Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Полета на родителите ми тази вечер от Меминген до София беше отменен заради лошо време. Сменихме датата за четвърътк. Според Е-мейла от Уизейр се полагат нощувки, но от властите на летището родителите ми бяха уведомени, че това било нискотарфина компания и не им се полага. Знаете ли кой е прав?

• Шок 1
Публикувано:
преди 3 минути , ipg каза:

Здравейте! Полета на родителите ми тази вечер от Меминген до София беше отменен заради лошо време. Сменихме датата за четвърътк. Според Е-мейла от Уизейр се полагат нощувки, но от властите на летището родителите ми бяха уведомени, че това било нискотарфина компания и не им се полага. Знаете ли кой е прав?

Разбира се че се полагат. Ако не са им осигурили, ще трябва после да си търсят парите, така че да пазят касови бележки за нощувки и храна!

• Харесвам 4
Публикувано:

Благодаря! Информирах ги, от уизеър по телефона ми казаха също да пазят фактурите и бележките  и да пусна жалба да върнат парите щом се приберат.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 20 часа, ipg каза:

Благодаря! Информирах ги, от уизеър по телефона ми казаха също да пазят фактурите и бележките  и да пусна жалба да върнат парите щом се приберат.

УизЕър не дават хотел, ти си плащаш и после те ги връщат след 1-2 месеца размотаване задължително касови за всичко.

• Харесвам 1
Публикувано:

Рим вече изчезна окончателно от менюто. Лично за мен изненада, че не можаха да задържат такава дестинация. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)

Имах полет до Ейлат и Тел Авив, но и 2-та са с променени часове. За единия поисках възстановяване на сумата в wizz акаунт, но вместо това получих ваучера, който бях използвала и сума в картата. Не ми хареса. Смятах да използвам парите за друг полет.

Редактирано от Stryper
Публикувано:
На 6.02.2019 г. в 19:04, vinidj каза:

УизЕър не дават хотел, ти си плащаш и после те ги връщат след 1-2 месеца размотаване задължително касови за всичко.

Не е вярно, дават при възможност. На нас, след като ни отмениха полета от Барселона ДО София заради лошо време и го насрочиха за след 24 часа, ни осигуриха хотел и храна. И то на всички хора, които бяха на полета, плюс транспорт до хотела. Може би си зависи от наземния оператор. 

• Харесвам 2
9 hours ago, Stryper said:

Имах полет до Ейлат и Тел Авив, но и 2-та са с променени часове. За единия поисках възстановяване на сумата в wizz акаунт, но вместо това получих ваучера, който бях използвала и сума в картата. Не ми хареса. Смятах да използвам парите за друг полет.

Напълно нормално е след като използвате ваучер, да върнат ваучер, а не пари. 

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Напълно нормално е след като използвате ваучер, да върнат ваучер, а не пари. 

Не е така. На мен са ми превеждали стойността на ваучери като пари в профила.

Публикувано:
3 minutes ago, Zaro said:

Не е така. На мен са ми превеждали стойността на ваучери като пари в профила.

Говоря по принцип- навсякъде, където има плащане с ваучер, винаги уточняват, че той не се заменя за пари. Та за мен не е учудващо да върнат ваучер отново вместо пари.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, luba_rizova каза:

Не е вярно, дават при възможност. На нас, след като ни отмениха полета от Барселона ДО София заради лошо време и го насрочиха за след 24 часа, ни осигуриха хотел и храна. И то на всички хора, които бяха на полета, плюс транспорт до хотела. Може би си зависи от наземния оператор. 

По-скоро , ако излитането е от София не дават нищо и хората се прибират у тях, ако е в чужбина може и да дават понякога. Мен при отменен полет ми отговориха в София да се оправям, нямало места в хотела ?! Сериозно в София няма места за настаняване?!

Публикувано:
преди 2 часа, vinidj каза:

Сериозно в София няма места за настаняване?!

най-вероятно си имат договори с няколко хотела около летището, не говорят за всички хотели в цяла София

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако живееш в България няма как да искаш хотел при отменен полет от София. Това ми казаха от уизеър - трябва да НЕ си резидент на страната която напускаш.Дали законово наистина е така не знам, просто казвам какво ми казаха по телефона 

Публикувано:
преди 1 минута , ipg каза:

Ако живееш в България няма как да искаш хотел при отменен полет от София. Това ми казаха от уизеър - трябва да НЕ си резидент на страната която напускаш.Дали законово наистина е така не знам, просто казвам какво ми казаха по телефона 

Тия са луди, ако не живееш в София, какво ще спиш по пейките на летището 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 часа, tch каза:

Тия са луди, ако не живееш в София, какво ще спиш по пейките на летището 

Съгласен съм, но така ми казаха, не съм реално все още прочел регламента

Публикувано:

Здравейте магеланци, един въпрос за Уиз Флекс -

ако съм си купил Уиз Флекс за билет с цена 200 лева примерно, но после го сменя за билет с цена 100 лева (по-малко от оригиналната цена), и след това искам да го заменя за трети билет с цена 150 лева - ще трябва ли да доплащам или в системата на Уиз винаги ще стои оригиналната цена от 200 лева и мога да си взема всеки билет до тази цена каквито и смени да правя?

Някой ако има полет до Будапеща в ден четвъртък м/у 9.05 и 13.06 вкл. да знае, че са премахнати от разписанието и в профила излиза съобщение за подкана да приемеш промяна. 

Редактирано от Jorro
  • Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 1
преди 8 часа, teo.magelanski каза:

Здравейте магеланци, един въпрос за Уиз Флекс -

ако съм си купил Уиз Флекс за билет с цена 200 лева примерно, но после го сменя за билет с цена 100 лева (по-малко от оригиналната цена), и след това искам да го заменя за трети билет с цена 150 лева - ще трябва ли да доплащам или в системата на Уиз винаги ще стои оригиналната цена от 200 лева и мога да си взема всеки билет до тази цена каквито и смени да правя?

Разликата я връщат в акаунта до седмица, ако втория билет е на по-ниска стойност. При третата смяна или доплащаш от акаунта, или с карта.

Ако отмяна на целия билет обаче си приспадат по 10 евро за всеки полет (цената на уиз флекс) и ги връщат в акаунта, където са валидни 90 дни преди да изтекат.

Редактирано от adreno
Публикувано:

Ако имам направена резервация с wizz discount, но искам да добавя още един човек мога ли да доплатя за групово членство и да го добавя някак в резервацията? 

Публикувано:
преди 24 минути , FlyMeToTheMoon каза:

Ако имам направена резервация с wizz discount, но искам да добавя още един човек мога ли да доплатя за групово членство и да го добавя някак в резервацията? 

Не може

преди 17 минути , bimbo каза:

Към съществуващата резервация могат да се добавят само деца.

Не може

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, Jorro каза:

Някой ако има полет до Будапеща в ден четвъртък м/у 9.05 и 13.06 вкл. да знае, че са премахнати от разписанието и в профила излиза съобщение за подкана да приемеш промяна. 

Лятото също промениха часовете на Меминген-Варна с 20тина минути по-късно.

Публикувано:
преди 15 часа, Jorro каза:

И Братиславата е с много изчезнали ротации.

• Шок 2
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Дънди
    • randi
    • Zdravko Nestorov
    • radi777
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.