Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 minute ago, noshtna_ptica said:

А защо да не може да стане тази гимнастика само с 1 билет?

С 1 билет може да се купи само "малкото" членство, а с поне 3- "голямото". 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , aleksandrina каза:

С 1 билет може да се купи само "малкото" членство, а с поне 3- "голямото". 🙂

Може и с един билет. След като натиснеш вземи членство - избери дясната опция :

Screen Shot 2019-03-28 at 19.49.31.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Абе на мене ли ми се струва или вече при покупа на discount карта не важи за полета който купуваш....?
Преди като че ли плащаше разликата на картата още с първи полет.....

Публикувано:

A членството с DSK Wizz картата какво е, пише Съвместно членство, но като започна покупка на 3 билета ми дава цена с дискаунт и на трите  ....т..е би трябвало да е "голямото" ..

Публикувано: (редактирано)
11 minutes ago, funny said:

Може и с един билет. След като натиснеш вземи членство - избери дясната опция :

Screen Shot 2019-03-28 at 19.49.31.png

Вярно, че става!!! Супер! Много благодаря @funny!

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , georgebg каза:

A членството с DSK Wizz картата какво е, пише Съвместно членство, но като започна покупка на 3 билета ми дава цена с дискаунт и на трите  ....т..е би трябвало да е "голямото" ..

Да групово членство 5+1

Публикувано:
2 minutes ago, ДиянаВ said:

Еее, схемата взе да става все по- съвършена. Браво!

Така е- много глави като мислят... Аз бях убедена, че с 1 билет не става, но ей на- и така може!

На всички благодаря за включването!

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
11 hours ago, Grishkata said:

Абе на мене ли ми се струва или вече при покупа на discount карта не важи за полета който купуваш....?
Преди като че ли плащаше разликата на картата още с първи полет.....

И сега е така- купуваш членство и намалява текущите билети. 

Публикувано:

Уважаеми колеги, кажете ми дали все още може да се пътува с wizzair показвайки бордовата карта в приложението на дисплея или вече е на хартиен носител? Не съм пътувал с wizzair  повече от година.

Публикувано:
преди 21 минути , muchachote каза:

Уважаеми колеги, кажете ми дали все още може да се пътува с wizzair показвайки бордовата карта в приложението на дисплея или вече е на хартиен носител? Не съм пътувал с wizzair  повече от година.

Ако в приложението пише при чекиране,че това летище не приема мобилна бордна карта,значи трябва да се печата.

• Харесвам 1

Италианският съд отмени глобата на WIZZ AIR и отсъди в полза на багажната политика на компанията 

Решение на италианския съд (TAR), позволява на Wizz Air да продължи да прилага настоящата си багажна политика. С него съдът отмени предишно нареждане на италианския орган за защита на конкуренцията (AGCM), което задължаваше авиокомпанията да преустанови актуалната си багажна политика и да заплати глоба в размер на 1 милион евро.

Ясната и коректна политика за багажа на авиокомпанията гарантира, че от 1 ноември 2018 г. всички пътници могат да качат една безплатна преносима чанта в кабината на самолетите на Wizz Air. Тази багажна политика е политика на избор за пътниците на компанията, тъй като позволява на клиентите на Wizz Air да избират измежду над 50 варианта за ръчен и чекиран багаж според техните индивидуални предпочитания, твърдят от авиопревозвача.

Photo 1.JPG

Редактирано от antony2001
  • Харесвам 3
Публикувано:
4 hours ago, Аmélie said:

Ако сме пет човека в една резервация, мога ли да чекирам трима сега и двама по-късно? 

Би трябвало да можеш. Все пак всяко чекиране започва с избор кого да чекираш. Предполагам вече си го установила това. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Трябва да се взима Копенхаген за юли, средата. В момента отиването е 120 лв., а връщането - 190 лв. с Wizz членство. Колко би била добра цена за тогава?

Публикувано:

Летя в понеделник с wizz air . Някой който е пътувал скоро с тях може ли да ми каже все още ли важи бордната карта на телефона или ще трябва да я принтирам?

