Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , darinamarinova каза:

Здравейте. Търсих отговор и сигурно го има, но не намерих - ако след чекиране не харесвам произволно избраното място, може ли да си купя тогава или вече не е възможно?

Може, но ще трябва да се разпечата наново бордната карта.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да кажа, че имах страхотна разправия покрай "priority", което идва заради бебешкия билет. Малко по-назад коментирахме темата, обаче на летището имах по-различна ситуация. Служителката на чек-ин отказваше да приеме, че това, което пише на бордната ми карта е приложимо, защото в нейната система не било така. Звъня на "тикетинг", на не-знам-си-кой, позабавихме опашката, обаче тя твърдеше, че това, че на бордната карта пише (имана картинка) Priority, раница И куфар, не е от значение, защото в нейната система пише "само раница". Опитвах да ѝ обясня, че аз няма как да знам какво пише в нейната система, а мога да гледам моята бордна карта, и като отговор получавах "ами ето, елате тук, ще ви покажа". Обожавам такива служители, много се забавлявам с тях, вдигат ми кръвното за начало на пътуването. 
Появи се някаква "супервайзърка", която първо прие, че аз съм прав, после и тя започна с "ама в нашата система пише", обаче тя поне осъзна, че аз няма как да им чета системата и каза ОК, сложи ми стикер Priority на куфарчето и драмата приключи. 
За на връщане купих още 1 чекиран куфар, защото не ми се занимаваше с разправии, викам си - ОК, може и аз да не съм прав, колкото и да е абсурдно - Бордната карта, така направена, не е общи правила и условия май ... и тук идва интересното - вчера купих билети за кипър - на потвърждението (мейл) срещу името ми излизат 2та багажа - и раница и куфар. Пълен цирк. 

• Замислям се 2
Публикувано:

В медиите пише, че много пътници са критикували Уиз ер, че брошурата им за сигурност е прекалено сексистка. Мадама в къса и прилепнала рокля, голи крака с изпъкнали гърди и секси пози...Някои коментират, че имат усещането, че е гола...

D5DhI1AUcAAhJwz.jpg

• Смея се 2
Публикувано:

Да им имам проблемите на тези пътници. То джобчета с мрежички няма при другите, пък те за кво се хващат😆

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:

Един въпрос - двама в резервация със закупен дискаунт клуб, обаче в потвърждението на имейла има добавен приоритет и още 10кг багаж без да са закупени, а в сайта това го няма. Кое сега е вярното и дали ще се заядат на летището, ако се донесе още 10кг ?!

Публикувано:

(за съжаление) wizz продължават с тенденцията си да режат София и спират полетите от средата на Юни до средата на Септември до Дубай(макар

и да е най-лошото време за пътуване до там, миналата година 21-30 август самолетите бях пълни), а се гласях пак за август 😕

Публикувано:
3 minutes ago, Goal & Boss said:

Пуснали са нова функция - Trip planner

Capture.PNG.b582f99d8626b9e1cfb8c66a860eb691.PNG

Не е нова- има я отдавна, но от известно време не работи в БГ версията. Казва се ИНСТРУМЕНТ ЗА ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНИЯ.

Публикувано:
преди 7 минути , Goal & Boss каза:

Пуснали са нова функция - Trip planner

Capture.PNG.b582f99d8626b9e1cfb8c66a860eb691.PNG

преди 4 минути , Ivko каза:

Това го има отдавна. Още миналата година го гледах.

преди 2 минути , aleksandrina каза:

Не е нова- има я отдавна, но от известно време не работи в БГ версията. Казва се ИНСТРУМЕНТ ЗА ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНИЯ.

Така и така стана въпрос ...

Когато кликате върху "виж полетите" страницата прехвърля ли ви в нов прозорец?

Преди време опитах в някои от версиите и никъде не проработи.

В мозила не проработи, в  гугъл хром ме прехвърли към търсене на ниски цени в опцията без конкретни дати.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте

моля за инфо дали някой е пренасял статуетка/пластика - бронзова ( размери 20*30*10) в ръчен багаж на Wizzair и дали подлежи нанякакъв специален режим 

доколкото разбрам е позволено за пренос в европейски държави като от галерията ме увериха че няма да имам проблем - ще ми идзадат сертификат за нея

очаквам от запознатите да споделят опит

благодаря !

Публикувано:

Статуетка не, пренасял съм картина в ръчния багаж

Щом не е в списъка със забранените предмети, значи е разрешено.

Публикувано:

Трябва сертификат, за да докажеш, че не изнасяш част, от националното богатство на България.:))Аз съм изнасяка картини и гоблени за подаръци и са ми искали.

А за АК , вероятно, има значение размерът. Щом се събира в ръчния багаж, не би трябвало да има проблем.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте,

Летим в петък до Бове двама възрастни с едно дете на 6 години. Не съм пътувал скоро с Уиз, прегледах темата назад и до колкото разбрах детето няма как да бъде разделено от родител (поне един). Тъй като не ми е особено важно и реших да "хитрея" и купих места за двамата възрастни, а детето оставих без избрано място. Днес направих онлайн чек-ин и на бордните карти възрастните са си на запазените предварително места, а детето е разпределено само 10 реда напред :)))

Така или иначе ще го сложим до единия родител, но ми е интересно дали по-скоро ще опитат да преместят третия човек от нашия ред, за да сложат детето при нас или по-скоро ще опитат да засилят единия родител на мястото, разпределено за детето?

