Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 3 часа, muchachote каза:

Аз имах предвид точно това. Аз нямам дискаунт, но цените на билетите ми излизат до края на март на всички дестинации, тоест това е зимното разписание. За това попитах за цените СЛЕД март 2019.

с тази разлика, че БЕЗ членство аз виждах всички качени цени в т.ч. и летните 

Редактирано от bibi
Публикувано:
преди 8 часа, montepinar каза:

а, те частично... върхът.. хаха.  Егати и мениджърските решения имат... Но е важно, че банерът те провокира да си планираш преди всички лятната почивка за 2019 😄

Добра сделка е като цена, разбира се.  Но ако полетите са сутрешни, губите последния ден. Хотелите в Лисабон са доста скъпи и човек да става в 5 сутринта, за да тича за летището и да си изгуби последния ден (но да си е платил нощувката)  също не е окей.  В случая.. да се радваме, че изобщо имаме директни полети дотам. Преди години и това нямаше. Градът е страхотен и мисля, че ... всеки отишъл там иска да се върне пак и пак

Хич не разчитайте, че няма да има промяна в часовете на полетите. Тази година, като купих билетите до Лисабон, полетът беше рано сутринта. Докато дойде време да се лети, го смениха на късно вечерта.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 45 минути , AlexandraKo каза:

Хич не разчитайте, че няма да има промяна в часовете на полетите. Тази година, като купих билетите до Лисабон, полетът беше рано сутринта. Докато дойде време да се лети, го смениха на късно вечерта.

Някои хора изкарахме пари под формата на вечни кредити от такива промени. :beach:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
преди 40 минути , Zaro каза:

Някои хора изкарахме пари под формата на вечни кредити от такива промени. :beach:

А на някои хора им се попрецакаха плановете и се наложи да купуват нови полети с други авиокомпании на значително по-високи цени. Та тея 20% горница са лек прах в очите.

Апропо, само за тази година Wizz ми направиха тоя номер четири пъти (изцяло отменен или тотално разместен като часове полет). Вече избягвам да разчитам на тях за връзки с други полети, тъй като ми писна постоянно да треперя и променям.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 6
Публикувано:

Аз не виждам как може да се разчита в момента на връзки, било с Уиз или Раян, освен, ако няма 1 ден дупка или не са купени билетите за след 20-30 дни напред.

• Харесвам 10
Публикувано:

Имам два билета София-Базел за 06.10, като в момента цената на всеки от тях е 210 лв., имам ли шанс да ги прехвърля на някого - някой знае ли колко е такса смяна на име? Връщането на 09.10 е 35 лв/човек на сайта на Уиз в момента, някой може да си направи дълъг швейцарски уикенд 🙂

Отново са налични Катания,  Неапол,  Бари, Базел,  Нюрнберг и т. н.

Мрачните прогнози тук се оказаха нелепи. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 13
  • Браво 2
Публикувано:
На 12.09.2018 г. в 15:39, bad kid каза:

024928367

Преди малко се обадих на този телефон да питам за една резервация и ми казаха, че този телефон бил само за услуги за хора в неравностойно положение на летището и ми даде този импулсния?!

Публикувано:
преди 18 минути , Ivko каза:

Преди малко се обадих на този телефон да питам за една резервация и ми казаха, че този телефон бил само за услуги за хора в неравностойно положение на летището и ми даде този импулсния?!

От известно време насам наистина е така. Пробвай пак на безплатния, на късмет е при какъв оператор ще попаднеш. Аз си звъня там регулярно.

преди 33 минути , Яничка каза:

От известно време насам наистина е така. Пробвай пак на безплатния, на късмет е при какъв оператор ще попаднеш. Аз си звъня там регулярно.

Аз от 5 пъти 4 пъти ударих на камък и спрях да нахалствам на тоя телефон.

Редактирано от vinidj
преди 15 часа, stanimir каза:

Отново са налични Катания,  Неапол,  Бари, Базел,  Нюрнберг и т. н.

Мрачните прогнози тук се оказаха нелепи. 

Това за тези с дискаунт ли важи? При мен не излиза за Катания от ноември нататък.

Редактирано от muchachote
Допълнение
Публикувано:
преди 29 минути , muchachote каза:

Това за тези с дискаунт ли важи? При мен не излиза за Катания от ноември нататък.

Да. Два полета седмично до края на октомври 2019.

Screenshot_2018-09-17-15-18-42-624_com.wizzair.WizzAirApp.png

• Харесвам 1
Публикувано:

за полета ни в сряда току-що ни разпрелиха на 25 ред, до аварийните изходи, а сме с малко дете :) Някой дали знае дали има прозорец, нямам идея какъв е самолета, ще летим за Лондон 🙂

преди 12 минути , mu_ry каза:

за полета ни в сряда току-що ни разпрелиха на 25 ред, до аварийните изходи, а сме с малко дете 🙂 Някой дали знае дали има прозорец, нямам идея какъв е самолета, ще летим за Лондон 🙂

Щом 25-ти ви е на авариен, значи сте с А321 и има нещо като прозорЧЕНЦЕ 🙂. Снимката е от 26-ти ред.

A321.jpg.9c29dcbfa3c8cc86b438dd0e71a54b2e.jpg

Редактирано от chandni
Публикувано:
преди 1 минута , chandni каза:

Щом 25-ти ви е на авариен, значи сте с А321 и има нещо като прозорЧЕНЦЕ 🙂. Снимката е от 26-ти ред.

A321.jpg.9c29dcbfa3c8cc86b438dd0e71a54b2e.jpg

мда, явно няма да гледаме по време на тоя полет :)

Публикувано:
В момента, mu_ry каза:

мда, явно няма да гледаме по време на тоя полет 🙂

Ама пък ще ти е широко! :laugh1:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , chandni каза:

Ама пък ще ти е широко! :laugh1:

така е ! гледам положително, интересно ми е само кой ще се прежали да седи с детето 🙂

Публикувано:
преди 28 минути , sylverman каза:

Хм....Зимното разписание ,за Рим изчезна изведнъж и се вижда само лятното разписание.Не че нещо,но и тази линия май ще е аут

Може би го гледаш без дискаунт понеже при мен го има 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.