Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , Gentleman Basta каза:

Една колежка има следният казус: 4 човека тръгват на ски в Грузия като си взимат 2 спортни екипировки. Сега тя се отказва, но има на свое име спортна екипировка. Може ли да се прехвърли на друго лице от резервацията?

Почти сигурна съм, че не може, но все пак да направят опит на импулсния телефон.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Една колежка има следният казус: 4 човека тръгват на ски в Грузия като си взимат 2 спортни екипировки. Сега тя се отказва, но има на свое име спортна екипировка. Може ли да се прехвърли на друго лице от резервацията?

Докладвам: когато всички полети са на една резервация, може да се разменят допълнителните услуги между пътниците. Размениха дори чекиран 32кг багаж.

Редактирано от Gentleman Basta
  • Харесвам 12
  • Благодаря 1
Преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Може ли да се прехвърли на друго лице от резервацията?

Според мен, шансът е много голям. Трябва да се звъни на кол-центъра.

Редактирано от epetkov
Публикувано:
В момента, epetkov каза:

Зависи от условията на авиокомпанията.  Точно този, най-важен нюанс,  е пропуснат в съобщението Ви.

Писах в темата на Wizz Air. Предположих, че този факт разяснява нюанса.

• Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Mary каза:

но все пак да направят опит на импулсния телефон.

А не може ли да се пробва на неимпусния телефон?

преди 1 минута , Gentleman Basta каза:

Предположих, че този факт разяснява нюанса.

Забелязах и затова веднага си коригирах поста, но ти се оказа по-бърз. 🙂

преди 10 минути , Gentleman Basta каза:

когато всички полети са на една резервация, може да се разменят допълнителните услуги между пътниците.

Така е. Преди време бях писал за моя случай. Объркан чекиран багаж.  Вместо отиване, бях го сложил връщане. Без проблеми го промениха.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте! Имам следното питане: След като закупя билети отиване и връщане през Rumbo, възможно ли е на по-късен етап да добавя приорити за единия от нас за полета на връщане направо в сайта на Wizz, след като получа потвърждение на резервацията си>? Мерси предварително!

Публикувано:
преди 9 часа, master_of_germs каза:

Ех, тия небеса!... Ах, тия функционалности! 😄 

2019-01-29_LI.jpg.9debd4c793e0ab495d508a1a49bef2c8.jpg

Хаха, така е когато използват чичо Гугъл да превежда версиите на различните езици. При мен излиза на английски когато отворя сайта на Wizzair по подразбиране. Представям си какви са преводите на другите езици 😄 Може би само на унгарски е окей

50650235_2427809043959380_7906280990815813632_n.png?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fsof2-1.fna&oh=f9f6e04d6bf590ff202f50d99604a6f2&oe=5CF09F26

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Гледам полетите София-Лисабон и цените са убийствени.Направо несериозно.Дайте съвет има ли смисъл да чакам да спаднат цените или да търся друго решение?

Публикувано:

За кои дати? Според мен, изчакай. И аз хвърлям по едно око за началото на май, но това е несериозна цена.

До Лисабон се стига лесно през Мадрид - до там с уиз или раян и след това с изиджет.

Публикувано:

Гледах ги от април до октомври за всички дати.Егати цените,егати чудото...Иначе става и през Бергамо,кофти е,че трябва допълнителна нощувка,а не ми се занимава.

Публикувано:

И аз съм част от групата дебнещи полети до Лисабон. Може би, ако само по един магеланец следи цените, то те ще се нормализират 😄 .

• Смея се 5
Публикувано:

Може да са разпродадени на агенции и да са останали малко места... 

доколкото съм виждал тук коментари, Лисабон е на приемливи цени веднага след като пуснат в продажба полетите, после скача много

• Харесвам 2
Публикувано:

Потвърждавам. Дебнах билети много продължително време и цените бяха убийствени. Като пуснаха лятното разписание, грабнах в първите за месец юни, като това направо е сделката на живота ми, като гледам отново как са полудели.

• Харесвам 1
Публикувано:

Така е, разчитат на "конкуренцията". България ер също рядко пада под 500 лв за двупосочен 😄

Аз успях да си взема миналата година за 120 евро двупосочен на Луфтханза (прекачване в Мюнхен) в удобни часове... отиване сутрин.. връщане вечер. И изобщо не съжалявам. W!Zzair обичат да извиват ръчички

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 9 часа, VVP каза:

Гледах ги от април до октомври за всички дати.Егати цените,егати чудото...Иначе става и през Бергамо,кофти е,че трябва допълнителна нощувка,а не ми се занимава.

Или от Брюксел. Виждал съм едноцифрени цени от CRL до Португалия, мисля, че пак ще има.

Между другото, мисля, че туризмът в Португалия осезаемо ще усети Брекзит.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Goal & Boss каза:

Португалия осезаемо ще усети Брекзит.

Това е вече от доста време....

И само като информация, поне 5/6 пъти последните години сме имали билети Мадрид-Лисабон, месец юни за едноцифрени цени с easyJet,  еднопосочни/на човек

• Харесвам 2

Утре имам полет до Лутън, днес решавам да си добавя Уиз транфер, а никакъв не мога да го намеря. Спират да го продават или аз нещо не мога да го намеря?

Редактирано от Shlosera
Публикувано:

Здравейте, може и да се е коментирало по-рано, но съм изпуснала - София - Рим - линията спряна ли е или се очаква да излезе по някое време разписание? Виждам, че не е премахната.

• Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте,
Ще се радвам, да получа отговор дали някой е попадал в същата ситуация и как е разрешил проблема. Направих резервация в Wizzair през ноември 2018-та за 2 полета с маршрут София-Рим и Рим-София (и двата през май 2019-та). В последствие получих от тях мейл, че полетите, които съм резервирала, се отменят. Избрах опцията да върнат заплатената от мен сума за билетите, по картата, с която съм платила при резервацията. След което, получих мейл от Wizzair, че  сумата ще бъде възстановена по сметката ми в срок 3-7 дни. Тези дни изтекоха, но сумата не беше преведена по моята сметка. При разговор с оператор от кол-центъра, ми казаха, че всичко било наред и трябвало да си чакам, можело и до 30 дни да отнеме превода, но на мен ми се струва съмнително (особено след като прочетох за подобни проблеми с Wizz и на други хора онлайн). Та, на някого случвало ли се е Wizzair да му отменят полета и да не му връщат парите и как е действал след това?

Публикувано:

На мен ми промениха час и поисках връщане по тоЗи начин преди 2 години. Върнаха ги, мисля че след 10-15 дни. Ще си проверя банкирането ако мога да се върне а толкова време назад. Беше края на юли 2016мисля.

Публикувано:

знам, че е рано да питам, но някой знае ли горе долу кой месец излиза зимното разписание? Чакам да видя едни полети за ноември, но ги няма още на сайта

(Ако вече е обсъждано, извинявам се предварително)

Публикувано:

Платила е с карта. Много добре знаете, че връщане на пари по карта не е превод и се отразява след минимум 2 работни дни. Така че, може парите да са върнати от Wizzair и заради чисто технологично забавяне още да не са разполагаеми.

Публикувано:

На мене ми се случи да ми забавят връщането на парите преди две години след като отмениха линията до Малмьо. Исках да ползвам върнатите 120% за друга резервация. Като се забавиха около седмица, звънях до откат на безплатния телефон. След първия разговор пак се получи някакво офлянкване. На следващия ден звънях пак, с малко по-настоятелен тон и парите дойдоха в акаунта ми след няма и пет минути.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• jorocontrola
    • develko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.