Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да ги похвля за полетите до/от Лисабон.Много се притеснявах, да не ми съсипят цялото планче, че имахме още полети, но всичко си беше наред.

И двата излетяха навреме, даже, в Лисабон кацна 25 минути по-рано. В София си кацна точно навреме.

Обаче, на летището в Лисабон, всички, които бяха с мобилни бордни карти ги връщаха и събраха на едно място. Ама, какво е станало после, не мога да кажа, че се качихме в самолета - там се ходи пеш. Вероятно после са ги обработили всички наведнъж.

• Харесвам 1
Публикувано:
20 minutes ago, Росина said:

Дали мога да си добавя след резервацията запазени места с Wizz точки?

Стига да е резервация,в която и ти пътуваш на етапа за плащане трябва да може да го избереш като опция. 

Публикувано:

Пишат се глупости само! Бях на полета за Барселона:

1.Никакъв овърбукинг не е имало;

2.Машина бе изпратена от Будапеща, която е била единствената свободна за да се осъществи все пак полета вепреки, че бе по-малка;

3. Свалени бяха 48 

4. За жалост последните редове бяха свалени за да не стане объркване и дублиране с местата.

п.с. И все пак Уиз отреагираха навреме и нмериха начин полета да се осъществи вместо никой да не лети. 

• Харесвам 8
Публикувано:
На 19.08.2018 г. в 10:42, Христиан каза:

Чакам пари под формата на ваучери в Wizz от Booking. Последната нощувка беше на 17 юли. Кога горе-долу ги превеждат?

Уважаеми господин А,

Благодарим Ви за писмото изпратено до Отдела Връзки с Клиенти нa  Wizz Air. Моля, приемете нашите искрени извинения за създаденото неудобство.  

Бихме желали да Ви информираме, че поради летния сезон има малко забавяне в зареждането на бонусите.

Благодаря Ви за посочената информация, очаквайте сумите по сметката до 15/9.

Оставаме на Ваше разположение за допълнителна информация и съдействие .

Екипът ни Ви пожелава   успешен ден и  нови  полети с Wizz Air!         

С уважение,

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)

Добре де,как така се случва две поредни години по едно и също време,в най-натовареният период-края на август,Уиз да имат един и същ "технически проблем" и изведнъж да разчитат на самолет с по-малък капацитет.Опитват се да замаскират овърбукинга и тази година.

Статия от 31.08.2017:https://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/08/31/nov-den-nov-problem-s-poleta-na-wizz-air-za-london.351996

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Ivko каза:

Пишат се глупости само! Бях на полета за Барселона:

1.Никакъв овърбукинг не е имало;

2.Машина бе изпратена от Будапеща, която е била единствената свободна за да се осъществи все пак полета вепреки, че бе по-малка; 

3. Свалени бяха 48 

4. За жалост последните редове бяха свалени за да не стане объркване и дублиране с местата.

п.с. И все пак Уиз отреагираха навреме и нмериха начин полета да се осъществи вместо никой да не лети. 

Това с изпратената машина от Будапеща  да го разправят на тези с дисагите.

• Харесвам 1
На 21.08.2018 г. в 8:46, EliDion каза:

Ако някой ома наблюдение може ши да ме светне за цени на билетите(около) за Париж в периода март-май

Има, ето тук бях прикачил един файл с данни понеже следях движението на цените за едни полети SOF-BVA-SOF  на дати 02-12.05.2018

Редактирано от Фичо
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Добре де,как така се случва две поредни години по едно и също време,в най-натовареният период-края на август,Уиз да имат един и същ "технически проблем" и изведнъж да разчитат на самолет с по-малък капацитет.Опитват се да замаскират овърбукинга и тази година.

overbooking не се прави с толкова много хора, максимум с десетина, така че определено става въпрос за технически проблем. 
А ако са те свалили от самолета как трябва да го докажеш, че след това да си вземеш компенсацията?

Преди 1 час, Мари Николова каза:

Статия от 31.08.2017:https://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/08/31/nov-den-nov-problem-s-poleta-na-wizz-air-za-london.351996

Сега е ред на министро Масковски да напреди проверка на Уиз от онези клати......на ГВА :nea:https://news.bg/regions/moskovski-razporedi-proverka-na-wizz-air.html

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
В момента, randi каза:

Лисабон пада също от зимното. До оня ден беше заложен, но вчера го свалиха. 

Еееееееее :huh::mellow:  , ако я спрат ще се окаже втората линия след Кутаиси, която не успявам да изпробвам :mellow:

• Браво 1
Публикувано:
преди 23 часа, Мари Николова каза:

Никой не прави овърбукинг с 50 човека, 5-10 максимум...

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, ACM каза:

Тези няма ли вече да изплащам Уиз кредита за юли? Някой получи ли си го?

Мануела явно е в отпуск... :girl_wacko:Някой беше писал, че са му отговорили, че кредитът ще бъде зареден до средата на септември... Да не говорим, че вече седмциа дори не са ми отговорили на оплакването за липсата на кредита...

• Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Никой не прави овърбукинг с 50 човека, 5-10 максимум...

Шефът така им е казал: пет-десет души максимум. А тия, дето са настройвали системата, това и са чули - петдесет.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 59 минути , chandni каза:

Мануела явно е в отпуск... :girl_wacko:Някой беше писал, че са му отговорили, че кредитът ще бъде зареден до средата на септември... Да не говорим, че вече седмциа дори не са ми отговорили на оплакването за липсата на кредита...

Аз си пиша с тях и трябва да чакам до средата септември, хаххх

• Харесвам 2
преди 2 часа, randi каза:

Лисабон пада също от зимното. До оня ден беше заложен, но вчера го свалиха. 

Брао! Още рокади ще има.  🙂

TLV-то минава от 6 на 4 до Коледа

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1

Аз съм доволен. Така или иначе смятам да използвам кредита за билети за другото лято, така че ще е валиден до март, вместо до февруари и ще мога да се възползвам 😄

Редактирано от ACM

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Tani
    • aleksandrina
    • Taliana
    • e_krivuleva
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.