Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ми то е логично, цената пада и вероятността да падне още също намалява...

7% ми звучи като че ли няма накъде повече да пада

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
На 17.05.2019 г. в 1:00, neuromancer каза:

Ми то е логично, цената пада и вероятността да падне още също намалява...

7% ми звучи като че ли няма накъде повече да пада

Абе и аз си викам така ама ето на цената падна и стигна 40 евро и сайта ми вика-възможност 5% 😂 а аз бързах да го взема на 60 евро при 23% .Значи докато сайта не ми покаже следващия път 0 не вземам ама той и при 7 и при 5 % все ми вика сега е момента ‘а де’. Ама сам съм си виновен това е третия маршрут, който проверявам след като съм си взел билети и направо си скубя корените.

• Смея се 2
Публикувано:

Нова дестинация се е появила: София - Фридрихшафен (FDH). Полети има септември и октомври; предполагам следващите ще ги зареждат...

• Харесвам 6
  • Шок 1
Публикувано:
преди 16 минути , aleksandrina каза:

Нова дестинация се е появила: София - Фридрихшафен (FDH). Полети има септември и октомври; предполагам следващите ще ги зареждат...

Заместваща дестинация, докато ремонтират летището в Меминген.

• Харесвам 7
Публикувано:
2 minutes ago, Hollywood said:

Заместваща дестинация, докато ремонтират летището в Меминген.

Ахаааа. Стори ми се, че е твърде близо до Меминген... Но забравих, че ще го затварят за малко. 

ps Ryanair пък нямат полети тогава в разписанието.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, възможно е да е било отговаряно на този въпрос, но за съжаление нямам време да потърся из цялата тема и предварително се извинявам, ако въпросът ми е тъп 😄 . Въпросът ми е - чекирането на полета ми, до който вече остават два дни, се отвори. В резервацията има 6 пътници, всички от които ще присъстват. Може ли чекирането да стане на няколко пъти (т.е. напр. сега да чекирам мен, защото моите данни са ми под ръка, а по-късно да се чекират другите от техните телефони с "Find my reservation")? 

Благодаря предварително за отговора 🙂

Публикувано:

Може и сами да се чекират. Даваш им номера на резервацията (PNR), написват си фамилията и се чекират сами. 

А чавките са за тези, които ще чекираш. После другите.... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря! Преди няколко часа пробвах през моя акаунт в приложението и там вече имаше по-обяснителното съобщение "Choose the passengers you'd like to check in now" или подобно. В крайна сметка - може. 🙂

Edit:

P.S. Спазват ли се местата в самолета? Немалка група first-time flyers ще сме и другите няма да са много щастливи вероятно 😄 

Публикувано:

Здравейте,

дали има някой със същия проблем?

Wizzair отменя полети от Хамбург за Варна в началото на юли. Това им беше нова линия.

Не са ми изпратили мейл, вижда се обаче в профила ми. Няма посочена причина.

Решили са, че ще се лети от Айндховен вместо Хамбург...  едни има-няма 500 км разлика. И датата е с два дни по-късно.

Погледнах варианти за други авиокомпании от Хамбург и околията - цените са доста солени, дори wizzair да ми върнат парите, не мога да купя дори подобни билети. А ми трябват 4 бр.

Не знам дали да изчакам (имам още месец и нещо), да откажа варианта им, и въобще какво да направя? Съвет?

Публикувано:

На Travel plan.

,,Your flights have been changed, please review below,,.

Възможно е да отказват полетите само в началото на юли, при нас датата беше 2-ри юли.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , Elito каза:

Не знам дали да изчакам (имам още месец и нещо), да откажа варианта им, и въобще какво да направя? Съвет?

