Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

здравейте, някой ползвал ли е виолетовите скоро, че видях промяна в големината на багажа на 40х30х20 това е доста малка раничка, та въпроса ми е заяждат ли се по летищата за спазване на размерите или като преди като те видят с раница ( нормална на размери не туристическа 100литрова) да минаваш цирка без проблеми ?

интересува ме, че имам скоро полет с тях и единия от групата ми е голямо мрънкало та не искам да му давам поводи да се караме за глупости

Публикувано: (редактирано)

Никой не гледа, но 100 л раница си е бая обем. Това няма как да се събере под седалката, при положение, че 55*40*23 куфарите са 35-40 л.

А и като те видят с такава голяма раница, едни 50€ са им добре дошли. Купете си priority (или поне на мрънкалото)- поне са 2 багажа (40*30*20 и 55*40*23).

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 минути , aleksandrina каза:

Никой не гледа, но 100 л раница си е бая обем. Това няма как да се събере под седалката, при положение, че 55*40*23 куфарите са 35-40 л.

А и като те видят с такава голяма раница, едни 50€ са им добре дошли. Купете си priority (или поне на мрънкалото)- поне са 2 багажа (40*30*20 и 55*40*23).

ние сме с нормални раници но със сигурност по-големи от 40х30х20, но може на мрънкалото да му взема приорити това е добра идея...благодаря за бързите отговори 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Никой не ни е проверявал раниците, въпреки че нашите, напълнени с багаж, със сигурност прехвърлят размерите с по няколко сантиметра.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

И аз потвърждавам, че при последните ни полети не проверяват раниците (и Уиз, и Раян) , но ние за всеки случай не ги пълним докрай за да могат да се натъпчат в малката кошара.

Редактирано от Георги
  • Харесвам 3
Публикувано:

При нас на полет до Лондон, края на януари, проверяваха доста щатетелно. 2ма дори изгоряха с плащане на багаж с по големи размери от обявените на гейта. Така, че според мен трябва да се има едно наум.

Публикувано:
На 7.02.2019 г. в 21:57, Zaro каза:

Рим вече изчезна окончателно от менюто. Лично за мен изненада, че не можаха да задържат такава дестинация. 

Рим отново се появи в падащото меню.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

Авиокомпанията Wizz air подобно на Луфханза цък е завела дело срещу свой пътник, но го е загубила. Делото е за щети от 6000 евро в кухнята на самолета предизвикани от изпикаването на един пътник. Пътникът е искал да отиде до до толетна, но поради турбуленция стюрдесите затворили тоалетната и не позволили на пътника да се изпикае. В един момент пътникът не е издържал и е отишал в кухнята да се изпикае. Според съда пътникът не е имал друга възможност и затова го е освободил от отговорност за извършване на престъпление.

• Харесвам 7
  • Шок 2
Публикувано:
На 6.08.2018 г. в 14:51, Ivko каза:

Wizz Air will be introducing service on the following new routes:

✈ Craiova – Brussels Charleroi

Вече имам билет по това направление (за  8€ , т.е. безплатно с W!Zz Mastercard) .   

Летището в Крайова е удобно за живеещите във Видин (на 2 часа път), има 10 дестинации на Wizzair и явно летищните такси са ниски, защото повечето билети са по 39 леи (8.20 евро), за същите направления билетите от София са по-скъпи

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 42 минути , montepinar каза:

Вече имам билет по това направление (за  8€ , т.е. безплатно с W!Zz Mastercard) .   

Летището в Крайова е удобно за живеещите във Видин (на 2 часа път), има 10 дестинации на Wizzair и явно летищните такси са ниски, защото повечето билети са по 39 леи (8.20 евро), за същите направления билетите от София са по-скъпи

Ако си от Видин и околия, става. Като Букурещ за Русе . 

• Харесвам 2
Публикувано:

Бих искала да попитам - възможен ли е еднодневен трип с wizz от София? Имам едни бонуси и не мога да измисля къде да ги изхарча. Иска ми се да излетим сутринта рано, цял ден да се мотаем някъде и вечерта късно обратно 🙂  Бонусите ще са ми налични май-юни и трябва да ги изхарча до средата на юли.

Публикувано:
преди 14 минути , Eva eva каза:

Бих искала да попитам - възможен ли е еднодневен трип с wizz от София? Имам едни бонуси и не мога да измисля къде да ги изхарча. Иска ми се да излетим сутринта рано, цял ден да се мотаем някъде и вечерта късно обратно 🙂  Бонусите ще са ми налични май-юни и трябва да ги изхарча до средата на юли.

А на кое викаш бонуси?

Публикувано:

Здравейте,

Планираме да летим до Катания през април. Според вас има ли шанс билетите да поевтинеят в близките 1-3 седмици  или направо да се взимат сега?

Публикувано:

@stryper, благодаря за мнението! Май е възможно да се получи - остават чисти 8 часа в центъра - с полет сутринта в 6 часа и връщане в 21:55 ч. Даже го смятах с трансфер летище-център с по-евтиния автобус. Дефакто от 10 ч. до 18 ч. е свободното време в центъра 🙂  Благодаря още веднъж 🙂 

Публикувано:
преди 5 минути , Eva eva каза:

@stryper, благодаря за мнението! Май е възможно да се получи - остават чисти 8 часа в центъра - с полет сутринта в 6 часа и връщане в 21:55 ч. Даже го смятах с трансфер летище-център с по-евтиния автобус. Дефакто от 10 ч. до 18 ч. е свободното време в центъра 🙂  Благодаря още веднъж 🙂 

ако сте ходили в Лондон, пробвайте с 1 ден в Лутън, все пак 220 000 души градче, имат си катедралка, мол, магазини, не е мъртвило. И е на 2-3 км от летището. 

За един ден съм пробвал опцията София-Атина-София (сутрин с Раянеър за 4.90 евро, вечер с Уизеър с точки от W!Zz Credit за 9.90 евро), малко е "г** път да види", но какво пък? Един незабравим ден  😉 

p.s. друг вариант е... за уикенд до Бергамо/Милано, полетите са всеки ден

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами не знам, божа работа. Аз летях двупосочно за 30 евро миналата година , ама билетите за отиване бяха за центове, купени в миналогодишния черен петък ,който така и не се повтори. Ако можеш да си позволиш да изчакаш малко и да следиш тренда. На мен обикновено не ми издържат нервите и ако нещо ми е ОК като цена, купувам. 

преди 10 минути , Stoyan Ivanov каза:

Около 200 лв за двупосочен в средата на април.

Публикувано:
1 hour ago, montepinar said:

ако сте ходили в Лондон, пробвайте с 1 ден в Лутън, все пак 220 000 души градче, имат си катедралка, мол, магазини, не е мъртвило. И е на 2-3 км от летището. 

За един ден съм пробвал опцията София-Атина-София (сутрин с Раянеър за 4.90 евро, вечер с Уизеър с точки от W!Zz Credit за 9.90 евро), малко е "г** път да види", но какво пък? Един незабравим ден  😉 

p.s. друг вариант е... за уикенд до Бергамо/Милано, полетите са всеки ден

Лутън е тотал щета, по-зле и от Шарлероа, не ги лъжи хората 😄 Съгласен съм за това, че е по-добре по-малко градче, но Лутън не си струва 6-те часа полети за деня. 

Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

Бонусите ще са ми налични май-юни и трябва да ги изхарча до средата на юли.

Няма ли 6 или поне 3 месеца за харчене на тия уиз кредити?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Мирослав Василев
    • Граф Вронски
    • new one
    • Яни
    • Kamen
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.