Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Нищо не са пили. 

Явно са последни места в самолета.

А ако на някого наистина му се налага да пътува на конкретната дата - ще ги плати. Няма къде да отиде. 

Трудно се плува до Ларнака.  А и поводите при които човек трябва да бъде някъде, често въобще не са приятни. 

От друга страна, всъщност така може би е по-справедливо. 

Ако имам болен роднина примерно (не дай Боже) бих предпочел да платя 600 лв., но да има къде да се кача, отколкото да няма места, защото последните са разпродадени на 50 лв. на хора, които просто са се чудили къде да убият един уикенд. 

А, аз да питам:

Преди месеци направих си резервации в booking.com през wizz и съответно имаше някакъв процент от цената на настаняването, който трябваше да се върне по wizz сметката ми. Резервациите са направени преди месеци. Платени са и са използвани преди 2-3 седмици, но в сметката ми в уиз няма още нищо. 

Трябва ли да правя аз нещо или да продължавам да чакам ? 

• Харесвам 3
Публикувано:
2 hours ago, Ivko said:

И до Ларнака има оферта 😀 

viber_image_2019-06-05_13-58-53.jpg

Моля те кажи, че батерията ти напълно е паднала и не си дал confirm fare 😀

• Смея се 2
Публикувано:
1 minute ago, aruseva said:

Здравейте!

Разрешено ли е в ръчният багаж да нося чадър !?!

Аз скоро носих и то три сгъваеми. Бяха в ръчния куфар, но това не би трябвало да има значение.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 57 минути , KAMEN_MAGELLAN каза:

Преди месеци направих си резервации в booking.com през wizz и съответно имаше някакъв процент от цената на настаняването, който трябваше да се върне по wizz сметката ми. Резервациите са направени преди месеци. Платени са и са използвани преди 2-3 седмици, но в сметката ми в уиз няма още нищо. 

Трябва ли да правя аз нещо или да продължавам да чакам ? 

Преди твърдяха, че превеждат кредитите в месеца след последната нощувка. Според едно от препоръчаните мнения най-отгоре в тази тема, превеждат ги до 35 дни след като мине резервацията. Аз днес получих уиз кредит за резервация, която приключи на 14.04 - хем не е месеца следващ резервацията, хем са повече от 35 дни.

Щом настаняването е било преди 2-3 седмици значи по някое време през юли може да са в акаунта ви. Уведомяват с мейл, когато ги преведат.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 21.05.2019 г. в 11:47, margarettod каза:

Днес имах разговор с букинг - казаха ми да очаквам изплащане на уиз кредит до 35 дни от последната нощувка (29.04.2019). Ако не получа парите в посочения срок, да се обадя отново или да им пиша е-мейл на: customer.service@booking.com с номера на уиз акаунта ми.

Давам обратна връзка: Сумата е постъпила в уиз профила ми вчера, 04.06.2019 - 36 дни 🙂

Публикувано:

Здравейте,купувайки билет в бързината купих билета за себе си а не за мой приятел.Имената ни са същите т.е аз Станимира Иванова той Станимир Иванов.Имам ли шанс да го променя безплатно и на кого да пиша?Нямам възможност по телефона,а утре предполагам ще е късно.Благодаря предварително!

PP Успях да се обадя на посочения в темата телефон и всичко вече е наред.

• Харесвам 2
Публикувано:
38 minutes ago, stiva said:

Здравейте,купувайки билет в бързината купих билета за себе си а не за мой приятел.Имената ни са същите т.е аз Станимира Иванова той Станимир Иванов.Имам ли шанс да го променя безплатно и на кого да пиша?Нямам възможност по телефона,а утре предполагам ще е късно.Благодаря предварително!

Ако не са минали 24 часа пробвай през промяна на резервацията през сайта. Другия вариант ти е кол центъра.

Публикувано:

Ако си купя билет от Лондон до България ,цената излиза в паунди.Питането ми е в паунди ли да платя чрез дебитна карта или да ползвам превалутиране чрез сайта на уиз в друга валута?

Публикувано:
преди 2 минути , sylverman каза:

Ако си купя билет от Лондон до България ,цената излиза в паунди.Питането ми е в паунди ли да платя чрез дебитна карта или да ползвам превалутиране чрез сайта на уиз в друга валута?

Превалутирането на сайта им винаги е по много дървен курс. За каквато и валута да става въпрос.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 4.06.2019 г. в 12:41, Coo каза:

Беше крайно несъобразено от стюардесата, къде е бляла по-рано да го върне, не знам, ако имаше система за това, бих пуснала оплакване срещу нея, че с действията си застрашава сигурността ми при кацане. 🙂

След всеки полет изпращат анкета на имейла. Там е мястото да споделиш впечатление. 

