Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Банда, ос..ах една дата на валидност на л.к. при чекиране. Вместо 28.07.2024 написах 27.08.2024. Дали ще е проблем ? ^_^

Публикувано:
  На 7.03.2018 г. в 20:00, bibi каза:

Банда, ос..ах една дата на валидност на л.к. при чекиране. Вместо 28.07.2024 написах 27.08.2024. Дали ще е проблем ? ^_^

Разшири  

Не съм забелязъл някой да ги гледа тия неща, така че си мисля че няма да има проблем :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Разшири  

Можеш да махнеш check-inа като отидеш на смяна на дата на полет там те пита ако искаш да продължиш  че ще трябва след това да чекираш отново всички пътници даваш ок  и се връщаш отново отначало и чекираш . Поне аз така мисля че го направих последния път но мисля че никой не гледа толкова подробно

• Харесвам 3
Публикувано:

Разшири  

Понеже отиваме на женско парти и се случи на едната мацка, дето ще лети за 1 първи път , та страх лозе пази: Обадих се на неимпулсния, любезно ме отбиха, но на импулсния свършиха работата за 2 мин.

Честит празник, скъпи дами ! Бъдете обичани и пътуващи ! :wub:

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 8:29, Боби каза:

София-Лисабон във вторник е сменен от сутрин - вечер, да се има предвид.

Разшири  

Сериозно се притесних от тази информация, защото и ние пътуваме във вторник през юни за Лисабон, а след това имаме връзка с друг полет. Засега за нашата дата полетът все още е сутрешен, но вече ще бъда на тръни през следващите месеци.

Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 12:30, pamela каза:

Сериозно се притесних от тази информация, защото и ние пътуваме във вторник през юни за Лисабон, а след това имаме връзка с друг полет. Засега за нашата дата полетът все още е сутрешен, но вече ще бъда на тръни през следващите месеци.

Разшири  

Дано да няма промяна при вас. Аз забелязах промяната през април, но пък не погледнах по-натам как е.

Публикувано:

Гледам полети до Бергамо през април и се чудя какво се случва.100-200лв в посока и то не около Великден.Обикновенно не беше трудно да се намерят по около 40лв двупосочен.Аз ли нещо пропускам?

• Шок 1
Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 8:29, Боби каза:

София-Лисабон във вторник е сменен от сутрин - вечер, да се има предвид.

Разшири  

Поне и събота да бяха сменили връщането вечерта. Сега губя почти цял ден.

Има промяна и в събота до 26 май, но с 40 минути само. От края на юни си остава старото разписание.

Публикувано:

За моята дата (22 май) полетът е променен от сутрешен на следобеден, благодаря @Боби , че ни обърна внимание.
Кой знае кога иначе щях да го забележа...

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 12:52, Боби каза:

Изборът е в твоите ръце - сега ти дава много възможности за безплатни промени на дните на пътуване.

Разшири  

Веднъж вече го направих, за да минимизирам пропуснатите учебни дни на сина ми и да се преместя на ...

На 8.03.2018 г. в 12:54, venceremos каза:

За моята дата (22 май) полетът е променен от сутрешен на следобеден, благодаря @Боби , че ни обърна внимание.
Кой знае кога иначе щях да го забележа...

Разшири  

... 22-26 май, перфектните дати. Имат време да изместят и съботния вечерта.

Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 12:46, Мари Николова каза:

Гледам полети до Бергамо през април и се чудя какво се случва.100-200лв в посока и то не около Великден.Обикновенно не беше трудно да се намерят по около 40лв двупосочен.Аз ли нещо пропускам?

Разшири  

За някои дати през април има евтини билети, не явно за твоите дати е има интерес

Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 12:49, Zaro каза:

Поне и събота да бяха сменили връщането вечерта. Сега губя почти цял ден.

Има промяна и в събота до 26 май, но с 40 минути само. От края на юни си остава старото разписание.

Разшири  

Аз съм купила билети за 4  август натам.И смятах, веднага да летим за Мадейра.Сега ме притеснихте. Ако сменят и съботния полет, ще ми пропадне следващият полет, който е в 13.30.

Дани Магелани
Публикувано:
  На 8.03.2018 г. в 12:46, Мари Николова каза:

Разшири  

Не берзай! Аз така купих за Коледа около 150 лв, а после паднаха и ме беше яд на себе си.

• Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)

Преди малко купувах билети през сайта на Уиз и при плащане с Mastercard ме прехвърли да си въведа 3D кода, след което на сайта на Уиз ми даде грешка в плащането. И опцията опитайте отново. Опитах няколко пъти и все същата грешка. В крайна сметка получих потвърждение на резервацията. И сега се чудя дали не са си дръпнали няколко пъти парите? Картата е на майка ми и няма интернет банкиране, та не мога да проверя. То е ясно, че утре ще се ходи до банката, обаче някой да е имал подобен проблем?

Редактирано от anichka_p
Публикувано:

Имам следния проблем с връщане на пари от посредници относно променен час на излитане на полети на Уиз. Искат ми потвърждение, че заявката за връщане е приета и изпълнена, обадих се на кол центъра за да попитам как да ги получа, но ме пратиха да подам тикет в секцията "оплакване" в сайта на Уиз. Отивам, попълвам си всичко, но не ми дава да изпратя заявката, тъй като има едно поле "код за потвърждение", което изисква да въведа номера на резервацията, но тя вече е отменена и несъществува като активна в системата им и не мога да изпратя формуляра....

някой има ли идея, дали на някакъв имейл да не си направя запитването...?

Публикувано:

Искам тази вечер да купя билет за края на април, а членството ми изтича в началото на април. Не ми дава опция да купя членство от сега, какво бих могла да направя?

• Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
  На 9.03.2018 г. в 17:36, Nivea каза:

Искам тази вечер да купя билет за края на април, а членството ми изтича в началото на април. Не ми дава опция да купя членство от сега, какво бих могла да направя?

Разшири  

Използването на билета с намаление от членство няма общо с валидността на членството.

На 9.03.2018 г. в 17:13, Salvuccio каза:

Имам следния проблем с връщане на пари от посредници относно променен час на излитане на полети на Уиз. Искат ми потвърждение, че заявката за връщане е приета и изпълнена, обадих се на кол центъра за да попитам как да ги получа, но ме пратиха да подам тикет в секцията "оплакване" в сайта на Уиз. Отивам, попълвам си всичко, но не ми дава да изпратя заявката, тъй като има едно поле "код за потвърждение", което изисква да въведа номера на резервацията, но тя вече е отменена и несъществува като активна в системата им и не мога да изпратя формуляра....

някой има ли идея, дали на някакъв имейл да не си направя запитването...?

Разшири  

customerrelations1@wizzair.com

Редактирано от 45#2
Публикувано:

Ами пише че това е цена без членство.

THERE Sun 22/04/18 06:05 Sofia SOF 07:55 Brussels CRL 2:50 h / no change€9.61

6   Su 06:05 Sofia SOF 07:55 Brussels CRLW64327 Wizz Air LIVE! €9.61BOOKED

BACK Wed 25/04/18 08:30 Brussels CRL 12:05 Sofia SOF 2:35 h / no change€9.39

1   We 08:30 Brussels CRL 12:05 Sofia SOFW64328 Wizz Air LIVE! €9.39BOOKED

Total: €19.00

BOOK JOURNEY WITH TRIPSTA(a ticketing fee will be added by part of which you directly support AZair)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.