Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 29 минути , aleksandrina каза:

Явно рекламният им отдел не знае, че процентите вече са 5 и праща мейли с 10%...

Подобно "незнание" след сезиране на КЗП и КЗК обикновено струва скъпо.

• Харесвам 3
Публикувано:

Вече банера е променен на 5%, както и при Раян. Доста неприятна промяна, откъдето трупах добри суми в сметката, особено от служебните пътувания в Норвегия. 

Публикувано:
преди 9 часа, Ivko каза:

Нещо Лисабон липсва в зимното разписание?! Дали е още рано въпреки,че повечето вече ги има.

Лисабон е до края на октомври. 

• Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте!

Моля, припомнете ми какъв беше срокът за получаване на уиз кредити. 

Благодаря предварително.

Публикувано:
16 minutes ago, Eva eva said:

Здравейте!

Моля, припомнете ми какъв беше срокът за получаване на уиз кредити. 

Благодаря предварително.

до средата на месеца следващ деня на чек аут-а ти. Напр. ако напускането ти на хотела е на 20.04, ще получиш кредит около 10-15 май, но разбира се датите много варират. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Кешбек-а, който връщат от букинг нали се смята само на цената на нощувките, а не на цялата цена, която плащаш заедно с таксите и данъци?

Публикувано:
преди 20 минути , darinamarinova каза:

Да, то пише колко ще върнат - точно толкова връщат по уиз сметка. 🙂

Ами пишат само някакви точки, който не ги схващам 🤣🤣

Публикувано:

Здравейте,мога ли да добавя още хора към вече направена резервация за полет? Купихме билети за Ларнака ,но сега едни познати искат да дойдат с нас и се чудя дали не мога да ги добавя към нашата резервация  за да могат да използват и те отстъпката ......Благодаря предварително 

Публикувано: (редактирано)
преди 10 часа, muffytoz каза:

и се чудя дали не мога да ги добавя към нашата резервация  за да могат да използват и те отстъпката

Не се чудете! Не можете да го добавите! 

Редактирано от Георги
Публикувано:

Искам да попитам как мога да използвам кредита в профила си за купуване на билети ?

Дали в процеса на купуването им се появява такава опция или предварително някак се прехвърлят ?

Публикувано:
преди 11 минути , nino каза:

Искам да попитам как мога да използвам кредита в профила си за купуване на билети ?

Дали в процеса на купуването им се появява такава опция или предварително някак се прехвърлят ?

В процеса на плащане има опция за плащане с наличния кредит.

• Харесвам 1
Публикувано:

Наскоро имах драма с мой познат, който трябваше да се отчекира от Wizz и да се чекира наново, но билетът беше купен от туристическа агенция. Имах PNR и всичко необходимо. Както знаем, от доста време вече безплатният телефон на Wizz 024928367 важи само за хора с assistance и операторите те пренасочват към импулсния. Понеже преди ми се е случвало да ми отказват съдействие на него, съм звъняла по-късно и съм попадала на друг оператор, който е съдействал. Сега обаче вторият път ударих на дърво - операторът пак ме насочи към импулсния. Накрая звъннах на малтийския телефон, закачен горе в темата и свършихме работа...

• Харесвам 1
Публикувано:
6 minutes ago, Яничка said:

Наскоро имах драма с мой познат, който трябваше да се отчекира от Wizz и да се чекира наново, но билетът беше купен от туристическа агенция. Имах PNR и всичко необходимо. Както знаем, от доста време вече безплатният телефон на Wizz 024928367 важи само за хора с assistance и операторите те пренасочват към импулсния. Понеже преди ми се е случвало да ми отказват съдействие на него, съм звъняла по-късно и съм попадала на друг оператор, който е съдействал. Сега обаче вторият път ударих на дърво - операторът пак ме насочи към импулсния. Накрая звъннах на малтийския телефон, закачен горе в темата и свършихме работа... 

А всъщност в wizz може да влезеш само с PNR и фамилия и да се самочекираш- без значение, че не си в профила на този, който е закупил билета. Предполагам същото се отнася и до отчекирането (хареса ми тази думичка 😉 ).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , aleksandrina каза:

Предполагам същото се отнася и до отчекирането

И аз така мислих, преди да опитвам неколкократно и да се изнервя... Не знам дали защото билетът беше купен от тур. агенция, но така или иначе без намесата на агент на Wizz нямаше нова бордна карта, а първоначалната беше сбъркана. А думичката "отчекиране" от Wizz я използваха.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Яничка каза:

Днес аз и мой приятел правихме отделно промени на безплатния и не ни пренасочиха.Явно зависи на кой служител попаднеш в момента

• Харесвам 4
Публикувано:
На 22.04.2019 г. в 14:16, Ivko каза:

Месец вече следя конкретен полет за юли Болоня-София, който ми е наложителен и цената се движеше в интервал 70-80 евро и до момента този сайт ми казваше да изчакам, че има шанс 85% цената да падне днес цената падна на 60 евро и въпросния сайт ме посъветва, че сега е време да купя и че шанса да падне още е 23% и реших да го послушам. Ще следя въпросния полет дали ще падне под цената на която го взех днес и ще видим дали може да се вярва на него 😀 

Значи проверявам днес същия полет и цената паднала с 5 евро влизам във въпросния сайт и отново ми казва, че сега е момента да купувам и че възможността още да падне цената от 23% падна на 7%. Ще следа пак да видя далии тези 7% ще се стопят 😂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.