Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, имаме резервация за 4 човека. Mоже ли да добавим още един пътник към вече съществуващата наша резервация за да сме заедно и да ползваме групов WDC?

Публикувано:

Тази не е ли старичка? Тези, които имам запазени изобщо не изглеждат така. И на 2-та снимка пише къде в София ще кацне, а не от кой терминал излита.

WIZZ-BK.jpg

На Ryanair има и двата терминала- и на кацане, и на излитане.

Публикувано:
2 hours ago, stebal said:

Мои приятели пътуват за първи път и упорито ми твърдят , че полетът е от “истинското” летище...опитах да обясня, че и “ старото” действа и полетите на Wizz излитат от там , но явно нещо не ми вярват....няма значение какви сайтове на летището отварям...та реших да проверя да няма нещо ново. Благодаря, ще опитам за сетен път да обясня, конкретно говоря за полета до Дюселдорф понеделник сутрин...

Wizz нямат полет до Дюселдорф, а до Дортмунд това също да си проверят, колкото до терминала определено е Терминал 1.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да кажа как завърши сагата. Хората са възрастни, всъщност родители на моя приятелка. Стигнахме до компромис да ги заведа на “ правилното” летище и ако си изпуснат полета да му мисля.... та така....Благодаря на всички за помощта. 😀

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , aleksandrina каза:

А до къде ще летят в крайна сметка?

Добър въпрос, те твърдят, че до Дюселдорф..., очевадно е Дортмунд ...ще говоря пак с приятелката ми. 

• Смея се 5
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Topfly каза:

image.png.de68404b4773a2cec04cbb32e9fb1607.png

2jee985.jpg

Да, преди явно е имало, на последните ми полети обаче няма ...

image.png.4037ef590f5bc83d3293cd78f39d79c5.png

Редактирано от chandni
Премахнати лични данни :)
Публикувано:
Just now, stebal said:

Добър въпрос, те твърдят, че до Дюселдорф..., очевадно е Дортмунд ...ще говоря пак с приятелката ми. 

С Уиз ер ли летят изобщо? Да не се окаже, че са с друга авиокомпания и да ги заведеш на лош терминал 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 2

С

преди 3 минути , Topfly каза:

С Уиз ер ли летят изобщо? Да не се окаже, че са с друга авиокомпания и да ги заведеш на лош терминал 🙂

Да, на 25.03. в 7.00 сутринта е полета. Но вече им нямам вяра за нищо и ще говоря пак с дъщеря им в Германия. Да не объркаме верно нещата...😀

Редактирано от stebal
  • Харесвам 1
Публикувано:
3 minutes ago, Фичо said:

Да, преди явно е имало, на последните ми полети обаче няма ...

При бордните карти в приложението за телефон на мен не ми дава терминала до нито едно летище до което съм летял. Горното каква бордна карта е точно? Имаш ли разпечатка от PDF?

3 minutes ago, stebal said:

С

Да, на 25.03. в 7.00 сутринта е полета. Но вече им нямам вяра за нищо и ще говоря пак с дъщеря им в Германия. Да не объркаме верно нещата...😀

На 25-ти в 7 часа има полет София- Дортмунд на Уиз ер...

преди 3 минути , Topfly каза:

Горното каква бордна карта е точно? Имаш ли разпечатка от PDF?

Това са точно PDF-и

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:
11 minutes ago, stebal said:

Има вероятност да не са с Wizz. Иначе никак не се връзва.

Публикувано:

Явно са до Дортмунд... Ма то Дортмунд, Дюселдорф... Като Букурещ и Будапеща... Все същото. :laugh:

wizz.png

• Смея се 6
Публикувано:

Здравейте,

имам билети за Лисабон, които са с променен час. Новите часове са по-неудобни, но цената на която ги купих е добра, пък и сме се настроили за Португалия. Въпросите са ми два:

1. Нали самото съгласие с новият пътен план е до 3 часа преди полет?

2. Понеже са купувани отдавна, получихме "подарък"  10 кг.багаж. Когато се съглася с новите часове нали си  остава и багажа?

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

А дали ще летят изобщо от София 😂

А дали ще летят изобщо? Да не се връща дъщерята от Д... , от Германия де, и да питат на кой терминал да я посрещнат? :locomotive::biggrin:

• Смея се 5
Публикувано:
36 minutes ago, dimitrov6 said:

Някой ,ако пътува утре от София до Будапеща,може да ползва моето място 18 В,защото няма да летя.

На 18А ще има ли готино гадже? 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 16 минути , Topfly каза:

На 18А ще има ли готино гадже?

Готиното гадже ще е на 18С. Аз ще съм на 18А и любезно ще му предоставя и 18В 🙂

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.