Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте , имам следния казус (въпрос)

Имам натрупани 47 евро бонус от резерваций през Букинг преведени в акаунта на Уиз

Сега резервирах през приложението полет за 100 евро , но не ми използва бонуса и ми дръпна цялата сума от банковата сметка .

Знаете ли защо ?

Трябва ли някъде по време на резервация да посоча че искам да заплатя с бонуса ?

Има ли минимално салдо което трябва да се натрупа за да използвам бонуса ?

Мерси 

Публикувано:
преди 2 часа, Svetlin каза:

Здравейте , имам следния казус (въпрос)

Имам натрупани 47 евро бонус от резерваций през Букинг преведени в акаунта на Уиз

Сега резервирах през приложението полет за 100 евро , но не ми използва бонуса и ми дръпна цялата сума от банковата сметка .

Знаете ли защо ?

Трябва ли някъде по време на резервация да посоча че искам да заплатя с бонуса ?

Има ли минимално салдо което трябва да се натрупа за да използвам бонуса ?

Мерси 

Има място в което посочваш,че искаш да ползваш сумата от бонуса и трябва и ти да си от пътуващите обаче

• Харесвам 3
Публикувано:

Какво искат да кажат с това? Ако например се чекирам и летя до Варна, но не се явя на полета Варна - София, ще ме глобят 80 евро ли?

"Ако не направите някое от следните:

• извършите процедурите по чекиране до крайния срок
  • се явите за чекиране или на изхода за качване в определения срок

резервацията ви ще бъде отменена и вие няма да може да се качите на борда. Ще възстановим общата сума, след като приспаднем таксите за други услуги и такса за запазване на място от €80."

Публикувано:

Новина от последните секунди. Всички се качихме с куфари и с раници в самолета, а никой не видях да има приорити. Полет София-Рим

• Харесвам 4
Публикувано:

Те за това служителите на гейта обикалят - според бройката пътници и багажа им на око да преценят дали ще се вмести

Публикувано:

Здравейте, имам следният въпрос. Закупих си самолетни билети, получих код и имейл с фактурата, но от банката казват, че парите седят блокирани и ги виждам в наличността ми. По късно ли ще ги изтеглят уиз и щом имам номер и фактура значи успешно съм закупила билетите, нали?

Публикувано:

Да, няма проблем и моите стояха доста време блокирани само. Щом има потвърждение и си виждаш резервацията в акаунта, всичко е наред

• Благодаря 1
Публикувано:

Полетът днес от Дортмунд за София овърбукнат. Едно момиче остана без място. Взеха да спорят и да се карат със стюарда и с наземния персонал , който дойде да ги свали. Приятелката й си имаше място , но слезна с нея. При това положение дали и двете ще получат обезщетение се чудя?

Публикувано:

Според мен само едната ще получи обезщетение. Другото момиче щом си има място и може да лети, а е слезнало по собствено желание, едва ли ще получи нещо.

Публикувано: (редактирано)

“Безплатното членство в Wizz Discount Club програмата е валидно, докато имате активна DSK-Wizz Air кредитна карта”

т.с. Като всяка кредитна карта я имате докато не я закриете, като срока на валидност за всяка издадена карта е 3 години.

И нещо да питам.Някой има ли идея дали миже да се носи чадър в самолета за дъжд и като какъв багаж се смята.От този тип:

04B908E7-E48C-4334-BB50-66E4A4A108D6.jpeg

Редактирано от Ivko
преди 44 минути , Ivko каза:

И нещо да питам.Някой има ли идея дали миже да се носи чадър в самолета за дъжд и като какъв багаж се смята.От този тип:

от този тип е леко рисковано да се заядат, аз затова винаги слагам чадър от тия , дето са тип "последна радост" в ръчния багаж, хаха... малките, сгъваемите (20-25 cm). Дето при първия по-силен вятър и са аут

преди 10 минути , neuromancer каза:

Ами доколкото разбирам от ДСК ги прехвърляш и след 2 дена стават налични в Уиз, като кредит, т.е. както с другите кредити от хотели и отменени полети.

да, и аз съм разбрал същото, а от вторник до днес са минали 4 дни, на профила ми в сайта на уизеър - нищо. За това говорех

Редактирано от montepinar
Публикувано:
преди 8 часа, Ivko каза:

“Безплатното членство в Wizz Discount Club програмата е валидно, докато имате активна DSK-Wizz Air кредитна карта”

т.с. Като всяка кредитна карта я имате докато не я закриете, като срока на валидност за всяка издадена карта е 3 години.

От Италия три пъти с Уиз и с Райън се прибирам с такъв чадър и няма проблем. На никой не му направи впечатление. Доколкото си спомням даже пишеше , че в ръчния багаж може да носиш чадър и палто. 

Публикувано:

Аз искам да попитам пътувалите до Болоня: бързо ли се излиза от летището и самолетът по разписание ли каца, или подранява? 

По разписание кацаме в 21:20. Реалистично ли е да хванем влак в 21:42 ако вземем такси до гарата?

Публикувано:
преди 13 минути , Ilian359 каза:

По разписание кацаме в 21:20. Реалистично ли е да хванем влак в 21:42 ако вземем такси до гарата?

не

Публикувано:
преди 9 минути , Ilian359 каза:

Аз искам да попитам пътувалите до Болоня: бързо ли се излиза от летището и самолетът по разписание ли каца, или подранява? 

В никакъв случай не е реалистично, защото все пак Болоня си е град с трафик. Толкова късно няма да е чак толкоз зле, но все пак мисля, че  10 минути за пътуването с таксито е твърде оптимистично. По-скоро са поне 15. Зависи и какъв ви е влакът. Ако имате закупен билет предварително, може да е на магия.  И то само ако самолетът подрани доста...

Гарата в Болоня пък е на няколко нива и за стрелите се слиза доста под земята и си се губи още някоя и друга минутка.

4 пъти съм бил в Болоня, но само последния път нощувах в града и май само тогава Болоня ми хареса. През нощта. Та определено бих препоръчал да нощуваш там и да ти е мирна главата, вместо да го трепериш.

• Харесвам 1
преди 42 минути , Ivko каза:

Полет Рим-София, чекиране в последния момент, места ред 1 едно до друго.

Полет София-Милано чекиране веднага след отваряне на чекина  ред 9 места едно до друго 

Редактирано от Божидар
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• a6olq
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.