Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

в общия случай гледаш в Пристигащи полета, който е предвиден за около 30 минути преди вашия в Излитащи и евентуално сравняваш вида на машината

според мен от Дортмунд чакате самолета, той закъснява

Редактирано от antea
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , bad kid каза:

Къде може да се провери кой полет трябва да кацне,за да излети друг,

Flightradar, например.

1. Намираш твоя полет и виждаш регистрацията на самолета, който ще лети по маршрута:

1.png.11d2530dc61b669a36a39f61dc9d6cd7.png

2. Click-ваш върху регистрацията и се отваря летателната история на самолета, от където виждаш предишните полети:

2.png.4d078fcd388d99f0166105b73c21df10.png

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 18 минути , antea каза:

@chandni

а за по-стари дати дали е възможно да се намери регистрацията на самолета и пак така да се проверят предходните му ротации?

До 7 дни назад може историята на полетите да се проследи с безплатен акаунт ниво Basic.При ниво Silver срещу 10 долара годишна такса- 90 дни назад. При ниво Gold -365 дни назад и 35 долара. При ниво Business и 500 долара- 730 дни назад.Всички нива са достъпни 7 дни free trial.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

За първи път правя резервация през Уиз от booking за 172 евро, което ще рече, че трябва да си получа след това 17.2 евро в профила така ли? В имейл на резервацията пише нещо,което не мога много да разбера:

Възнаграждение за лоялни клиенти

17 Wizz Air кредит точки

То да не го смята в лв или трябваше да направя плащането в лв, но линка от Уиз ме прехвърли направо в евро и не обърнах внимание

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Да, така пише 🙂 Само, че аз още не съм си получила кредита от хотел от 2-8 юни. Влизам във формата за оплакване, но там има поле, което не мога да прескоча, за номер на полета - Код за потвърждение. Как да процедирам? 

Публикувано:
преди 1 минута , Izabela каза:

Влизам във формата за оплакване, но там има поле, което не мога да прескоча, за номер на полета - Код за потвърждение. Как да процедирам? 

Е аз запазих за България хотел какъв полет 😂 то нали резервацията в букинг не е обвързана със самолетен билет или...

Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

За първи път правя резервация през Уиз от booking за 172 евро, което ще рече, че трябва да си получа след това 17.2 евро в профила така ли? В имейл на резервацията пише нещо,което не мога много да разбера:

Възнаграждение за лоялни клиенти

17 Wizz Air кредит точки

То да не го смята в лв или трябваше да направя плащането в лв, но линка от Уиз ме прехвърли направо в евро и не обърнах внимание

По спомени, в каквато и валута да платиш хотела, booking ще преведе 10% в евро на wizzair, а те от своя страна ще ги преизчислят в лева и ще ги заредят тези левове в твоя wizz акаунт.

• Благодаря 1

Точките са приблизителни и не отговарят точно на сумата, която ще ви бъде заредена. Ако резервацията е за 174€, въпреки, че пише 17 точки, в акаунта ще заредят 17.40€. Ако е за 174 лв, ще заредят евровата равностойност на 17.40лв.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
В момента, chandni каза:

Точките са приблизителни и не отговарят точно на сумата, която ще ви бъде заредена. Ако резервацията е за 174€, въпреки, че пише 17 точки, в акаунта ще заредят 17.40€. Ако е за 174 лв, ще заредят евровата равностойност на 17.40€. лв.

:smile:

• Благодаря 1
Публикувано:

А обвързани ли са резервацията в Уиз и тази в Букинг да са еднакви за да получиш бонус или може да резервираш спане без да имаш самолетен билет?

Публикувано:
преди 53 минути , antea каза:

@chandni

а за по-стари дати дали е възможно да се намери регистрацията на самолета и пак така да се проверят предходните му ротации?

Както вече са отговорили, по-дългата история е платена. Във flightaware има доста по-дълга история с безплатния акаунт, но пък там няма регистрацията на самолета. За намиране на регистрациите на стари полети има друга тема:

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

А обвързани ли са резервацията в Уиз и тази в Букинг да са еднакви за да получиш бонус или може да резервираш спане без да имаш самолетен билет?

Не са обвързани. Просто влизаш в booking през wizzair (но след като си се логнал във wizzair). Това е.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , ven62 каза:

(но след като си се логнал във wizzair).

Изобщо няма нужда да си се логнал в Wizz. 😉 Просто влизаш в Booking през линка на страницата на Wizz, след което си попълваш Wizz ID-то преди завършването на резервацията. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

А дали има опция да се добави след резервацията WIZZ номера?

Букнали са ми хотел, без да влязат през WIZZ, сега не мога да го откажа и букна отново, защото няма други стаи.

Много ме е яд, ама забравих да предупредя да се влезе през тях.

Публикувано:

Не, трябва от Уиз страницата да отвориш Букинг и да виждаш логото на Уиз през целия период на резервацията, като накрая преди плащането има поле да си вкараш номера на сметката, което след това на имейла с потвръждението имам опция да променя номер-а на сметката ако съм го сгрешил.

Публикувано:
преди 8 минути , Mamas каза:

А дали има опция да се добави след резервацията WIZZ номера?

Букнали са ми хотел, без да влязат през WIZZ, сега не мога да го откажа и букна отново, защото няма други стаи.

Много ме е яд, ама забравих да предупредя да се влезе през тях.

Няма проблем да добавиш ID-то и после, само че няма да ти изплатят кешбек. Задължително трябва да се мине през рефералния линк при букването, за да изплатят кешбек.

преди 10 минути , Mamas каза:

Като отмениш резервацията нали ще се освободи? 🙂

Публикувано:
преди 33 минути , chandni каза:

Като отмениш резервацията нали ще се освободи

Да, ама като не съм сигурна, че ще излезе веднага като свободно.....

Пускат София-Ейлат

Не можах да намеря другата тема за Wizz новини и въпроси

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 4
  • Замислям се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Дънди
    • ttashkov
    • Julian999
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.