Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
28 minutes ago, Ivko said:

София-Барселона на една резервация 2 възрастни/родители и две деца на 8 и 15 години се чудят дали да купуват места. Каква е възможността да ги сложат всички едни до друг или детето на 8 с единия родител е сигурен?

Детето на 8 със сигурност ще е до единият възрастен (може и с другото на 15 да е).

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , aleksandrina каза:

Детето на 8 със сигурност ще е до единият възрастен (може и с другото на 15 да е).

Да и аз така мисля и за да не се купуват 4 места най-добре да се чекират всички и щом едното дете ще е с единия родител на едно място другите ако ги разхвърли ще си сменят местата при налични до тях.

• Харесвам 1
Публикувано:
37 minutes ago, Ivko said:

София-Барселона на една резервация 2 възрастни/родители и две деца на 8 и 15 години се чудят дали да купуват места. Каква е възможността да ги сложат всички едни до друг или детето на 8 с единия родител е сигурен?

При Райън, когато пътуваш с дете, в случая на 8 години, още при купуването на билети те задължават да купиш място и поне за един възрастен. Има предвидени места назад безплатно за детето и задължително купуваш съседно място за възрастния.

Т.е. тези хора трябва да имат вече 2 места - едното безплатно, другото платено.

Публикувано:
2 minutes ago, ДиянаВ said:

При Райън, когато пътуваш с дете, в случая на 8 години, още при купуването на билети те задължават да купиш място и поне за един възрастен. Има предвидени места назад безплатно за детето и задължително купуваш съседно място за възрастния. 

При wizz дете до 14 го слагат до единия родител без купуване на места (проверено многократно).

Публикувано:
преди 6 часа, iraJon каза:

Моля, пуснете го тук, на лични също със сигурност за спор ще има по голяма тежест. Благодаря!

Пускам. 02:57ч

bcn.png

• Харесвам 2
Публикувано:

Възможно ли е през приложението на Уиз да запазя хотел в Буукинг и същевременно да си ползвам Genius account? Не ми дава да си вляза в буукинг акаунта през referral link-a.

Публикувано:
преди 6 минути , Blushy каза:

Възможно ли е през приложението на Уиз да запазя хотел в Буукинг и същевременно да си ползвам Genius account? Не ми дава да си вляза в буукинг акаунта през referral link-a.

Дава, дава... Но трябва да кликнеш на банера с 5-те %, а не да търсиш през тяхната форма за резервации.

Booking.png

• Харесвам 1
Публикувано:

благодаря, успях да го направя през браузъра на телефона, през Уиз приложението не беше активна опцията да си вляза в профила.

Публикувано:
преди 5 минути , Blushy каза:

благодаря, успях да го направя през браузъра на телефона, през Уиз приложението не беше активна опцията да си вляза в профила.

Не е активна, но моят опит показва, че по някакъв начин те "асоциират"пак ги изплащат. Редовно го правя през страницата на Уиз и приложението на тел. за един хотел, чийто кеш бек беше 5 лв. още с 10-те процента и ги прежалих, щото не ми се занимаваше, но м.г. съм го ползвала 3 пъти и 3-те пъти ми преведоха по 5 лв т.е. по 2.50 евро :). 

Публикувано:

Става въпрос,  че не е могла да влезе в профила си в букинг през мобилното приложение на Wizz и по този начин не може да  си ползва Genius отстъпката.  

Wizz кредита си е отделно. 

Аз също не можах, но през браузера на телефона няма проблем.

Публикувано:
преди 43 минути , stanimir каза:

Става въпрос,  че не е могла да влезе в профила си в букинг през мобилното приложение на Wizz и по този начин не може да  си ползва Genius отстъпката.  

Wizz кредита си е отделно. 

Аз също не можах, но през браузера на телефона няма проблем.

