Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, epetkov каза:

От 1ви октомври пускат Лутон- Москва(Внуково) и Лутон- Санкт Петербург.

Добре, че от България няма полети до Москва

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 40 минути , tch каза:

Добре, че от България няма полети до Москва

Лошо, че от България няма нискотарифни полети до Москва

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 16 минути , stebal каза:

Може и да няма ако за теб България се изчерпва със София

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, tch каза:
преди 2 часа, tch каза:

че от България няма полети до Москва

Да, така е. Голяма рядкост са евтините полети. Вече можеш да провериш цената на 02.10.19 Петербург-Лутън-София с Wizz Air и да я сравниш с цените на класическите авиокомпании за същия период.  🙂

Публикувано:
преди 7 минути , epetkov каза:

Да, така е. Голяма рядкост са евтините полети. Вече можеш да провериш цената на 02.10.19 Петербург-Лутън-София с Wizz Air и да я сравниш с цените на класическите авиокомпании за същия период.  🙂

В едната посока без Wizz Discount идва 70 евро. Като леко се съмнявам да има евтин транспорт до летището в Ст. Петербург в 3-4 през сутринта, така че тази цена може да не е крайна. И ще ти се съберат едни 16-7 часа пътуване като се сложи траснпорта от и до летището.  Цените при двупосочно пътуване с нормалните компании не ми се струват толкова лоши, може би защото летя от Варна и съм свикнал на "юнашки" цени

1.JPG

Публикувано:
преди 1 час, stebal каза:

Предвид разстоянието и че става въпрос за следващата седмица цената си е направо нискотарифна:)

Screenshot_2019-07-12-19-13-31.png.cbc27fe9c9693a9e08a6b435a80c4bf4.png

С Прайм излиза около 70евро.

Извинявам се за отклонението:blush:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, tch каза:

Може и да няма ако за теб България се изчерпва със София

Всъщност прав си, аз така или иначе от България летя само от София. Сезонните полети на “Победа” от Варна не ги броя ...искам целогодишен полет на Wizz  или Ryanair до Москва или Петербург ...ако може и визите да паднат , или поне да имаме облекчен режим за издаване...скромно, както виждаш...

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 49 минути , tch каза:

от Варна и съм

И аз съм от Варна, и разбира се,  знам за "юнашките" цени от  черноморието, но в София живеят над 1,5 милиона човека.  Отделно лятото е само 3 месеца. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, epetkov каза:

И аз съм от Варна, и разбира се,  знам за "юнашките" цени от  черноморието, но в София живеят над 1,5 милиона човека.  Отделно лятото е само 3 месеца. 🙂

Може и да има и допълнително пазарно търсене по този маршрут освен сегашните директни полети. Мисълта ми беше, че прекачване през Лондон не може да е алтернатива на сегашната ситуация 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Добавяне на приоритет след закупуването на билет - ясно е, че може да свърши, цената му да се качи. Има ли вариант, обаче цената му да падне под първоначално обявената при резервацията? На някой случвало ли му се е впоследствие да купи приоритет на по-ниска цена?

Публикувано:
12 minutes ago, ДиянаВ said:

Добавяне на приоритет след закупуването на билет - ясно е, че може да свърши, цената му да се качи. Има ли вариант, обаче цената му да падне под първоначално обявената при резервацията? На някой случвало ли му се е впоследствие да купи приоритет на по-ниска цена?

Не мисля, че е възможно. Аз лично не съм виждал такова нещо.

Публикувано:
19 minutes ago, Jorro said:

Не мисля, че е възможно. Аз лично не съм виждал такова нещо.

Ясно. И аз така си помислих като проверих цената му за доста полети по същия маршрут. Благодаря.

Публикувано:

Аз съм почти сигурна, че за моя полет цената на приорити беше паднала дни преди полета. При запазване на резервацията ми се стори много скъпо - беше по-скъпа от цената на билета и не взех. Възможно е обаче и да бъркам.

Публикувано:
13 minutes ago, Blushy said:

Аз съм почти сигурна, че за моя полет цената на приорити беше паднала дни преди полета. При запазване на резервацията ми се стори много скъпо - беше по-скъпа от цената на билета и не взех. Възможно е обаче и да бъркам.

