Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 hour ago, cybersimo said:

Имат проблем. Само приложението работи. Поне за iOS 

7 minutes ago, tanil1965 said:

От снощи е така. Исках да чекирам, не ме пусна в профила, дава ми, че паролата е грешна. Зададох забравена парола и ми изпратиха съобщение на имейла. Оттам влязох с мойта си парола и успях да чекирам. Днес реших да разпечата бордните карти, същата история. 

Аз нямам никакви проблеми  през сайта. 

Публикувано:
преди 1 час, Hollywood каза:

Влизате ли нормално  в профилите? Или някой ме е акнал 😀

Capture.JPG.fc688c6a2563a5ce15e154a7657849c8.JPG

Преди седмица-две беше същото. По никакъв начин не можех да вляза в профила си - даваше грешна парола. Чак се бях закахърил, че нещо се случва...

В момента при мен няма проблем.

Публикувано:

А някой обърна ли внимание, че вече резервациите в booking през техния линк вече носи само символичните 5 % 😞

Резервирайте днес и получете 5% обратно от вашата резервация на място за настаняване!

• Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
15 minutes ago, bibi said:

Не съм на компютър, но през мобилното си е 10 % : 

Capture+_2019-04-13-22-30-11.png

Пише 10%, обаче като цъкнеш и поразгледаш хотелите, кешбека е 5%. 

Публикувано: (редактирано)

Аз през сайта не мога да вляза. Нито през Сафари, нито през Хром. През приложението няма проблем. 

Грешките са различни когато е вярна паролата дава това:

AA381FBF-1778-4B84-BF73-4E644EF73337.jpeg

А когато нарочно сбъркам паролата дава това:

49E8F85F-19DC-450B-9186-7380FFF66227.jpeg

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 2

Аз нямам проблеми да си вляза в профила през сайта, но като се опитам да направя плащане, не става по никакъв начин, Искам да добавя един багаж към налична резервация. Не става с нито една от картите ми, не ми приема и промо-код за резервация от букинг. Май ми остава само вариант през приложение.

А, нормално ли е да има разлика в цената на добавяне на 10 кг багаж за един и същ полет в сайта и в приложението: 10 спрямо 13 евро, съответно???

Редактирано от master_of_germs

11 minutes ago, Juliaaa said:

Сега резервирах хотел и кешбека е 5%🙄

Ако резервацията е с анулиране, може да минете през сайта на easyjet- освен, че са 10%, ами и веднага се приспадат.

Act now to get 10% off your booking!

*1-во обаче трябва да се провери дали през easyjet има все пак намаление за избрания хотел!

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 6
Публикувано:

Преди минута влязох в профила си през браузер(firefox) без проблем. Забелязах че по време на влизането изписа в един момент изписа "connecting to facebook".

Моя профил не е обвързан с facebook. Предполагам че има проблеми с интеграцията с facebook.

преди 18 минути , Климент каза:

Преди минута влязох в профила си през браузер(firefox) без проблем. Забелязах че по време на влизането изписа в един момент изписа "connecting to facebook".

Моя профил не е обвързан с facebook. Предполагам че има проблеми с интеграцията с facebook.

Явно това е проблема. При мен всички tracking cookies са блокирани, особено от трети лица

Поправка. Явно са си сменили политиката за паролите. Досега можеше паролата да ти е само букви или само цифри. За да влезете през уеб - трябва да си нулирате паролата. В приложението просто я помни и затова влиза без проблем

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 5
Публикувано:

Умишлен начин е за принуждаване за смяна на паролата. И аз така бях няколко дни, с парола от 5 букви, на 10 години сигурно. Forgot password - и нова парола мин. 8 символа + числа. И вече няма проблем. 

А за 5% и аз забелязах, че вече някои резервации са ми 5%, а други са си 10% кешбек, а всичките са с опция за отказ. Нещо ново ли е или? Някъде пише ли го в условията при какви условия 5/10? Малко почва да се обезсмисля, ако падне на 5% окончателно.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 52 минути , cybersimo каза:

Поправка. Явно са си сменили политиката за паролите. Досега можеше паролата да ти е само букви или само цифри. За да влезете през уеб - трябва да си нулирате паролата. В приложението просто я помни и затова влиза без проблем

Паролата може да се смени от приложението, не е нужно нулиране.

Публикувано:
Преди 1 час, Juliaaa каза:

Сега резервирах хотел и кешбека е 5%🙄

Тия се подиграват... TopCashbak дават 4% "суха пара", те ще ми се гъбаркат с 5% кредит с валидност 6 месеца... :comando:

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 минути , Zaro каза:

Паролата може да се смени от приложението, не е нужно нулиране.

Не може защото не приема старата като валидна. Трябва си нулиране

6BA72582-5BB0-4480-8EA3-6C12EA075389.png

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, cybersimo каза:

Ами ... току що го направих :cool:

преди 11 минути , chandni каза:

Тия се подиграват... TopCashbak дават 4% "суха пара", те ще ми се гъбаркат с 5% кредит с валидност 6 месеца... :comando:

Да не говорим, че се референтните връзки може да се докара и близо до 50%. :yes:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , cybersimo каза:

IT-тата им са олигофрени! Явно са ресетнали паролите на всички, не само на тези, които не отговарят на новите им изисквания, тъй като и в момента паролата ми е е с 15 символа (при условие 7 до 16), има главни и малки букви, цифри и специални символи. :punish:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , chandni каза:

Тия се подиграват... TopCashbak дават 4% "суха пара:comando:

Всъщност, даже 6, имам предвид американския

image.png.8e70e55842b85627646e9d503d8f7eb3.png

• Харесвам 1

Сега разгледах по-подробно - резервациите, които съм правил преди месец са на 10%, тези от последните дни на безсмислените, явно официални вече, 5.

Screenshot 2019-04-15 at 11.52.35.png

Цитат

If you book an accommodation on a site of a Hotel Service Provider and you enter your 10 digits Member Number when you are making the hotel booking, Wizz Air will credit your account with the value of 5% of the total value of your hotel booking (“Credit”).

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/partner-services/hotels/terms-of-booking-com#/

Редактирано от iampetko
Публикувано:
10 minutes ago, chandni said:

IT-тата им са олигофрени! Явно са ресетнали паролите на всички, не само на тези, които не отговарят на новите им изисквания, тъй като и в момента паролата ми е е с 15 символа (при условие 7 до 16), има главни и малки букви, цифри и специални символи. :punish:

Аз си влизам нормално със старата си парола, така че не са ги ресетнали ... е паролите ми винаги са си hack impossible 🙂 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.