Пак да си кажа, че нямам никаква драма със ситуацията, любопитен съм какво показва практиката 🙂

Публикувано:

Ами аз някъде писах за такъв въпрос.

Или не купуваш никакви места и разпределя детето с единия родител или купуваш за всички, така половинчато това може да се очаква. По принцип няма никакво значение кой къде седи, т.е. един от възрастните може да седне сам и детето с другия.

Иначе, ако не им кажете, няма да ви обърнат никакво внимание, места си имате.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

Ами аз някъде писах за такъв въпрос.

Или не купуваш никакви места и разпределя детето с единия родител или купуваш за всички, така половинчато това може да се очаква. По принцип няма никакво значение кой къде седи, т.е. един от възрастните може да седне сам и детето с другия.

Иначе, ако не им кажете, няма да ви обърнат никакво внимание, места си имате.

Съгласен съм с теб с идеята или всички с места или никой, по-скоро с това, което направих исках да задоволя любопитството си и да тествам " системата" 🙂
Ясно е, че малкия ще е до единия възрастен, просто с усмивка си размишлявам как биха реагирали стюардесите, ако го оставя за малко сам на неговото си място (той си е малко шемет, така че не би се стресирал по никакъв начин 🙂 )

• Смея се 2
Публикувано:

Загубих им спатиите на Уиз, ако искаме да стоим заедно има ли вариант да купим място само за втория пътник, чак след като чекираме първия и видим неговото? Поемаме риск съседното да не е свободно естествено. 25лв на човек на седалка, 4 полета, свят ми се зави направо. И не става въпрос за глезотия в случая, половинката е малко нервен летец и трябва да сме заедно. 

Публикувано:
8 minutes ago, Георги said:

Загубих им спатиите на Уиз, ако искаме да стоим заедно има ли вариант да купим място само за втория пътник, чак след като чекираме първия и видим неговото? Поемаме риск съседното да не е свободно естествено. 25лв на човек на седалка, 4 полета, свят ми се зави направо. И не става въпрос за глезотия в случая, половинката е малко нервен летец и трябва да сме заедно. 

При Райън чекирам двамата, после виждам кой е по-добре като седалка, и на другия плащам място, местя го, и нова бордна карта ...

За Уиз мисля процедурата е същата, там съм летял сам и не съм тествал как е врътката.

Публикувано:
преди 7 часа, Георги каза:

Аз съм пробвал тази схема за трима и сякаш нарочно слага хората на редове, на които вече има заети седалки и не мога да ни събера тримата заедно.

Кога ти е полетът? Малко след 30-я ден преди полет, цените на местата падат надолу за няколко дни.

Публикувано:

В пощата си получавам реклама за 10 % отстъпка:

image.png.93aad7a367a821080f814302c14549b6.png

След кликване върху "резервирайте" отивам до 5% отстъпка:

image.png.1ab54d1c7ba53c714b0b0117e632cafa.png

При мене ли не работи пренасочването коректно или си е заблуждаваща реклама.

Как е при вас?

• Харесвам 2
Публикувано:
На 17.04.2019 г. в 9:19, agenta каза:

Здравейте,

От кога е сменена политиката между Wizz и Booking с е намален процента на рефънд при резервация през сайта на Booking с WDC номера. Вече излиза 5% процента през сайта, а през мобилния апп на Wizz пише 10%, но при натискане на линка не се отваря сайта на Booking?

wizz.jpg

Днес пак има 10% според писмото в пощата ми:

10.png.7978583dcaecce94bcd96c5021994c63.png

И аз забелязах, че по сайтовете си седи 5%.

P.S. @Таньо, писали сме в синхрон. 😀😀

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Zaro каза:

Аз съм пробвал тази схема за трима и сякаш нарочно слага хората на редове, на които вече има заети седалки и не мога да ни събера тримата заедно.

Кога ти е полетът? Малко след 30-я ден преди полет, цените на местата падат надолу за няколко дни.

След 2 седмици е и за двама. Еми ако трябва ще плащаме, каквото такова. Изглежда, че цените на местата след резервацията не са скочили, така че поне това е ок. 

Публикувано:
17 minutes ago, rik4o said:

Днес пак има 10% според писмото в пощата ми:

10.png.7978583dcaecce94bcd96c5021994c63.png

И аз забелязах, че по сайтовете си седи 5%.

P.S. @Таньо, писали сме в синхрон. 😀😀

18 minutes ago, Таньо said:

В пощата си получавам реклама за 10 % отстъпка:

image.png.93aad7a367a821080f814302c14549b6.png

След кликване върху "резервирайте" отивам до 5% отстъпка:

image.png.1ab54d1c7ba53c714b0b0117e632cafa.png

При мене ли не работи пренасочването коректно или си е заблуждаваща реклама.

Как е при вас?

Същото. То и заглавието им на мейла е за 10%, не само банера. Явно рекламният им отдел не знае, че процентите вече са 5 и праща мейли с 10%...

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.