Публикувано:

На 2.06 полета Барселна - София на Wizzair закъсня с 1ч. 2 мин. кацна в 2.57 според таблото на летище София вместо в 1.55. Имам платена "Гаранция за пристигане на време", но досега нямам плащане. Обикновенно са ми изплаща ли обезщетението до 3 дни след полета. Въпроса ми е къде мога да проверя в колко официално се води кацнал самолета на полет W64406 на 02.06 и след колко време сте получава ли обезщетение за гаранция за пристигане на време в wizz профила си?

Йосиф Милчов
Публикувано:
2 hours ago, iraJon said:

На 2.06 полета Барселна - София на Wizzair закъсня с 1ч. 2 мин. кацна в 2.57 според таблото на летище София вместо в 1.55.

Според сайта на Flight radar,полета е кацнал в 2:54. Относно обезщетението, не мога да помогна, не съм получавал такова до сега.

Screenshot_20190610-012514_Flightradar24.jpg

Публикувано:

Благодаря! Предположих, че нещо ще измислят. Когато каснахме стюрдесата каза, че 2.55, докато самолета спре стана 2.57, но логично да не искат да платят обезщетение. Благодаря за информацията!

Публикувано:
преди 6 часа, iraJon каза:

Благодаря! Предположих, че нещо ще измислят. Когато каснахме стюрдесата каза, че 2.55, докато самолета спре стана 2.57, но логично да не искат да платят обезщетение. Благодаря за информацията!

Хаха абе и понякога хитреят яко. Имах закъснял полет атина-софия за който бях изписал сумати роман 😂 някой помнят..та полета закъсня 3:02 мин, но аз бях снимал таблото в софия, като кацнах и приложих снимката към иска защото някой имаше същия полет и му бяха казали, че не му се полага обещетение понеже закъснението било 2:57 мин 🤣🤣

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 часа, iraJon каза:

На 2.06 полета Барселна - София на Wizzair закъсня с 1ч. 2 мин. кацна в 2.57 според таблото на летище София вместо в 1.55. Имам платена "Гаранция за пристигане на време", но досега нямам плащане. Обикновенно са ми изплаща ли обезщетението до 3 дни след полета. Въпроса ми е къде мога да проверя в колко официално се води кацнал самолета на полет W64406 на 02.06 и след колко време сте получава ли обезщетение за гаранция за пристигане на време в wizz профила си?

преди 10 часа, BlackArt77 каза:

Според сайта на Flight radar,полета е кацнал в 2:54. 

Screenshot_20190610-012514_Flightradar24.jpg

Според друг сайт обаче ( flightaware.com ) самолетът е кацнал в 02:58 и нещо повече - достигнал е на гейта в 3:08
Нека кажат по-запознатите, но ако не се лъжа - точно часът на пристигане на гейта е меродавен по отношение на спорове за закъснения. 

image.png.77863d21e70006c4e625108aa1e31144.png

• Харесвам 1
Публикувано:
14 minutes ago, Фичо said:

Според друг сайт обаче ( flightaware.com ) самолетът е кацнал в 02:58 и нещо повече - достигнал е на гейта в 3:08
Нека кажат по-запознатите, на ако не се лъжа - точно часът на пристигане на гейта е меродавен по отношение на спорове за закъснения. 

image.png.77863d21e70006c4e625108aa1e31144.png

В сайта на Wizz си го пише в условията:

Забавянето се изчислява въз основа на часа на кацане на самолета.

Парите ще бъдат автоматично кредитирани към вашия WIZZ Профил в рамките на 7 дни от засегнатия полет.

Ако днес не кредитират, май изобщо няма да го направят ....  Ако има снимка на таблото на летището - може да се спори, иначе от сайтовете след като информацията не е еднаква ще е доста трудно ..

Публикувано:

Ако от системата на Летище София ще помогне скрийншот кога е кацнал точно,  мога довечера да го пусна тук или на лични

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Branko каза:

Ако от системата на Летище София ще помогне скрийншот кога е кацнал точно,  мога довечера да го пусна тук или на 

Моля, пуснете го тук, на лични също със сигурност за спор ще има по голяма тежест. Благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:

София-Барселона на една резервация 2 възрастни/родители и две деца на 8 и 15 години се чудят дали да купуват места. Каква е възможността да ги сложат всички едни до друг или детето на 8 с единия родител е сигурен?

Публикувано:
Преди 1 час, Branko каза:

Ако от системата на Летище София ще помогне скрийншот кога е кацнал точно,  мога довечера да го пусна тук или на лични

Ако по някакви причини не искаш да го пускаш публично, моля ако не е проблем кажи поне какви са часовете, че ми е интересно на кои сайтове информацията съвпада с тази на Летище София. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.