Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Изпреварих копи-пейста на @aleksandrina😁. Чак аз го научих наизуст, но в интерес на истината доста често се пита за това. Сигурно човек като прави резервация неволно се притеснява и забравя неща, които иначе може да знае или да е чел. Няма да се учудя, ако след време и аз питам същото. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Може и през сайта, при Райън ставаше само през приложението, да купуваш отделно услуги за различните пътници на една резервация :smile:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Фичо каза:

Таке че според мен най-добрата тактика в общия случай ако се купуват двупосочни билети  е  да се купуват едновременно за отиване и връщане във валутата на страната, откъдето е първия полет. 

Много ясно,че тази логика трябва да се спазва при покупка на билети. Аз съм имал случай двупосочен билет вземам поотделно връщането само излизаше с 10 евро повече. Както и се плаща във валутата от страната на излитане. Някак не виждам да купувам билет София-Барселона двупосочен, който ми го дава в лв, а аз да избера да платя в евро?!

Граф Вронски
Публикувано:

Получих е-mail за промяна на парола:

429229109_PasswordReset-mrmartynes@gmail.com-Gmail-GoogleChrome.jpg.10876d3fc3084f069c5965e482b7295d.jpg

Уж прилича на wizz air-ски. Но се чудя дали не е някакъв фалшив, че да ми откраднат профила?

Публикувано:
преди 1 минута , Граф Вронски каза:

Получих е-mail за промена на парола:

429229109_PasswordReset-mrmartynes@gmail.com-Gmail-GoogleChrome.jpg.10876d3fc3084f069c5965e482b7295d.jpg

Уж прилича на wizz air-ски. Но се чудя дали не е някакъв фалшив, че да ми откраднат профила?

И аз. Мисля, че не е фалшив, преди известно време пак така бяха ресетнали част от паролите и имаше дискусия във форима, ако не се лъжа, де

Публикувано:
8 minutes ago, Граф Вронски said:

429229109_PasswordReset-mrmartynes@gmail.com-Gmail-GoogleChrome.jpg.10876d3fc3084f069c5965e482b7295d.jpgУж прилича на wizz air-ски. Но се чудя дали не е някакъв фалшив, че да ми откраднат профила?

За да е най- сигурно, влизаш си в акаунта не през този линк, а през браузъра и за всеки случай си сменяш паролата. Има вероятност да го искат наистина, ако е само букви/цифри до 5 символа.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз получих същият мейл току-що.Май е истински🙂

преди 11 минути , Граф Вронски каза:

Граф Вронски
Публикувано:
преди 6 минути , aleksandrina каза:

За да е най- сигурно, влизаш си в акаунта не през този линк, а през браузъра и за всеки случай си сменяш паролата. Има вероятност да го искат наистина, ако е само букви/цифри до 5 символа.

То в е-mail няма линк (или поне аз не виждам 😄 ) , така и мислех да направя. Влязох с акаунта и само ми искаше update на телефона. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Уважаеми съфорумци, ако някой ги следи "по-изкъсо" WIZZ , дали за лято 2020 би се запазило без големи промени разписанието от лято 2019, от Варна и по-конкретно към Бергамо...?

• Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Светославов каза:

Уважаеми съфорумци, ако някой ги следи "по-изкъсо" WIZZ , дали за лято 2020 би се запазило без големи промени разписанието от лято 2019, от Варна и по-конкретно към Бергамо...?

Имаш предвид конкретно часовете? Или дали изобщо ще се запази линията

Публикувано:

В последната година не съм летял с Wizz, затова някой би ли ми казал каква е актуалната политиката относно разпределението на местата.

Купени 2 билета на една резервация, без приорити, без запазени места. Ще бъдем ли разместени със спътника?

Публикувано:
преди 1 минута , vorbis каза:

В последната година не съм летял с Wizz, затова някой би ли ми казал каква е актуалната политиката относно разпределението на местата.

Купени 2 билета на една резервация, без приорити, без запазени места. Ще бъдем ли разместени със спътника?

да

• Благодаря 1
Публикувано:

Ами аз до сега винаги съм се чекирал последен /някъде 5 часа преди полета/ според местата оставащи в самолета и в повечето пъти сме получавали места едно до друго и то от скъпите, но от както почнаха с овърбукинг-а се замислих в кой момент ще остана без място и вече се чекирам още като пуснат 😄 и ако сме двама-чекирам и после според местата плащам само едното място ако искам да сме един до друг, но последните два полета нещо ми въртят номерца. Точно преди чекин си снимам разпределението на местата в самолета после чекирам и веднага тръгвам да сменям места и до нито един пътник не дава свободно място, а като тръгна да купувам нов билет ми дава,че са свободни 😡

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , tch каза:

Имаш предвид конкретно часовете? Или дали изобщо ще се запази линията

Е, чак конкретните часове от това лято едва ли, но поне дните. И дано се запази линията, че си е благинка 🙂 

Пуснах "мухата" на едни приятели да поскитаме заедно, но единият работи на държавна работа и около началото на годината им искат списъци кой кога за отпуските и ги следят дали се спазва. 

Публикувано:
преди 6 минути , Светославов каза:

Е, чак конкретните часове от това лято едва ли, но поне дните. И дано се запази линията, че си е благинка 🙂 

Пуснах "мухата" на едни приятели да поскитаме заедно, но единият работи на държавна работа и около началото на годината им искат списъци кой кога за отпуските и ги следят дали се спазва. 

Линията я направиха целогодишна, така че не се очаква да я спрат. Иначе до края на годината би трябвало да пуснат разписанието за лятото.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , tch каза:

Линията я направиха целогодишна, така че не се очаква да я спрат. Иначе до края на годината би трябвало да пуснат разписанието за лятото.

Както се казва - от твоите уста в Уизовските уши :). 

Публикувано:
преди 42 минути , Светославов каза:

дали за лято 2020 би се запазило без големи промени

От практическа гледна точка каква важност има в това една година по-рано?  Единствено, може би, ако се  резервира някакъв транконтинентален  полет до далечна дестинация.

Публикувано:

Според унгарската преса Уиз ер масово разпраща мейли на юзъри да си сменят паролата. От авиокомпанията са потвърдили информацията и са казали, че имат определен технически проблем, но са отрекли да има изтичане на данни. Молбата за смяна на парола е от съображения за сигурност...

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой пренасял ли е картина? Малко голям ми се получи пакета 56/66 см.Имам сертификат от художника,но дали ще я вземат на борда? 

Публикувано:
преди 8 часа, Sara каза:

Някой пренасял ли е картина? Малко голям ми се получи пакета 56/66 см.Имам сертификат от художника,но дали ще я вземат на борда? 

Най-добре се свържи с тях и ги питай.

• Харесвам 1
Публикувано:

Двата интересни отговора на Wizz са, че може само с тяхно разрешение и че не може ако надвишава размерите, но пък във втория случай на човека му е било важно явно и е искал да и вземе място.

Та както е казал @Goal & Boss общувайте те си и ни кажи как е минало да знаем за друг път.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.