Общо взето можеш да си избереш и друг полет (друга дата или друго летище, ако има по-удобно от предложеното от тях), според разписанието им. Може и до София(ако ще правиш такива промени ще трябва да им се обадиш, с един клик няма да стане) или да се откажеш и връщат парите. Уиз няма да ти купят билет с друг превозвач

преди 21 часа, boduroff каза:

P.S. Спазват ли се местата в самолета? Немалка група first-time flyers ще сме и другите няма да са много щастливи вероятно 😄 

Ами ако сте последни, може да намерите някой седнал на вашите места, ама като покажете бордните карти, ще трябва да станат...

Публикувано:
преди 46 минути , Elito каза:

Здравейте,

дали има някой със същия проблем?

Wizzair отменя полети от Хамбург за Варна в началото на юли. Това им беше нова линия.

Не са ми изпратили мейл, вижда се обаче в профила ми. Няма посочена причина.

Решили са, че ще се лети от Айндховен вместо Хамбург...  едни има-няма 500 км разлика. И датата е с два дни по-късно.

Погледнах варианти за други авиокомпании от Хамбург и околията - цените са доста солени, дори wizzair да ми върнат парите, не мога да купя дори подобни билети. А ми трябват 4 бр.

Виждам,че Уиз имат полет Дортмунт-Варна на 2.07.От Хамбург до Дортмунт са около 5ч и 14 евро с Flixbus.Щом сте повече хора,цената на автобусните билети ще се намали още с някой ваучер на Фликс.

Ако изберете този полет Уиз трябва да се съгласят на промяната напълно безплатно.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Sara каза:

Ние имаме билети Варна -Хамбург за 20.07 ,но нищо нямам посочено в профила. Къде точно се вижда тази информация?

Явно са решили да започнат 2 седмици по-късно от обявеното полетите. Ако сега тръгне човек да резервира билет първата възможност е на 16.07, така че не очавам при вас да има пробелем 🙂

• Браво 1
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

От Хамбург до Дортмунт са около 5ч и 14 евро с Flixbus.

в 9:30 има влак за Хамбург. Цена 20 евро, времепътуване 2:50. Казвам, за да има по-широк избор @Elito

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , tch каза:

в 9:30 има влак за Хамбург. Цена 20 евро, времепътуване 2:50. Казвам, за да има по-широк избор @Elito

Сега се усетих,че в Германия има групови билети за ЖП мрежата и щом са повече човека може да им излезе и по-евтино.Може да се провери на сайта на немските железници.

Публикувано:
преди 2 минути , Мари Николова каза:

Сега се усетих,че в Германия има групови билети за ЖП мрежата и щом са повече човека може да им излезе и по-евтино.Може да се провери на сайта на немските железници.

Така е, но до колкото се сещам тези билети важат само за бавните влакове и на средни и дълги разстояния не си струва. Освен това трябва да се прекачат поне 2 пъти

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, tch каза:

Така е, но до колкото се сещам тези билети важат само за бавните влакове и на средни и дълги разстояния не си струва. Освен това трябва да се прекачат поне 2 пъти

Да, с прекачванията по влакове ще ни е сложно, заради децата. А и последните няколко пъти винаги имаше закъснения при DB. Бих се върнала с влак от летище, но не и да гоня полет на отиване.

Като цяло сутрешен полет Дортмунд не пасва на варианта с влакове (поне за нас, ние тръгваме от мнооого северна Германия, само до Хамбург са ни ок.150 км). Вариантът както гледам е с кола до Дортмунд.

Затова се зарадвах много на линията Хамбург-Варна 🙃 ех, дано поне при следващите полети да няма промени.

Благодаря още веднъж на включилите се по въпроса!

Публикувано:

Здравейте,

да попитам - все още нямам уиз кредит, напуснахме хотела на 03.04. Да чакам ли още или да пускам мейл? Или как да подходя? Благодаря предварително 🙂 

Публикувано:
Just now, Ivko said:

Според мен има още време поне от опит при мен е идвал и по-късно, но си чакам 😀

А има ли някакъв регламентиран срок? Или когато-тогава?

Публикувано:

Ами аз за конкретен срок поне официално обявен не знам да има и явно всеки път различно. При някой идва по-рано при някой по-късно, но ако искаш им пиши не пречи.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.