Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Е то това  винаги го е имало, не е от сега. Ще паднат.  С изключение на най-печелившите периоди покрай празници и преселението на емигранти/студенти,  последните години Wizz пускат най-ниските си цени грубо чак 2-3 месеца преди датите.  Преди така действаха Райън,  но има ли нещо което Wizz да не са научили от ирландците ? 

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 9 минути , stanimir каза:

но има ли нещо което Wizz да не са научили от ирландците ? 

лотарийните билети не са ги научили още :grin:
Струва ми се, че е въпрос на време да пуснат и някакви игри със залагания - например Бинго - стюардесите раздават талони и старшата започва да съобщава по интеркома: "13... 24 ...15... 4... 22 ... 8 ... " :grin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 1 час, montepinar каза:

О, този вариант с директния полет на Уизеър просто въобще не го и гледайте, да не се ядосвате.  Най-евтино е с прекачване с Раян еър или Уиз+Раян... но изчакайте да пуснат зимното разписание на Раянеър и вижте с търсачката Azair.com , и под 80 евро се намират двупосочни варианти (включващи 2+2 полета)

Ок. Мерси 

Аз всъщност в Лисабон съм бил, но има други места в Португалия, в които не съм, а искам да отида и затова дебна за Лисабон. 

Освен това, следя 3 места (Лисабон, Неапол и Малага.) с Уиз, когато имат промоции, акции, лятно/зимно разписание и тн. и по тях се ориентирам дали въобще имат някакво 😉 Последните наблюдения сочат, че скоро няма да отида там.

В общи линии си подбирам къде да ходя, и защо искам да отида там, а не защото има евтини билети до някъде. Въпрос на индивидуален подход - всеки знае за себе си 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, montepinar каза:

О, този вариант с директния полет на Уизеър просто въобще не го и гледайте, да не се ядосвате.  Най-евтино е с прекачване с Раян еър или Уиз+Раян... но изчакайте да пуснат зимното разписание на Раянеър и вижте с търсачката Azair.com , и под 80 евро се намират двупосочни варианти (включващи 2+2 полета)

Абе намират се и поносими опции до Лисабон и с Уиз - в случая около 95 евро ( без багажи)

Screen Shot 2019-03-01 at 15.42.22.png

• Харесвам 6
Публикувано:

Аз купих билетите за Лисабон на добра цена през август и сьс смяната на почитиката за багажа ми подариха по 1 куфар накалпак. Промяната на разписанието няма да засегне куфара, нали?

Публикувано:

Снощния полет от Мадрид София доста стриктно гледане на ръчния багаж повечето от тип "сак" не влизаха и ги пращаха да плащат . С раници дори и не ни ги погледнаха въпреки че бяха доста пълни . Така че имате едно на ум

• Харесвам 1
Публикувано:

Тия дни точно в Мадрид - петима роми с огромни меки чанти,  от ония сезалените денкове по пазарите. Дива цигания -  момчето и момичето на бординг (българи),  много търпеливо и любезно им обясниха на роден език,  че с тия чанти няма да минат,  ама не та не.

Накрая  им пратиха испанец да се оправя с тях 🙂

П. П.  Наземният персонал около машината също бяха българи. 

#МадридНаш!  

• Шок 1
Публикувано:

Италианското правителство наскоро ги е глобило заради рестриктивната им политика за багажите. Съответно на полета от Италия насам дори бяха махнали на гейта клетката за багажа и като цяло не гледаха много-много размерите. Само една служителка минаваше и слагаше стикери върху по-обемните багажи.

Публикувано:

Сигурно вече е обсъждано, но не го намирам.

Ако си купил билети с Wizz Discount Club за себе си и няколко пътника, но стане така, че не можеш да пътуваш, има ли проблем останалите да пътуват?

Има ли значение, ако вече си се чекирал?

Публикувано:
преди 3 минути , Childish каза:

Ако си купил билети с Wizz Discount Club за себе си и няколко пътника, но стане така, че не можеш да пътуваш, има ли проблем останалите да пътуват?

Няма проблеми. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой знае ли има ли разлика, ако си се чекирал , но не си разпечатил бордната карта, и ако не си се чекирал въобще и отидеш на чекинга.  Става въпрос за полет Валенсия - София, където най-евтиното място е 32 лв.

