Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
15 minutes ago, silvia_b said:

Много лошо, трябваше ми Базел през март. 

Или София - Женева и около 3 часа по- късно и 12 - 16 CHF по- скъпо (може и повече да е, но в сайта на sbb пише билети от 12/16 CHF).

Редактирано от aleksandrina
Публикувано:
преди 4 минути , aleksandrina каза:

12 - 16 CHF по- скъпо.

А дали ще е само толкова...? Доколкото си спомням, билетите до Базел бяха доста по-евтини от тези до Женева... Поне, когато съм търсила.

Публикувано:

И мен ме е яд за Базел - искаше ми се да видя Колмар и другите живописни градчета наоколо. Но все нещо друго изникваше в плановете ми, а сега вече ще е по-сложна логистиката.

• Харесвам 1
Публикувано:

Реално ми трябва до Цюрих.

Женева-Цюрих е 3 часа + билета, та може да дойде същото като директния на БГеър за 90евро.

Скопие-Базел е на цената на Софиа-Женева, а не знам как да стигнем до Скопие без кола.

Ще го мисля.

• Харесвам 1
преди 38 минути , silvia_b каза:

Вариант има и през Милано, както и през Меминген.  Попадал  съм на влакове/автобуси от Милано на 10 евро посоката, но трябва дебнене.  Ценово излиза почти същото през Базел, само времево е по-малко 🙂

Рано е да купувате билети  от Уиз за март 2019. Тогава е слаб сезон и ще намерите  много добри цени.

Автобус до Скопие.

image.png.a5b173f5604073db47112e2ac02ec739.png

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3

Значи ако искам да взема малка чантичка с мен без да плащам Priority, се чекирам онлайн, разпечатвам бордната карта и на гише на летището си оставям багажа? Нещо се изгубих във всичките им правила относно багажа...😁

Редактирано от Моника
Публикувано:

Wizzair преведоха някака част от кредитите от букинг. Но странно при мен не се връзва с никоя резервация, която съм правил за месец юли 2018. Доста по-малка е от очакваните 10 процента.

Публикувано:
преди 1 минута , vl_stamboliev каза:

Wizzair преведоха някака част от кредитите от букинг. Но странно при мен не се връзва с никоя резервация, която съм правил за месец юли 2018. Доста по-малка е от очакваните 10 процента.

Аз все още нямам никакъв кредит! Резервациите са до 21-ви юли.

Публикувано:
преди 5 минути , chandni каза:

Аз все още нямам никакъв кредит! Резервациите са до 21-ви юли.

Моите резарвации са до 11 юли и пак няма нищо начислено по сметката ми. 

Писмено ми отговориха да чакам до средата на септември! 

Но само да имат късмета да се забавят - да не се каня, ама...

Публикувано:
преди 1 час, silvia_b каза:

Реално ми трябва до Цюрих.

Женева-Цюрих е 3 часа + билета, та може да дойде същото като директния на БГеър за 90евро.

Скопие-Базел е на цената на Софиа-Женева, а не знам как да стигнем до Скопие без кола.

Ще го мисля.

От Ниш Уиз пътуват до Базел. От София,автобуса(24лв) в 7:30- в 10:30 е в Ниш,разходка,няколко плескавици и в 19:15 полет🙂Поне такива планове ми се въртят.

• Харесвам 3
Публикувано:

Погленах от Ниш - имат само два полета седмично, в дни, които не ме устройват.

Знам, че е рано за билети, само следя за сега.

преди 18 минути , Мари Николова каза:

няколко плескавици 

А наобратно от Базел до Ниш става ли с плескавиците или ще се търси алтернатива на сръбската скара?

Редактирано от epetkov
  • Смея се 1
Публикувано:
7 hours ago, stani.m said:

И мен ме интересува този случай. На дъщеря ми платих приорити, аз нямам. Но мислим и двете да си оставим ръчните куфари на гишето, тя ще има отделно с нея лаптоп и дамска чанта. А после на опашките тя може ли да е при мен, където сме без приорити? В смисъл да не се възползва от правото си да бъде на опашката за приорити?

Може. 
Ако пътуват родител и дете и само единият има платено приорити, двамата могат да минат на опашката за приорити, т.к. Wizz не разделят дете от родител. Днес аз пътувах така с дъщеря си (само аз имах платена екстрата) и ни изпратиха на опашката с предимство.

Публикувано:

По принцип до определена възраст децата по подразбиране биват пренасочвани към опашката за приоритетно качване. Заедно с техните родители, разбира се.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз подозирам, че в случая става въпрос за дете на студентска възраст, но никой не те задължава да си ползваш приоритета, особено ако вече е минала приоритетната опашка

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте! Четох темата, но не можах да намеря еднозначен отговор на моя въпрос и ще съм много благодарна на някой, който е пътувал и може да ми каже. Летището във Варна поддържа ли мобилни бордни карти? Ако не, има ли проблем да се мине с pdf на телефона? 

Публикувано:

ACM, за кой месец? През юли за пръв път резервирах хотели през booking и използвайки членството си в Wizz. Ровичкайки в профила си в сайта на авиокомпанията, не откривам нищо. Кога ги отразяват стандартно? (на сайта им видях, че пише, че правят вс. възможно в рамките на първите 7 дни от новия месец да отразяват бонусите за нощувки от предходния  -  случва ли се така в действителност?)

Публикувано:
преди 20 минути , Dolce каза:

Летището във Варна поддържа ли мобилни бордни карти? 

Ако в процеса на чек-ин системата Ви даде възможност за мобилна бордна карта, значи летище Варна поддържа мобилни бордни карти.

Публикувано:

Някой има ли идея неимпулсния телефон работи ли още? Днес звънях няколко пъти, само мелодия и нищо, дори гласово съобщение няма.

Публикувано:
преди 1 час, epetkov каза:

Ако в процеса на чек-ин системата Ви даде възможност за мобилна бордна карта, значи летище Варна поддържа мобилни бордни карти.

Благодаря! Това и сама го знам. Интересуваше ме конкретна информация, от пътувал наскоро оттам.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Spirit
    • КолЮ
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.