Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 28 минути , neuromancer каза:

Azair за прекачване с нискотарифни

предполагам после можеш да не обръщаш внимание на другите компании, ако няма филтър

Аз ползвам Azair, но не знам как да задам само полети на Wizz и търсенето става безпредметно

Публикувано:
преди 2 часа, noshtna_ptica каза:

Аз ползвам Azair, но не знам как да задам само полети на Wizz и търсенето става безпредметно

Aми силно съм изненадан, ама Google Flights търси и прекачване с нискотарифни, и при него може да филтрираш само дадени авиокомпании

търсих София - Краков и можах да филтрирам да ми покаже само полети на Уиз

• Харесвам 4
Публикувано:

Основният акционер в Wizz air, американската Frontier, чилийската Jetsmart и мексиканската Volaris, Indigo partners преговаря с Airbus за закупуване на A321XLR. Настоящият модел А321LR има следните възможности:

screen-shot-2018-03-31-at-8-08-24-am.png

A321XLR обаче ще може да лети 4500 мили или около 8334 километра, което го прави много подходящ за трансатлантически и трансконтинентални полети на дълги разстояния.

https://www.reuters.com/article/us-france-airshow-indigo-partners/airbus-in-talks-with-indigo-partners-on-a321xlr-sale-sources-idUSKCN1TE2QJ

Ако новината се потвърди можеме да очакваме, че към 2023-2024-та година Wizz air ще пусне полети до САЩ, Канада, Карибите и т.н.

• Харесвам 8
Публикувано:
На 13.06.2019 г. в 15:12, noshtna_ptica каза:

Бихте ли ми препорьчали тьрсачка, с която да си тьрся полети с прекачване само на Wizz?

Kiwi.com  - във филтрите отляво намираш "превозвачи", даваш deselect, после избираш само Wizz и си готова. 

image.png.9f2457e88f9bcd3546c40b91a5029368.png

Ако не е тайна - защо ти трябват полети само от Wizz? Заради ползване на бонус точки ли? 

Забележка: За закупуване на билети на най-ниска цена, kiwi да се ползва само за ориентация и избор на полети, защото те имат, макар и неголяма комисиона, а билетите да се купуват от сайтовете на АК или от сайтовете, предлагащи намаления с определени видове платежни средства. 
Иначе при закупуване на билетите от kiwi, те уж дават някаква гаранция при полети с прекачване, обаче доколко е работеща и ефективна - нямаме достатъчно информация и не се знае доколко може да се разчита.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, Фичо каза:

Kiwi.com  - във филтрите отляво намираш "превозвачи", даваш deselect, после избираш само Wizz и си готова. 

Ако не е тайна - защо ти трябват полети само от Wizz? Заради ползване на бонус точки ли? 

Забележка: За закупуване на билети на най-ниска цена, kiwi да се ползва само за ориентация и избор на полети, защото те имат, макар и неголяма комисиона, а билетите да се купуват от сайтовете на АК или от сайтовете, предлагащи намаления с определени видове платежни средства. 
Иначе при закупуване на билетите от kiwi, те уж дават някаква гаранция при полети с прекачване, обаче доколко е работеща и ефективна - нямаме достатъчно информация и не се знае доколко може да се разчита.

Имаше не един случай във форума тук - гаранцията на Киви е афиф работа 100% изпробвано.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, трябва да летим до Братислава в понеделник, днес се опитах да направя чекирането на сайтът им, но системата не приема личните ни карти и на края ми изписва това:

·        Invalid travel document type

·        Invalid doc number

·        Invalid nationality

ще пътуваме с лична карта, не съм купувал места, избирам опцията национален документ за самоличност и коректно изписвам всичко, опитах няколко пъти и резултатът е същият.

Ще съм благодарен ако някой може да помогне.

Публикувано:
преди 2 минути , poppopov каза:

Здравейте, трябва да летим до Братислава в понеделник, днес се опитах да направя чекирането на сайтът им, но системата не приема личните ни карти и на края ми изписва това:

·        Invalid travel document type

·        Invalid doc number

·        Invalid nationality

ще пътуваме с лична карта, не съм купувал места, избирам опцията национален документ за самоличност и коректно изписвам всичко, опитах няколко пъти и резултатът е същият.

Ще съм благодарен ако някой може да помогне.

Нещо се е бъгнало според мен. Пробвахте ли да се чекирате през мобилното приложение?

• Харесвам 1
Публикувано:

EDIT:

Благодаря специално на yordanov, през мобилното приложение всичко стана без проблеми. Wizz са доста изнервящи понякога.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, poppopov каза:

EDIT:

Благодаря специално на yordanov, през мобилното приложение всичко стана без проблеми. Wizz са доста изнервящи понякога.

При всички явно дава тази грешка днес, през мобилното приложение стана.