Ясно аз го правя по следния начин  от телефон - от сайта на Уиз влизам в Букинг и оттам или ме мята в приложението на Букинг и нямам проблем или на сайта им и там вече трябва да въвеждам юзър и парола. Аз визирах втория случай, когато не се вижда логото на Уиз, но връщат кешбек.. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здрастииии, някой да знае защо са отменили полетите до Ейлат 😪 и дали ще ги пуснат пак 😤? Който е резервирал да им пише и да сподели отговора...

• Замислям се 1
Публикувано:

Кога смъкнали бонуса за резервиране през booking на 5%? Спомням си, че и преди е имало подобна промяна, но не мога да разбера има ли определена зависимост кога и защо променят политиката си.

Възползвайте се от Wizz Air кредит

Резервирайте днес и получете 5% обратно от вашата резервация на място за настаняване!

Публикувано:

преди 3 минути , Topfly каза:

Кога смъкнали бонуса за резервиране през booking на 5%?

Още преди 12 страници - на 288-ма, през април  🙂

На 15.04.2019 г. в 10:13, Juliaaa каза:

Сега резервирах хотел и кешбека е 5%🙄

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, kovat каза:

Здрастииии, някой да знае защо са отменили полетите до Ейлат 😪 и дали ще ги пуснат пак 😤? Който е резервирал да им пише и да сподели отговора...

Хм, наистина ги няма полетите до Ейлат. Всъщност там са, но всички дати, които проверих, са Sold Out и не могат да се закупят билети.

Публикувано:
преди 10 минути , Nikolay Ivanov каза:

Вероятно е заради новото летище на Ейлат.

Те отдавна съобщиха, че местят полетите на новото летище, но сега точно от летище Рамон липсват.

За сравнение, от Букурещ, Будапеща, Рига и т.н. все още могат да се резервират билети. Ще разберем скоро, предполагам.

Публикувано:
преди 57 минути , Topfly каза:

Кога смъкнали бонуса за резервиране през booking на 5%? Спомням си, че и преди е имало подобна промяна, но не мога да разбера има ли определена зависимост кога и защо променят политиката си.

По спомен - винаги смъкват процента в началото на високия сезон, когато хората така или иначе масово правят резервации (за по-дълги почивки, респективно и за повече пари). Може да имат някакъв бюджет/ квота, отделени за тази програма и когато ги изчерпят, просто да затягат кранчето. 

Публикувано:
1 minute ago, venceremos said:

По спомен - винаги смъкват процента в началото на високия сезон, когато хората така или иначе масово правят резервации (за по-дълги почивки, респективно и за повече пари). Може да имат някакъв бюджет/ квота, отделени за тази програма и когато ги изчерпят, просто да затягат кранчето. 

Миналото лято по мои спомеи получих 10%.. Дано да е временно..

Публикувано:
4 hours ago, kovat said:

Привет, ние сме с резервирани билети 29.10 -02.11, със запазен хотел и всичко, но днес проверявайки виждам, че са сменили полетите 28.10-01.11. Звъннахме им, нищо не знаят - за момента това щели да са датите, но не обещават че ще и останат те. Момичето в кол центъра се съгласи, че е странно, че не продават билети - явно няма нищо ясно все още. Миналата седмица бяха сменили първо часовете на излитане и кацане... Това с датите е гадничко, ама поне дано има полет, че хотела ни е в пъти повече от самите билети и с “no refund”...

Публикувано:

Бихте ли ми препорьчали тьрсачка, с която да си тьрся полети с прекачване само на Wizz?

Публикувано:

Azair за прекачване с нискотарифни

предполагам после можеш да не обръщаш внимание на другите компании, ако няма филтър

Публикувано:
On 6/9/2019 at 1:54 AM, Eti* said:

След всеки полет изпращат анкета на имейла. Там е мястото да споделиш впечатление. 

Вярно че преди имаше нещо такова!... Последните 2 години Wizz ги пазарува половинката ми, на неговия акаунт е дискаунт клуба и комуникацията минава само през него, сега ще го питам дали е получил и да ми препрати. Дано да не ги е филтрирал да ходят директно в джънк такива мейли, месец-два минаха от това пътуване вече.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.