариант ще ми препоръчате?

По телефона, но не съм сигурен доколко ще успееш, щом си натиснал веднъж ок.

За коя дестинация и за кой месец става дума?

Публикувано:
преди 1 минута , Боби каза:

По телефона, но не съм сигурен доколко ще успееш, щом си натиснал веднъж ок.

За коя дестинация и за кой месец става дума?

От Барселона до София на 9.02 беше а сега е променено на 08.02.А телефона само импулсния от сайта ли е ?

Публикувано:
преди 1 минута , D_Dimitrov каза:

От Барселона до София на 9.02 беше а сега е променено на 08.02.А телефона само импулсния от сайта ли е ?

Не бъди мързелив и чети добре темата, най-горе е даден не-импулсния телефон, аз бих опитал първо на него.

Публикувано:
В момента, Боби каза:

Не бъди мързелив и чети добре темата, най-горе е даден не-импулсния телефон, аз бих опитал първо на него.

Пробвах го, не работи

Публикувано:
преди 3 минути , D_Dimitrov каза:

Пробвах го, не работи

Опитай пак, при мен работи, току-що набрах и ми каза "Добре дошли в wizzair..."

Публикувано:
преди 8 минути , Боби каза:

Опитай пак, при мен работи, току-що набрах и ми каза "Добре дошли в wizzair..."

Благодаря, свързах се и ми промениха полета без да доплащам.

• Харесвам 2
  • Браво 3
Публикувано:

Полетите Варна-Виена-Варна са добра новина, но честно казано съм леко озадачен от избраните часове. По мои впечатление на сравнително малко пътници крайната им дестинация е Виена, с други думи след като стигнат евтино до Виена ще искат да се прекачат на друг полет, а когато пристигаш в 18 вечерта и трябва на ново да се чекираш, почти не ти остават възможни връзки, които да хванеш.....

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Аз съм заинтересуван от полетите до Тенерифе :clapping: София-Братислава-Виена-Тенерифе добре ми звучи :yahoo:

От София лесно се стига до Виена през Братислава нормално е да няма полети София-Виена освен ако не махнат Братислава

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 3
преди 19 минути , Ivko каза:

Аз съм заинтересуван от полетите до Тенерифе :clapping: София-Братислава-Виена-Тенерифе добре ми звучи :yahoo:

От София лесно се стига до Виена през Братислава нормално е да няма полети София-Виена освен ако не махнат Братислава

Ебати хамалогията. Има десетки варианти за полет до Канарите без подобни ексцесии. Имаме добри дневни връзки към европейски летища, от които има вечерни полети към Канарите без смяна на летища или допълнителни нощувки.

Редактирано от ACM

Е да аз споменах принципно,че може и да се направи по ден два престой по пътя за хора, които не са били в нито един от градовете като мен :rofl:

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Аз съм заинтересуван от полетите до Тенерифе :clapping::yahoo:

Ниски цени от Виена до където и да , с който и да превозвач ми звучат като фантастика. :)

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, Topfly каза:

За сега на мен ми изглежда като сезонна линия, но ще видим. По интересното за мен е разширяването им към Охрид. Като сезонна линия би имала потенциал и София-Охрид...

Билети се продават до края на октомври месец, което ми се вижда доста късно, за да е сезонна линия. Миналата година например бяха пуснали сезонно Варна-Будапеща и полетите си бяха баш за разгара на сезона юли и август. Но пък от друга страна полетите от Виена към другите дестинации започват по-късно, така че ще видим....

Публикувано:

Полетите Варна-Виена като гледам ще са със софийска машина, която във вторник и събота ще върти София-Варна-Виена-Варна-София.

Поради този факт София-Варна във вторник и събота е със сменен час - 15:50 излита от София.

Което пък значи, че най-вероятно някоя друга линия в тези дни е променена/отрязана. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, D_Dimitrov каза:

Още една промяна - с 1 ден назад са преместили полета София - Барселона, от 2 февруари на 1 февруари. За информация.

• Харесвам 4

Аз като гледам от Солун (най-близко до мен летище по новата линия), то по-добре  от София до Братислава , защото часовете не са удобни (22 часа във Виена) за какво ми е.....А и датите са от 15 ноември. А и са по 30 евро без "discount club".^_^

Редактирано от Иван Попов

Да похваля поддръжката на Wizz Air на неимпулсния им телефон. Преди малко за 5 минути ми смениха безпроблемно датата на 2 резервации за променен от тях полет. Не се виждаха в профила, нямах никакви индикации от агенциите, от които са купени, за промяната  (при тях си седят още със старата дата!) и само писалите малко по-горе ме подсетиха навреме да ги проверя.

@eloena, благодаря!

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 7
Публикувано:
В момента, Таньо каза:

Братислава е пътник. :(

Дано не стане преди края на есента ...

Да купуваме докато има... Даже може и от скъпото - колкото по-скъпо, толкова по-добре... :lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 5
преди 1 минута , chandni каза:

Да купуваме докато има... Даже може и от скъпото - колкото по-скъпо, толкова по-добре... :lol:

Купуването е лесно. Връщането на парите от Уиз - също. /Даже ще са им оборотни известно време/.

Редактирано от Таньо
преди 2 минути , Таньо каза:

Връщането на парите от Уиз - също. /Даже ще са им оборотни известно време/

Да, а на нас ще ни върнат 120%, които са с неизтичаща валидност :)

П.С. Аз имам едни 10€ в сметката си, които изтичат април, а не е ясно дали ще мога да ги оползотворя... Да взема да ги "вложа" в полет до Братислава... :lol:

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 4 минути , Таньо каза:

Братислава е пътник. :(

Дано не стане преди края на есента ...

Добре де, дистанцията Братислава-Виена си е все същата, откъдето и да летят Уиз :)

Към Виена реално има по-голям интерес и сега, а който иска да отиде до Словакия - винаги ще може.

Да не съжаляваме предварително ;)

Публикувано:
В момента, chandni каза:

Да, а на нас ще ни върнат 120%, които са с неизтичаща валидност :)

... за да си купим после с тях билети до Виена с 300 % по-скъпи ...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Боби каза:

Добре де, дистанцията Братислава-Виена си е все същата, откъдето и да летят Уиз :)

Към Виена реално има по-голям интерес и сега, а който иска да отиде до Словакия - винаги ще може.

Да не съжаляваме предварително ;)

Не е точно така... До Виена със сигурност  ще са по-скъпи билетите. ^_^

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.