Публикувано:
преди 1 минута , muchachote каза:

Летя в понеделник с wizz air . Някой който е пътувал скоро с тях може ли да ми каже все още ли важи бордната карта на телефона или ще трябва да я принтирам?

Важи :smile:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , muchachote каза:

Няма нужда да се принтира, щом имате на телефона бордната карта.

• Харесвам 1
преди 12 минути , muchachote каза:

Вчера се прибрахме от Испания с Wizz air само с бордни карти на телефоните. Даже ползвахме приложението WalletPasses | Passbook Wallet и нямаше проблеми. И на отиване така.

P.S. Проблеми обаче с "кошарката" имаха доста сънародници (аз с моята раница с предишните размери бях на ръба). И си платиха по 25 евро, уви! Това пък, а според капитана, проблеми в наземното обслужване, доведе до изпускане на часа за излитане и 20-минутно чакане за ново разрешение. 

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
Публикувано:

Извинявам се за въпроса, който сигурно вече е задаван, но отговорът ми е важен...

Имам сменен час за полет и мейл да потвърдя или откажа новия.

Искам да го потвърдя, но инфото е много противоречиво, предполагам от превода.

В крайна сметка трябва ли нещо да правя или автоматично са ме пренасочили към новите часове?

Публикувано:
преди 14 часа, rik4o каза:

Вчера се прибрахме от Испания с Wizz air само с бордни карти на телефоните. Даже ползвахме приложението WalletPasses | Passbook Wallet и нямаше проблеми. И на отиване така.

P.S. Проблеми обаче с "кошарката" имаха доста сънародници (аз с моята раница с предишните размери бях на ръба). И си платиха по 25 евро, уви! Това пък, а според капитана, проблеми в наземното обслужване, доведе до изпускане на часа за излитане и 20-минутно чакане за ново разрешение. 

Е, значи в Кордоба пътищата са се разделили.

Разпечатката на картата не е лошо да я има, щото с телефон всичко става. Но с код от телефона влязохме освен в самолета, и във влака, както и в някои обекти.

Останах с впечатление, че изобщо не гледат раниците на гърба, а по-скоро чантите. На мен и в двете посоки не ми гледаха раницата, която, макар и мека, е малко над 40 см. Но на отиване към Мадрид върнаха поне 15 човека за плащане.

• Харесвам 1
преди 40 минути , Zaro каза:

Разпечатката на картата не е лошо да я има, щото с телефон всичко става.

Разчитахме на 4 телефона с въведени и четирите бордни карти на всеки от тях и си реших, че рискът е сведен до минимум. 🙂 А иначе, да, и аз имах хартиени разпечатки на отиване, но не се наложи да ги ползваме.

Останах с впечатление, че изобщо не гледат раниците на гърба, а по-скоро чантите.

Моите наблюдения съвпадат с твоите, но все пак не са категорични. На прицел са по-скоро чантите и саковете, които заради твърдите си дъна не могат да се поберат хоризонтално по никакъв начин в малкия отсек. Не е така с раниците, които винаги могат да се посмачкат (моят Wenger е с 5-6 см по-висок или по-дълъг и лесно се "адаптира" към размера). Вероятно и персоналът знае това прекрасно и не им се занимава с раници.

Е, значи в Кордоба пътищата са се разделили.

@Zaro, доколкото разбирам, там, в Мескита де Кордоба, по-скоро са се срещнали. 🙂 Ние летяхме до и от Аликанте и после 1600 км с една Kia "с тоник или с джин" (какъвто беше шеговитият ни лайтмотив 🙂) по маршрут https://goo.gl/maps/6he32y7jdUu.

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, noshtna_ptica каза:

Извинявам се за въпроса, който сигурно вече е задаван, но отговорът ми е важен...

Имам сменен час за полет и мейл да потвърдя или откажа новия.

Искам да го потвърдя, но инфото е много противоречиво, предполагам от превода.

В крайна сметка трябва ли нещо да правя или автоматично са ме пренасочили към новите часове?

До три часа преди полет може да приемеш или откажеш промяната, като ако не направиш нищо мисля, че автоматично ти приемат промяната ако не се лъжа.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.