Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , nino каза:

А дали може Уиз кредита в профила ми да го прехвърля като точки в кредитната картата на Уиз ?

Не.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз си получих 10% кешбек от резервациите през Букинг през миналия месец, но все още не ми е начислен кешбека от Ренталкарс. Получавало ли се е и друг път така разминаване?

Публикувано:
преди 4 часа, luba_rizova каза:

Хора, имам въпросче. Трябва ли да купя задължително места едно до друго, за сина ми на 12г. И придружителя му? Защото при Райън ме задължава и ща не ща, купувам, а тук не ме задължи. Но се чудя дали после няма да ми се наложи да добавям по-скъпи места. Какво ще кажете? Или 12 годишно дете вече е голямо и може да си стои само на седалката? 

ами по-нагоре няколко страници се бистри това

не дели деца от придружителя, ако билета е детски. Мисля, че до 14 бяха детски, трябва да пише в мейла

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

ами по-нагоре няколко страници се бистри това

не дели деца от придружителя, ако билета е детски. Мисля, че до 14 бяха детски, трябва да пише в мейла

Да, сега видях, мерси. Явно няма да ме карат насила да плащам място, което единствено ме вълнува. Иначе, детето и единия човек са на една резервация, аз трябва да съм на друга, че за тях има дискаунт, за мен не. 

Публикувано:

Здравейте,

От кога е сменена политиката между Wizz и Booking с е намален процента на рефънд при резервация през сайта на Booking с WDC номера. Вече излиза 5% процента през сайта, а през мобилния апп на Wizz пише 10%, но при натискане на линка не се отваря сайта на Booking?

wizz.jpg

Публикувано:
На 15.04.2019 г. в 20:17, luba_rizova каза:

Да, сега видях, мерси. Явно няма да ме карат насила да плащам място, което единствено ме вълнува. Иначе, детето и единия човек са на една резервация, аз трябва да съм на друга, че за тях има дискаунт, за мен не. 

Моля, не използвайте такива думи, че пак ще влезем в една идиотска дискусия, която за щастие съм пропуснал през последните 3-4 дни.

Мисля, че не делят деца от придружител при никакви условия, а при възрастните имате изконното човешко и потребителско право да платите, за да имате ексклузивната възможност да стоите до своя мъж/баща/приятел.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

О, @ACM, спокойно, не ми е проблем да платя места, ако трябва, просто не се сетих при резервацията. При Райън е задължително, когато си с дете, неговото е безплатно, де. Сина ми няма зор да седи без нас всъщност, политиката ме интересуваше каква е. А иначе, да, и мен ме дразни насилственото разделяне на места, случвало ми се е и не в лоу кост, и на далечен полет, та дразнещата политика вече си е повсеместна и сме свикнали и дори не й обръщаме внимание (мъжа ми се сърди много, де, ама какво да направи). 

Публикувано:
На 25.12.2018 г. в 21:17, montepinar каза:

да, мисля, че някой пусна тази новина още преди месец:

https://belsat.eu/en/news/wizz-air-considers-launching-cheap-flights-from-budapest-to-minsk/

https://belsat.eu/ru/news/wizz-air-mozhet-zapustit-deshevye-rejsy-iz-budapeshta-v-minsk/

А и Раянеър си местят базата от Айндховен в Минск  (И както стана ясно в другата тема, тези пилоти, които не желаят доброволно да го сторят, просто са уволнени)

https://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-6511589/Ryanair-fires-pilots-cabin-crew-Netherlands-refused-locate.html?fbclid=IwAR13z2Oe7nqbQ3dN09J2F1W0X3Bvi8JeXnh8Co0GrcTef3pXDnIyAMNHlaU

Някой знае ли какво стана с тези планове?Гледам,че Минск все още не присъства на маршрутните карти на нито една от двете АК.

Публикувано: (редактирано)

Месец вече следя конкретен полет за юли Болоня-София, който ми е наложителен и цената се движеше в интервал 70-80 евро и до момента този сайт ми казваше да изчакам, че има шанс 85% цената да падне днес цената падна на 60 евро и въпросния сайт ме посъветва, че сега е време да купя и че шанса да падне още е 23% и реших да го послушам. Ще следя въпросния полет дали ще падне под цената на която го взех днес и ще видим дали може да се вярва на него 😀 

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 11
Публикувано:

Въпросът ми май не е за тук, но на летището в Лисабон може ли да се минава с мобилни бордни карти, или трябва да търся къде да ги принтирам? 

Публикувано:

Ако някой като мен е пропуснал в информационния поток, има директен от Скопие към Турку - Финландия.

Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Здравейте. На сайта на Wizzair https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za-rezervatsiya/chekirane-i-kachvane-na-borda#/ от този линк можете да видите за конкретната дестинация, че е възможно и изписва мобилна карта валидна - проверих за Лисабон София. Когато това не е възможно ви го изписва. Пробвайте с Маракеш и ще видите (за този пример се сетих). Ако сте в хотел, можете да помолите да ви я принтират на рецепция, досега не са отказвали. 🙂 

Редактирано от darinamarinova
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, randi каза:

След 10 - ти януари няма полети до Аликанте, а от средата на януари Братислава минава на 2 пъти седмично.

Интересно защо Wizz продължават тенденцията да бият шута на пазара тук.... Много зле.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,ако реша да откажа даден полет виждам ,че има такса от 120лв .Като ми върнат парите към профила ,които съм платил за билетите трябва ли да ги изхарча отново до 90дни за да не изгорят или няма срок ? 

Публикувано:

Ситуацията е следната. Двама в резервацията, единия с багаж още 20кг.

Обаче този с 20кг няма да може да пътува, някакъв шанс другия да мине с 20те килограма?

Публикувано:
1 hour ago, vinidj said:

Обаче този с 20кг няма да може да пътува, някакъв шанс другия да мине с 20те килограма?

За едната посока /отиване/ ми хрумва само варианта да дойде на летището и да си представи документа за самоличност на чекин гишето, а после да не пътува. 

Не знам би ли се получило, ако другият му вземе документа за самоличност на чекин гишето, без титуляра лично да присъства.

Иначе билета с чекирания багаж върви с титуляра си.

Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

За едната посока /отиване/ ми хрумва само варианта да дойде на летището и да си представи документа за самоличност на чекин гишето, а после да не пътува. 

Не става. Ще свалят багажа от самолета, ако не се появи на гейта, което най-вероятно ще забави и полета.

• Харесвам 3
Публикувано:
1 hour ago, vinidj said:

Звънни на кол центъра и ги помоли да го прехвърлят на другия пътник. Някой беше споменал преди време в темата, че са направили такова изключение за него. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Jorro каза:

Звънни на кол центъра и ги помоли да го прехвърлят на другия пътник. Някой беше споменал преди време в темата, че са направили такова изключение за него. 

Благодаря, стана за 3лв разговори оправиха го за няма и 3 минути.

• Харесвам 10
  • Смея се 1
Публикувано:

Здравейте. Търсих отговор и сигурно го има, но не намерих - ако след чекиране не харесвам произволно избраното място, може ли да си купя тогава или вече не е възможно?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.