Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 18 минути , The rider каза:

Да. Мастеркард.

1.Предимства на картата: Безплатно членство на титуляра. 

2.Бонус програмата която се използва само за Уиз продукти е в точки, но съответства на проценти. За покупки на продукти на Уиз - 4%, а при други търговци - 2%. Съответно няма мънибек. 

Ako e само това, предимствата са доста орязани.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3
преди 12 минути , Ivko каза:

Значи да не бързам да си вземам членство още,че ми трябват полети да купувам ама не бързам 😁

Ако е само за теб, бързай да не свършат безплатниге билети. 😄

Редактирано от Hollywood
  • Смея се 1
Публикувано:

А добре аз като имам такава карта на ДСК и получавам съответно членство само за мен ли ще мога да купувам билети с намаление или пак както до сега +1 ми е интересно!

Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

А добре аз като имам такава карта на ДСК и получавам съответно членство само за мен ли ще мога да купувам билети с намаление или пак както до сега +1 ми е интересно!

Ще разбереш на 6ти. Както и каква е цената на тази услуга - ако няма money-back, значи избиването ще е през тези 4%, което и за мен е доста слабо предложение. Но както казах, да изчакаме и да видим пълните условия и да не спекулираме предварително.

Или ако някой има достъп до пълните условия, да ги пуска отсега.

Публикувано:

Е то тия 4 или 2% ще са кешбека, много ясно, че няма да дадат два пъти

За мен 2% е сравнително слабо, щом не са истински пари, а кредит за Уиз, но ако ще летите много с тях, вероятно е по-добре от 1% кешбек в истински пари.

Публикувано:

Няма как да кача условията, защото инфото ми е подадено от един Щирлиц! Членството било групово, т.е. едни 120 лв. се спестяват, което не е лошо. И да, тя картата ще е ориентирана към често пътуващи с компанията.

• Харесвам 2

То не знам колко ръце ще има вдигнати ако питам кой не пътува с тях често 😂 Сега един наплив ще стане за карти 😁 ако и ги дават така лесно без да гледат,че имаш още 1-2 кредитни карти и кредит.Аз лично ако си извадя такава карта ще я ползвам само за полети нищо друго

Редактирано от Ivko
Публикувано:
На 28.05.2018 г. в 22:37, antony2001 каза:

Ха, дано и аз дочакам кредит от четири резервации, хахххх

Нещо се ослушват от съпорта...

Дочаках! 

Естествено от 4 резервации - бонус само за три. Но четвъртата е за 20 долара, та хич няма да се занимавам, хаххх

Публикувано:

Ще се празнува значи....

Wizz Air празнува 
100-ИЯ САМОЛЕТ НА WIZZ AIR
  5 юни 2018 г., 14:45 ч.,
Летище София, Терминал 1
    Със специалното участие на:
  • г-н Йозеф Варади, CEO на Wizz Air, който ще разкрие детайли от визията на авиокомпанията за бъдещето    
  • представители на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията
  • Борд на директорите на Летище София  
  • Харесвам 3

Най-вероятно това ще да е:

Цитат

Кредитната карта Mastercard® Wizz Air ви дава възможност да използвате привилегиите, които са част от програмата за лоялни клиенти:

• 600 безплатни точки за зареждане (с издаването на основната карта, която може да се използва за закупуване на билети и всички други услуги на Wizz Air в Интернет (1 точка е еквивалентна на 1 Лев);

• Бонус точки при всяко закупуване от картата:
         • 4% от сумата на транзакцията, реализирана на wizzair.com
         • 2% от сумата на всякакви други транзакции;

• безплатно членство в WIZZ Discount Club, което осигурява по-ниски цени от обичайните за притежателя на картата и до 5 пътници, които пътуват с нея (редовна цена от 60 EUR годишно), за целия период на използване на картата.
    • по-добра покупателна способност за притежателя, с кредитен лимит в зависимост от наличния размер на месечната Ви заплата;
    • предлага възможност за минимално месечно погасяване само на 10% от използвания кредитен лимит;
    • до 40 дни безлихвен период за сделките, реализирани в пунктовете за продажба;
    • свързан с еднодневна сметка за плащания в страната и чужбина;
    • позволява интернет пазаруване;
    • Възможност за безконтактни плащания;
    • получавате допълнителни карти за вашите близки, с възможност за регулиране на дневните лимити за всяка карта;
    • можете да следвате извлеченията от сметките от вашия дом, работно място или навсякъде по света, като използвате нашата интернет банка;
• лесно уреждане на задълженията Ви чрез услугата за постоянна поръчка;
• Възможност за използване на активите на разположение 24 часа в денонощието чрез банкомат;
• 24-часова поддръжка на клиенти, по целия свят.

Чрез имейл адреса, посочен в Картата за кандидатстване, Банката ще ви регистрира на уеб сайта на Wizz Air чрез откриване на нова сметка на Wizz Air или чрез установяване на връзка към съществуващата сметка на Wizz Air.