При мен е почти еднаква с цената на билета OTP-BSL - 74 румънски леи е приорити, а билета с дискаунт 71 леи. Гледах и за по-скорошни дати като за някои полети е дори по-висока 84 леи, а за всички останали дати и при ниски и при високи цени на билетите все е 74.

Взех за двама от пътниците, за да съм спокойна. Не може всичко да е на макс изгодно🙂. А и платих с кредитната карта ДСК Уиз, така че ще понатрупам точки от тази покупка. 

Публикувано:
На 14.07.2019 г. в 14:12, ДиянаВ каза:

да купи приоритет на по-ниска цена?

Дори и да падне цена в някакъв момент, не мисля, че ще падне под 14 еро  (74 леи). Има минимална цена за приорити.

Публикувано:
1 minute ago, epetkov said:

Дори и да падне цена в някакъв момент, не мисля, че ще падне под 14 еро  (74 леи). Има минимална цена за приорити.

Така е, благодаря. Сверих дестинацията и със София - 30 лв. е приоритетът от там. Явно е такава цената им. Не знаех дали се променя цената, както при местата. От миналата пролет не съм летяла с Уиз и не съм в детайли запозната с техните нови правила и трикове😉. Напоследък Уиз и Раян гледам да ги замествам с Блу еър и Егейците, когато мога.

Публикувано:

София - Базел април, приоритета е бил по 14 лв/човек. Билетите съм купувала 28.12.2018

Билетите са били по 29,99 лв (без WDC).

• Харесвам 1
Публикувано:

Има инфлация. Сега гледах София-Базел 21.09 цена на билета 28.99 лв., приорити - 27 лв. За други дати при цена 19.99 лв. пак е 27 лв.

Предстои ми купуване на обратната посока BSL - OTP за 10 ноември. Чакам да падне на 11.99 CHF билета. Приоритетът е 18 франка.

Оф и ох, няма да ги дебна как ценообразуват и за приоритета🤪.

П.п. @aleksandrina много добре помня посещението ти и онези снимки от Колмар. От тогава не ми е излизал от главата и душата. Търсих му място и реших да си го подаря за рождения ден в началото на ноември. Отказах се и от Рим. Виждаш ли какви ги вършиш, без да си подстрекател😆.

• Смея се 1
Публикувано:

Веднага усетих по трите буквички BSL. 🙂 Виж връщане от FKB (Karlsruhe / Baden-Baden) с Ryanair. Летището е срещу Страсбург и е опция също. Ние така направихме (минахме през едни приятели във Фрайбург).

Edit: Ryanair 10.11.2019 FKB - SOF 19.99 € + 6 € приоритет -> Общо за плащане 25,99 €

Публикувано:

Ако членството ми изтича на 27.07., това означава, че билети могат да се купуват до 26.07. вкл., но без 27.07., нали така? Питам, защото следя определени дати и намалява цената малко по малко и искам да използвам до последно възможността за най-ниска цена. 🙂 Мерси предварително. 

Публикувано:
6 minutes ago, aleksandrina said:

Веднага усетих по трите буквички BSL. 🙂 Виж връщане от FKB (Karlsruhe / Baden-Baden) с Ryanair. Летището е срещу Страсбург и е опция също. Ние така направихме (минахме през едни приятели във Фрайбург).

Само, че от Баден няма полети за Букурещ. Аз съм от Русе и София не ми е удобна. Мисля връщане в неделя 10.11 и за уикенда ползване на карта за транспорта. За да не излизаме от темата твърде много, скоро ще започна с въпросите там, където им е мястото и очаквам помощ от теб. Все пак си виновна, но аз ти благодаря😉 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , ДиянаВ каза:

Има инфлация.

Не инфлация, а сезоност има. През лятото  приорити-то е по-скъпо, отколкото през останалата част на годината.

Публикувано:
1 minute ago, epetkov said:

Не инфлация, а сезоност има. През лятото  приорити-то е по-скъпо, отколкото през останалата част на годината.

И от сега го продават на високата цета, въпреки че полета е през есента ли? Александрина го е купувала на 28.12. коледно-новогодишни празници, а цената е била наполовина в сравнение със сега.

Публикувано:
преди 10 минути , ДиянаВ каза:

го е купувала на 28.12. коледно-новогодишни празници,

Зависи кога е летяла, а не кога го е купувала.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.