Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 9.02.2018 г. в 8:19, Боби каза:

Не е това логиката - през март и първите две седмици на април честотите са пълни - едва ли са толкова търсени.

Свалянето на честотите е от днес - вчера полетите за Атина бяха плътно всеки ден...

Разшири  

Аз не съм търсила логика - просто констатирах какво виждам в разписанието. :) 

Публикувано:
  На 9.02.2018 г. в 8:19, Боби каза:

Не е това логиката - през март и първите две седмици на април честотите са пълни - едва ли са толкова търсени.

Разшири  

Заради 3ти март има няколко почивни дни,а на 8 април е Великден.

• Харесвам 1
Публикувано:

А сега де аз имам два двупосочни билета за 1-3 юни до Атина петък-неделя това са предпочитани дни от седмицата и мисля,че няма да се махнат/променят -_-

Публикувано:

И аз съм засегнат. Първо се ядосах. После им се обадих, за да питам дали мога да сменя дестинацията. Отговориха ми, че може по телефона срещу 15 евро на резервация. Дали наистина е така? Ще можем ли да се понесем цялото семейство до напр. Дубай за 153лв + 15 евро? Прекалено хубаво ми се вижда, че да е истина.

Публикувано:

Доколкото си спомням, може да се сменя дестинацията, ама за близки летища, примерно Бергамо с Болоня. Атина с Дубай много трудно.

• Харесвам 3
Публикувано:

Като тръгнеш да купуваш билети при плащането сайтът ще ти предложи първо да платиш част от тях с този кредит. Имай предвид, обаче, че ако билетите ти струват 35 Е примерно, ти взима целия кредит наведнъж и безвъзвратно т.е. ако билетите са ти по-евтини ще загубиш разликата до 40 Е.

• Замислям се 1
Публикувано:

Благодаря. Билетите ще са вероятно 40 евро.  Гледам че са пуснали 20 евро двупосочни до Атина. А от сайта на Уиз ли да ги купувам или да пробвам през тези които вие споменавате - jetcost, brovofly etc.? Така ще може ли да ползвам кредита? В смисъл ще ме прехвърли ли в сайта на Уиз?

Публикувано:
  На 9.02.2018 г. в 13:34, Звелина каза:

Като тръгнеш да купуваш билети при плащането сайтът ще ти предложи първо да платиш част от тях с този кредит. Имай предвид, обаче, че ако билетите ти струват 35 Е примерно, ти взима целия кредит наведнъж и безвъзвратно т.е. ако билетите са ти по-евтини ще загубиш разликата до 40 Е.

Разшири  

Ако беше така, досега да бях изгубил едни 300-400 евро :D То си е като дебитна карта. Имаш 200 лв. в нея и плащаш билет за 100. Остатъкът си е твой. Същото е и с кредита.

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 2.12.2017 г. в 11:31, Eti* каза:

Банка ДСК ще пускат кредитни карти Wizz, които ще дават безплатно членство в wizzclub и някакви бонус точки.

Разшири  

Kраят на годината мина. Партенка ли беше пускането на карти Уиз?

• Харесвам 1
Публикувано:

Миналата седмица в бордното списание на Уиз прочетох рекламата за тези карти и се заинтригувах, но ги предлагат само в Унгария, Румъния и забравих вече коя трета държава. В България не.

Публикувано:
  На 9.02.2018 г. в 8:21, liliya каза:

Полетът ми на 28.04 за Атина е преместен на 29.04 и до момента нямам никакво уведомление !??  Погледнах съвсем случайно след написаното по- горе. 

Разшири  

Ммммммм, нещо не разбрах. Някой подхвърля във въздуха листче хартия и вятърът го отвява преди другите да са прочели за какво става въпрос. Аз имам полети до и от Атина на 9 и  12 април съответно. Не съм получавал никакви известия за смяна или отмяна на тези полети. Регистрацията на полетите ми си стои непокътната.

Публикувано:
  На 9.02.2018 г. в 17:51, Hollywood каза:

Kраят на годината мина. Партенка ли беше пускането на карти Уиз?

