Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 часа, ivelina666 каза:

Дай ми мейла, на Европейския потребителски център и аз да им драсна.

ECCNET-BG@ec.europa.eu

Това е мейла, на който писах, пожелавам ти успех 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Jenbel каза:

Днес 20 % за всички полети, за всички дестинации - аз не виждам никакво намаление за Париж например. Тези уж 20-процентни промоции много зачестиха напоследък, но са формални.  

Изобщо не са формални. В двата дни между двете промоции ми качиха бонус точките и точно тогава резервирах. Деликатно ме накараха да се чувствам тъп.

Публикувано:

Промото от миналия уикенд изобщо не беше формално - дебнах билети София - Малага от месеци, не се надаявах да ги купя за (много) по-малко от 200лв на човек, сега съм с 3 двупосочни + 1 багаж за 320. Но както винаги - с едни полети има осезаема оферта, с други няма изобщо 

• Харесвам 3
Публикувано:

Предварително благодаря! В края на краищата от многото информация и чести промени вярно ли е:

За да мога да разпечатам на хартия бордна карта за полет с wizz air 30 дни преди полета, трябва да си закупя място.

И второ - за да имам багаж при себе си, над седалката, вече не знам с какви размери беше и колко килограма беше, трябва да си купя priority.

А ако ми преведете от сайта, в момента какъв багаж - с колко бройки, и какви размери багаж вървят с приорити още повече ще съм благодарна.

Публикувано:
преди 18 минути , rdd каза:

Предварително благодаря! В края на краищата от многото информация и чести промени вярно ли е:

За да мога да разпечатам на хартия бордна карта за полет с wizz air 30 дни преди полета, трябва да си закупя място.

И второ - за да имам багаж при себе си, над седалката, вече не знам с какви размери беше и колко килограма беше, трябва да си купя priority.

А ако ми преведете от сайта, в момента какъв багаж - с колко бройки, и какви размери багаж вървят с приорити още повече ще съм благодарна.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-informatsiya/bagazh#/

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)
преди 38 минути , rdd каза:

...

Untitled.jpg.2f5e1eaca36852543c32b313be45ffde.jpg

Приятен ден

:biggrin:

Редактирано от Mary
Груб хумор
Публикувано:

Това съм го чела многократно. И  задължително  ли е да се спазва условието - багажа да бъде на "колелца". Изключва ли се възможност на багаж/чанта без колелца с размери до 55 x 40 x 23 cm.

3 minutes ago, rdd said:

Това съм го чела многократно. И  задължително  ли е да се спазва условието - багажа да бъде на "колелца". Изключва ли се възможност на багаж/чанта без колелца с размери до 55 x 40 x 23 cm.

Никой не може да те задължи да ползваш багаж с колелца. Масово се ползват, затова така го пишат. Иначе също няма значение дали дръжката или колелцата ще са по дължина или ширина. Размерът е важен!

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
преди 8 минути , aleksandrina каза:

Никой не може да те задължи да ползваш багаж с колелца. Масово се ползват, затова така го пишат. Иначе също няма значение дали дръжката или колелцата ще са по дължина или ширина. Размерът е важен!

Благодаря за вашето тълкуване на условието за вида багаж - но никога не се знае за какво ще ви  разваляг настроението преди ваканция. 

Редактирано от rdd
преди 14 минути , aleksandrina каза:

Никой не може да те задължи да ползваш багаж с колелца. 

Сигурна ли си в това ? 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 1
  • Смея се 3

Относно това, багажа да е задължително с колелца или не:

https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-documents/gcc__october_bg_bg_66128736.pdf

И по-конкретно:

14.1.3. МОЖЕТЕ ДА НОСИТЕ САМО ЕДИН БРОЙ РЪЧЕН БАГАЖ НА ПЪТНИК, КАТО ТОЙ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ НА СЛЕДНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА РАЗМЕР: РАЗМЕРЪТ НА РЪЧНИЯ БАГАЖ НЕ БИВА ДА НАДХВЪРЛЯ 40X30X20 CM (БЕЗ ДРЪЖКИТЕ И КОЛЕЛЦАТА (НО КОЛЕЛЦАТА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПО-ГОЛЕМИ ОТ 5 CM)). Размерите, посочени в този Член 14.1.3, включват страничните джобове.

14.1.4. Определени услуги на Wizz Air по избор Ви позволяват да носите Допълнителен багаж на борда, който не надхвърля размерите 55x40x23 cm и тегло от 10 kg (не се включват дръжките и колелцата, но колелцата не бива да са по-големи от 5 cm) в допълнение към Ръчния багаж.

Според мен словосъчетанието "багаж с колелца", който Wizz използват на страницата си (напр. при описанието на Wizz priority) е по-скоро за яснота. Щото хората по света не мъкнат торби и вързопи с размери 55x40x23, а използват trolley.

И в резюме. Аз не бих се притеснявал, ако ръчния  ми багаж не може да се търкаля.

Редактирано от ven62
  • Харесвам 6
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, stormbringer каза:

Промото от миналия уикенд изобщо не беше формално - дебнах билети София - Малага от месеци, не се надаявах да ги купя за (много) по-малко от 200лв на човек, сега съм с 3 двупосочни + 1 багаж за 320. Но както винаги - с едни полети има осезаема оферта, с други няма изобщо 

А промото трябва да бъде "за всички полети, за всички дестинации". Подвеждаща реклама.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Jenbel каза:

... 

Полетите до Ница продължават да липсват от април нататък. Май ще се простим с линията. 🙄  

Сега има до октомври вкл.

Nice.JPG

• Харесвам 7
  • Браво 2
Публикувано:
преди 3 минути , ipg каза:

Здравейте, има ли човек който е получавал wizzair кредит от буукинг, без да е имал пътуване през този период? 

Да,получавала съм кредит от съвсем различен от официалният ми акаунт(с раличен мейл,от този с който съм регистрирана в Уиз

),без да е закупен полет.Просто посочих номера на Уиз сметката си.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, ipg каза:

Здравейте, има ли човек който е получавал wizzair кредит от буукинг, без да е имал пътуване през този период? 

И аз съм получавал

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте! Нали няма пречка да закупя самолетен билет за друг човек с уиз кредита, без да купувам за мен /през моя уиз профил/?

преди 12 минути , Eva eva каза:

Здравейте! Нали няма пречка да закупя самолетен билет за друг човек с уиз кредита, без да купувам за мен /през моя уиз профил/?

Не може. Трябва да сте в резервацията, за да използвате Уиз кредит. 

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Зареден кредит за нощувки в периода 14-16 декември без никакви писани имейли.

Става въпрос за резервация през буукинг ли? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.