Безплатните точки за зареждане и всички бонусни точки, получени чрез закупуване от картата в пунктовете за продажба, могат да се използват за закупуване на билети и всички други услуги на Wizz Air в интернет чрез вашата сметка на Wizz Air.

П.С. Не съм ги намерил никъде тези условия..просто преведох от нашите съседи с някоя друга поправка 😋

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
  • Замислям се 1

600 безплатни точки за зареждане (с издаването на основната карта, която може да се използва за закупуване на билети и всички други услуги на Wizz Air в Интернет (1 точка е еквивалентна на 1 Лев);

не знам какво са имали предвид, но при просто четене излиза, че подаряват 600 лв?

Възможност за цифровизация на картата и безконтактни разговори чрез мобилен телефон чрез мобилно приложение KomPay

може би все пак безконтактни плащания?

Редактирано от antea
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , antea каза:

600 безплатни точки за зареждане (с издаването на основната карта, която може да се използва за закупуване на билети и всички други услуги на Wizz Air в Интернет (1 точка е еквивалентна на 1 Лев);

не знам какво са имали предвид, но при просто четене излиза, че подаряват 600 лв?

или 600 денара.

Затова - или официалните условия, или нищо.

Публикувано:

И аз така го разбирам и отделно сигурно лимит ще има някакъв...поне така е при Мк-тата

Цитат

• 600 gratis Welcome Points (with the issuance of the basic card, which may be used for purchasing tickets and all other Wizz Air services on Internet (1 point is equivalent to 1 Denar)

В момента, Боби каза:

или 600 денара.

Затова - или официалните условия, или нищо.

Да аз за това казах,че е с поправки 😂

преди 3 минути , aleksandrina каза:

600 денара са около 20 лв...

Да хаха не вярвам при нас да е 600лв нещо може би от порядъка на : 1т=0.10лв по-добре звучи 😁

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 3

Тези 2 % за плащане при всички търговци на ПОС  ли важи? Каква е месечната/годишна такса за поддържането?

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 55 минути , The rider каза:

Няма как да кача условията, защото инфото ми е подадено от един Щирлиц! Членството било групово, т.е. едни 120 лв. се спестяват, което не е лошо. И да, тя картата ще е ориентирана към често пътуващи с компанията.

Е, има и някои дребни разходи 🙂

На 2.05.2018 г. в 13:07, yordanov каза:

Брандираната кредитна карта на Уиз и ДСК май скоро ще е реалност?

Появила се е в тарифата на банката, но още няма нищо официално в сайта. Можете да потърсите за "DSK-Wizz Air" в документа и ще ви излезе, макар, че пише, че е за специфични клиентски сегменти... и евентуално може да е предназначена за служители на Уиз в БГ.

В цитираната "Тарифа за физически лица" са дадени следните такси:

Vа. КРЕДИТНИ КАРТИ С РЕВОЛВИРАЩ КРЕДИТ ЗА СПЕЦИФИЧНИ КЛИЕНТСКИ СЕГМЕНТИ
DSK-Wizz Air
1. Издаване                     без такса 
2. Експресно издаване 20.00 лв
3. Годишна такса за основна карта 45.00 лв
...
7. Невнесена минимална сума          15.00 лв. ( Какво ли е това?)
...

След седмица всичко ще бъде ясно 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , VladimirK каза:

3. Годишна такса за основна карта 45.00 лв

Вместо да плащаш членство на Уиз всяка година плащаш по-малко такса карта

Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Вместо да плащаш членство на Уиз всяка година плащаш по-малко такса карта

Само че членството е само за първата година, не за всяка... поне в другите държави са такива условията.

Публикувано:
преди 46 минути , antony2001 каза:

Ще се празнува значи....

Wizz Air празнува 
100-ИЯ САМОЛЕТ НА WIZZ AIR 

Дано "складира" 5-ти А321 в София 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , Hollywood каза:

Дано "складира" 5-ти А321 в София 🙂

За мен е по-интересно какво ще пуснат на мястото на отменените няколко от есента дестинации. И дали ще коментират темата изобщо.

преди 6 минути , Боби каза:

За мен е по-интересно какво ще пуснат на мястото на отменените няколко от есента дестинации. И дали ще коментират темата изобщо. 

Има дупки  в разписанието. Вероятно ще оптимизират  зимно със 6 самолета.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
3 hours ago, The rider said:

Да. Мастеркард.

1.Предимства на картата: Безплатно членство на титуляра.

2.Бонус програмата която се използва само за Уиз продукти е в точки, но съответства на проценти. За покупки на продукти на Уиз - 4%, а при други търговци - 2%. Съответно няма мънибек.

Каква ще е годишната такса? Точно ми изтича Мастър кард-а на цкб...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Romana
    • yordanov
    • iMari
    • Дънди
    • dimitrov6
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.