Разшири  

Бяха ги представили пред малка част от служителите си - дизайн, условия, пусков срок и т.н. Ще разпитам какво се случва.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
  На 9.02.2018 г. в 20:11, muchachote каза:

Ммммммм, нещо не разбрах. Някой подхвърля във въздуха листче хартия и вятърът го отвява преди другите да са прочели за какво става въпрос. Аз имам полети до и от Атина на 9 и  12 април съответно. Не съм получавал никакви известия за смяна или отмяна на тези полети. Регистрацията на полетите ми си стои непокътната.

Разшири  

Звънях в офиса и чак тогава ми изпратиха мейл с промяната. Лошото е,  че полета на отиване в никой от вариантите не ме устройва.

Знае ли някой,  дали може когато резервацията е обща - отиване и връщане, да се иска връщане на парите за единия полет и потвърждаване на втория или при всички случаи  искането за възстановяване влече отмяна на цялата резервация?

Редактирано от liliya
Публикувано:
  На 10.02.2018 г. в 0:15, liliya каза:

Знае ли някой,  дали може когато резервацията е обща - отиване и връщане, да се иска връщане на парите за единия полет и потвърждаване на втория или при всички случаи  искането за възстановяване влече отмяна на цялата резервация?

Разшири  

Звънях на безплатния телефон и  разговарях с изключително любезна дама, която бе така добра да направи необходимите промени. За по-малко от 10 мин. ми бе възстановена  цената на билетите в уиз кредита за  билета София-Атина, а този за връщане беше потвърден. 

Явно всичко зависи от оператора и това дали има желание да помогне. :).

• Харесвам 2
  • Браво 5
Публикувано:

Тъй като отворихте темата , започнах да се притеснявам. Имам купени билети- отиване и връщане до Атина, на 9 и 12 април. Аз ли трябва да се свържа с кул- центъра за да разбера има ли промени в полетите, или те ще ми изпратят и-мейл. До сега не ми се е случвало такова нещо.:(

Публикувано:
  На 10.02.2018 г. в 9:54, muchachote каза:

Тъй като отворихте темата , започнах да се притеснявам. Имам купени билети- отиване и връщане до Атина, на 9 и 12 април. Аз ли трябва да се свържа с кул- центъра за да разбера има ли промени в полетите, или те ще ми изпратят и-мейл. До сега не ми се е случвало такова нещо.:(

Разшири  

Между 15 април и 15 юни са промените: в този период за Атина са отпаднали вторнишките и съботните полети. В останалите дни си летят. 

Публикувано:
  На 10.02.2018 г. в 10:01, master_of_germs каза:

Между 15 април и 15 юни са промените: в този период за Атина са отпаднали вторнишките и съботните полети. В останалите дни си летят. 

Разшири  

Значи да се успокоя?:)

Публикувано:
  На 10.02.2018 г. в 10:01, master_of_germs каза:

Разшири  

И аз го установих преди малко. Отменен ми е полетът Атина - София на 12 юни, вторник вечерта.  Дори не са ме уведомили по имейл. Установих го след проверка на резервациите си.Предлагат ми опциите  промяна на полета на следващия ден или връщане на парите в  акаунта ми в Wizz, а и двата варианта не ме устройват. Свързах се с кол центъра им и ми обясниха, че на този етап мога само да поискам да ми върнат парите в акаунта ми в Wizz или да си променя датата на полета, а 90 дни преди полета ще получа мейл, където ще е активна и опцията връщане на пари по кредитна карта. Мога ли да си получа парите по кредитната карта преди това или е мисия невъзможна? Не че е болка за умиране, ама защо ще ги кредитирам безлихвено? Сега съм пред дилемата дали да спя на летището в Атина и да си хвана ранния полет на Ryan, или да търся хотел наблизо. Кацам от Родос в 19 ч. Има и един код шеър полет на България ер с Aegean, но времето между двата полета е час и малко и ако полетът от Родос закъснее, хем ще спя на летището, хем ще съм платила скъпо-прескъпо за полет София  - Атина. Някакви идеи за евтин хотел около летището, че аз все за скъпи се сещам?

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ninkata17
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.