Дали, ако се чекирам без да съм го разпечатил, няма да ми излезе по-евтино.  За телефон не става дума.

Публикувано:
преди 20 минути , ruwenzogy каза:

Някой знае ли има ли разлика, ако си се чекирал , но не си разпечатил бордната карта, и ако не си се чекирал въобще и отидеш на чекинга.  Става въпрос за полет Валенсия - София, където най-евтиното място е 32 лв.

Дали, ако се чекирам без да съм го разпечатил, няма да ми излезе по-евтино.  За телефон не става дума.

т.е. питаш за чекиране на летището? сигурно мнозинството от нас отдавна не го прави.

Няма ли възможност да помолиш в хотела да ти разпечатат бордовата карта?

Дани Магелани
Публикувано:
Преди 1 час, ruwenzogy каза:

Чекирай се он лайн. Така няма да плащаш такса. Ако няма къде да разпечаташ, поне ще имаш на телефона бордната карта. А и на самия чек ин ще могат да ти я разпечатат.

Публикувано:

Доколкото разбирам не ползва смартфон и въпросът е дали,  ако се  чекира онлайн, след това на чек-ин ще му разпечатат бордната карта безплатно. 

Според мен, не,  но не съм пробвал. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, ruwenzogy каза:

Няма разлика.Ако не представиш бордна карта ти слагат такса за такава.

Публикувано: (редактирано)
преди 6 минути , Мари Николова каза:

Няма разлика.Ако не представиш бордна карта ти слагат такса за такава.

Незнам дали е много по темата, но моя телефон се заключи точно на изхода на гейта на полет на раян и трябваше да чакам 10 мин за да им покажа борданата карта, а бях последен и бусчето тръгваше....но ми разпечатаха хартиена и минах 🙂 и тук се замислих какво става ако се чекираш мобилно и ти падне батерията - май не трябва да те таксуват допълнително ?

Редактирано от ivo_121212
  • Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 50 минути , stanimir каза:

Доколкото разбирам не ползва смартфон и въпросът е дали,  ако се  чекира онлайн, след това на чек-ин ще му разпечатат бордната карта безплатно. 

Според мен, не,  но не съм пробвал. 

Разпечатвали са ми, но  на друго летище. Може да е било късмет. 

Публикувано:
3 hours ago, Childish said:

Няма значение. Виж от 24.02. Въпроса на @darinamarinova и отговора на @Jorro. Точно по твоя въпрос

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой беше писал, че в Италия изобщо не ги гледат багажите след глобата - е, в момента, пред мен, на полет за Болония от Сф, накараха поне 10 души, може би повече, да си платят по 25 Eur на куфар/ чанта. Имаше многократно "ама ние идваме със същия полет от Италия! Това е абсурд!"  на различни езици. Очаквам закъснение на полета, заради това замотване и разправии, което вероятно ще се отрази и в допълнителни разходи за мен, заради късен check in за нощувката

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 минути , stormbringer каза:

Някой беше писал, че в Италия изобщо не ги гледат багажите след глобата - е, в момента, пред мен, на полет за Болония от Сф, накараха поне 10 души, може би повече, да си платят по 25 Eur на куфар/ чанта. Имаше многократно "ама ние идваме със същия полет от Италия! Това е абсурд!"  на различни езици. Очаквам закъснение на полета, заради това замотване и разправии, което вероятно ще се отрази и в допълнителни разходи за мен, заради късен check in за нощувката

Ами явно зависи от служителите. Пътувал съм с голям сак, метнат на рамото, не са го забелязвали и съм минавал между капките.

Публикувано:

В темата за Ryanair, мнението на @Jorro.

В Италия заради глобата пускали с 10 кг багаж без priority. Но това не значи, че и за Италия ще е същото. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, закупихме билети за пътуване с Wizz air за двама възрастни и едно бебе на 1 годинка, сега се оказва, че най-вероятно ще пътуваме без бебето - знаете ли как трябва да се процедира в този случай? Следва ли да се прави някаква промяна в резервацията и по какъв начин? Ще може ли да се чекираме, при положение, че бебето е прикрепено към резервацията на единия възрастен? Ще съм благодарна да споделите опит, ако някой е имал подобен казус. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.