• Харесвам 1
Публикувано:

Започнаха и с разреждането на Ларнака от София. В зимното минават на един полет седмично. След средата на януари няма полети. Липсват и полети до Ейлат с Рамона.  Зимен Дортмунд минава на 5 пъти седмично.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 15.06.2019 г. в 12:37, Фичо каза:

Да, И заради точките.

Ако трябва да избирам между Уиз и Раян - предпочитам Раян, но в търсачките обикновено излиза Раян, по обективни причини 

Публикувано:

Здравейте. Имали някакви проблеми да се закупи билет на високогабаритен човек? Колана ще може ли да го обхване. Правят ли пеоблем с такива пътници и таксуват ли ги за две места. Понеже темата е деликатна не бих искал да я обсъждам преди да знам как стоят нещата.

Публикувано:
преди 25 минути , ivelin1012 каза:

Здравейте. Имали някакви проблеми да се закупи билет на високогабаритен човек? Колана ще може ли да го обхване. Правят ли пеоблем с такива пътници и таксуват ли ги за две места. Понеже темата е деликатна не бих искал да я обсъждам преди да знам как стоят нещата.

Би трябвало на всеки самолет има удължители на колана, така че, ако на някой му е малък, да може да го обхване. Подобни са на тези, с които стюардите правят инструкцията за безопасност преди всеки полет.

За таксуването не мога да кажа, но не ми се вярва за самото даване на колан да таксуват. Виж ако пътникът заема и съседното място, тогава е вероятно да го таксуват. Ако такъв е случаят, може направо да се купят две места (ако билетите са евтини). Остава обаче разпределението на местата - дали ще са едно до друго, т.е. може да отиде и още за запазено място.

Темата наистина е деликатна. Може би е най-добре да звъннеш на безплатния телефон, където да ти кажат информация от извора и как да се процедира за максимално спокойствие.

• Харесвам 1
Публикувано:

за удължител за колан няма да таксуват

за по-голям комфорт може да се вземат две съседни седалки, ама трябва да потърсиш как се резервират, че просто да букнеш 2 на едно име няма да го харесат

Публикувано:

Следя една Барселона, която е по празниците около 6 септември. Знам, че Барселона по принцип държи по-висока цена и очаквам ~2 месеца преди датата да почне да пада цената, но в момента в едната посока е 170 лв, а другата - 200 лв. с членство и откакто следя датите, цифрите все около тези се въртят. Колко горе-долу е ок за двупосочен? @Ivko или някой друг?

Публикувано:
14 minutes ago, Яничка said:

Следя една Барселона, която е по празниците около 6 септември. Знам, че Барселона по принцип държи по-висока цена и очаквам ~2 месеца преди датата да почне да пада цената, но в момента в едната посока е 170 лв, а другата - 200 лв. с членство и откакто следя датите, цифрите все около тези се въртят. Колко горе-долу е ок за двупосочен? @Ivko или някой друг? 

Ryan или wizz следиш? Членство имат wizz, а темата е за Ryan. 🙂

10 и 12 септември с Ryan са 50€ Барселона - София.

Може да ги комбинираш двете АК или някоя ненискотарифна.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 25 минути , Яничка каза:

Ами като за 7-ма поредна година, която ще ходя там 🤣🤣 мога да кажа,че цените са непредсказуеми. Но търсейки и аз точно за тогава някъде да ида навсякъде са високи цените тогава те знаят авиокомпаниите и надуват цените. Иначе или те устройва цената и вземаш или чакаш и пропускаш. Летял съм края на август за 9 евро по тази отсечка летял съм и за 50, но покрай празници не очаквам много да паднат освен ако в последния момент нещо не изкочи.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 25 минути , aleksandrina каза:

Ryan или wizz следиш? Членство имат wizz, а темата е за Ryan.

Оф, да, писала съм в грешната тема. Wizz следя, часовете на Ryan не ме устройват.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

Оф, да, писала съм в грешната тема. Wizz следя, часовете на Ryan не ме устройват.

Вече е в правилната тема. Предвид празниците, аз не бих се надявал да паднат много цените. Примерно може от 200 да станат 150, ама приятни цени от 50-60 не очаквай

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Яничка каза:

около 6 септември.

6 септември е национален празник на България. Авиокомпаниите  знаят всички  официални празници на всяка страна и предварително залагат  около  празниците, ученически/студентски ваканции  и други  събития (концерти, спортни мероприятия)  по-високи цени.

• Харесвам 1
Публикувано:
On 6/13/2019 at 10:24 AM, kovat said:

Здрастииии, някой да знае защо са отменили полетите до Ейлат 😪 и дали ще ги пуснат пак 😤? Който е резервирал да им пише и да сподели отговора...

Пуснаха пак в продажба полетите до Ейлат. Датите са променени с разлика един ден от предходно предлаганите (промениха ни ги на вече закупилите). Ние ще летим с първия полет през октомври.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• gega_2004
    • marinela
    • Taliana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.