Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 45 минути , VVP каза:

Лисабон май остава и след края на октомври? 

Еее значи ☹️ точно в събота януари месец до Лисабон трябва да ходя и си взех с прекачване 😡

Йосиф Милчов
Публикувано:

За януари до Лисабон излизат хубави цени. Вкарах се в голяма дилема сега, Лисабон или Акаба.

Публикувано:

След летниясезон към края на годината съм сигурен,че и по-добри ще станат сега са високи да зарибяват като нова отсечка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Тия разцепиха с дестинации от кутаиси. Жалко, че я спряха от София. Дано пуснат скоро и нещо ново от София, не се издържа вече.... 😂😂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 12 минути , Jorro каза:

Дано пуснат скоро и нещо ново от София, не се издържа вече.... 😂😂

Крайно време е малко Полша да се появи, мисля аз. :smile3:

• Харесвам 8
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Фичо каза:

Като свърши лятото и Бургас, може и насам да пуснат нещо.

Публикувано:
преди 3 часа, Фичо каза:

Ми то и сега си я има. От Бургас средата на октомври, Краков,  с ирландския Джеткост и Виза кредит - 8Е еднопосочно. Връщане без да минавам през сайтовете - 17-19Е. Примерно - 20-22 октомври.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 часа, master_of_germs каза:

Освен за Лисабон, има заредени дати и цени и за Неапол за зимното разписание.

Щом са го пуснали в зимното разписание, невервам да го махнат? 

Публикувано:

Следвайки тенденцията от последните 1-2 години, целта е да спрат да режат честоти и дестинации, за пускането на нови, слабо вероятно при положение, че сега акцентират на Западна Европа.

Публикувано:

Здравейте,

до сега с Wizz винаги сме резервирали места (понеже детето беше малко - да сме заедно 3-мата) и съответно все сме си принтирали бордните катри. По тази причина не знам, ако не резервирам места, задължително ли се минава през вадене на бордни карти на летището? За издаване на бордни карти на летището има ли такса и каква е, ако има?

Публикувано:
преди 9 минути , explorer каза:

Здравейте,

до сега с Wizz винаги сме резервирали места (понеже детето беше малко - да сме заедно 3-мата) и съответно все сме си принтирали бордните катри. По тази причина не знам, ако не резервирам места, задължително ли се минава през вадене на бордни карти на летището? За издаване на бордни карти на летището има ли такса и каква е, ако има?

Задължително е да се чекираш, при които получаваш бордна карта. Вкъщи е безплатно,  на летището - платено. Местата са отделно от чекирането и се плащат по желание. Т.е. можеш да се чекираш без места, в който случай може да сте отделно. Затова и много хора си купуват. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , explorer каза:

Здравейте,

Можете да направите безплатен уеб чек-ин не по-рано от 48 часа преди полет, при който се генерира бордната Ви карта - това е безплатно. Ако се чекирате на летището плащате такса от 30 евро/60 лв на полет на пътник. Ако заявите през сайта на уиз, че ще се чекирате на летището сумата е 10 евро на полет на пътник. Щом сте с дете ще Ви сложи поне един възрастен до него при случайното разпределение на места.

• Благодаря 1
Публикувано:
21 minutes ago, explorer said:

Здравейте,

Може да минете с БК на телефона и не плащате нищо. Пак зависи от летището, но на повечето става.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , woman_in_white каза:

Можете да направите безплатен уеб чек-ин не по-рано от 48 часа преди полет, при който се генерира бордната Ви карта - това е безплатно. Ако се чекирате на летището плащате такса от 30 евро/60 лв на полет на пътник. Ако заявите през сайта на уиз, че ще се чекирате на летището сумата е 10 евро на полет на пътник. Щом сте с дете ще Ви сложи поне един възрастен до него при случайното разпределение на места.

А при уеб чек-ина (който се прави не по-рано от 48 часа преди полета) ли става случайното разпределение на места? 

Благодаря на всички за бързите отговори! 🍻 🙂

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:
8 minutes ago, explorer said:

А при уеб чек-ина (който се прави не по-рано от 48 часа преди полета) ли става случайното разпределение на места? 

Благодаря на всички за бързите отговори! 🍻 🙂

Да при уеб чекирането става случайното разпределение на местата.  

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 28 минути , BlackArt77 каза:

Да при уеб чекирането става случайното разпределение на местата.  

Но детето винаги е с родител т.е единят родител винаги ще е до детето, другия може и да не е при тяхх

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 59 минути , Бръмбар каза:

Но детето винаги е с родител т.е единят родител винаги ще е до детето, другия може и да не е при тяхх

T.e. системата сама, по въведените данни за пътниците, отчита наличието на дете сред пътуващите, разпределяйки местата, нали? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, explorer каза:

T.e. системата сама, по въведените данни за пътниците, отчита наличието на дете сред пътуващите, разпределяйки местата, нали? 

Да

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, при чекиране за полет от Шарлероа до София ми изписва това на бордната карта. Това нещо ново ли е?

67C806C7-314B-43D5-8028-D6DB57F2D977.png

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.