Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Благодаря за отговорите.Да споделя и развръзката.Качиха само двама човека ,а останалите двама ги настаниха в хотел с две нощувки.Всички бяхме в една резервация ,но последните двама от чекирането останаха.Не позволяват  да се избере,кой да остане и кой да се качи.Издали са им бележки ,за компенсации и са им осигурили полет до Бургас в 7.00 и от там с автобус до Варна.Къде точно трябва да се изпратят въпросните бележки?

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 51 минути , sylverman каза:

Благодаря за отговорите.Да споделя и развръзката.Качиха само двама човека ,а останалите двама ги настаниха в хотел с две нощувки.Всички бяхме в една резервация ,но последните двама от чекирането останаха.Не позволяват  да се избере,кой да остане и кой да се качи.Издали са им бележки ,за компенсации и са им осигурили полет до Бургас в 7.00 и от там с автобус до Варна.Къде точно трябва да се изпратят въпросните бележки?

Може ли да опишеш по-подробно,би било полезно.Не са ви предложили кеш,а са ви издали бележки за компенсация+обратен полет и хотел?А каква е сумата на тези бележки?Колко време приблизително отне цялата процедура?

• Харесвам 3
Публикувано:

Да вмъкна и малко подробности още.Чекирането го направих около 7 , 8 часа преди полета.На бордните карти излезе съобщение,че са невалидни и трябва да посетим чекин гише на летището,както и направихме.Посетихме чекин гишето издадоха билети без места и на билетите написаха stand by.Освен нас имаше имаше двама ,които ги дръпнаха на една страна да чакаме.Един от тях ми сподели ,че с бил купил билета от офис преди 2 седмици и там са го чекирали,но въпреки всичко и той остана летището.Другия човек го качиха ,но нямах възможност да разговарям с него кога и как си е купил билета.На бележките пише 400 евро и са им осигурили хотел на 10минути пешеходно от летището.Цялата процедура е била някъде около час и нещо.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

WIZZ AIR launches 4 New Routes to Edinburgh, SCOTLAND!

Route Operating days Launch date Fares from
Edinburgh – Warsaw Monday, Wednesday, Friday, Sunday 1 November 2019 £16.99
Edinburgh – Gdansk Tuesday, Thursday, Saturday 2 November 2019 £16.99
Edinburgh – Budapest Tuesday, Thursday, Saturday 2 November 2019 £21.99
Edinburgh – Bucharest Tuesday, Saturday 2 November 2019 £29.99

wizz air new routes to edinburgh scotland

За повече инфо цък.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Иван Попов каза:

WIZZ AIR launches 4 New Routes to Edinburgh, SCOTLAND!

Route Operating days Launch date Fares from
Edinburgh – Warsaw Monday, Wednesday, Friday, Sunday 1 November 2019 £16.99
Edinburgh – Gdansk Tuesday, Thursday, Saturday 2 November 2019 £16.99
Edinburgh – Budapest Tuesday, Thursday, Saturday 2 November 2019 £21.99
Edinburgh – Bucharest Tuesday, Saturday 2 November 2019 £29.99

wizz air new routes to edinburgh scotland

За повече инфо цък.

Странно! Току що търсих евтини полети именно от Букурещ до Единбург, но за ноември няма полети. Има от декември, и то от 300 лв нагоре отиване и връщане.

Публикувано:
преди 8 минути , Topfly каза:

до Одеса.

До Одеса ще има плет на Wizz Air  не само от Будапеща, но и от Вроцлав, Берлин, Гданск, Катовице и Братислава. цък

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 21 минути , Eti* каза:

Извинете ме за досадния въпрос, но кога мислите, че ще пуснат лятното разписание?

Обикновено в септември, случвало се е частично в последната седмица на август.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 11 минути , Eti* каза:

Извинете ме за досадния въпрос, но кога мислите, че ще пуснат лятното разписание?

Миналата година започнаха да го пускат на части в средата на септември ....
А пък на 6-ти октомври 2016-та виж кой ни е уведомил за пускането на лятното разписание :grin:

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Сега се разрових из имейла си. На 08.09.2018 г. съм получила фактура за билети, купени с дата на полет юни 2019 г. Фактурите се бавят по няколко дни, та около 05.09 са пуснали миналата година лятното разписание. 

На мен едни кредити ми изтичат точно на 05.09.19 г., та за това съм се разтерзала...

Публикувано:
1 minute ago, Eti* said:

Сега се разрових из имейла си. На 08.09.2018 г. съм получила фактура за билети, купени с дата на полет юни 2019 г. Фактурите се бавят по няколко дни, та около 05.09 са пуснали миналата година лятното разписание. 

На мен едни кредити ми изтичат точно на 05.09.19 г., та за това съм се разтерзала...

Да дам идея- с тия кредити купуваш членство (ако нямаш), като закупиш възможно най- евтиния билет.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , aleksandrina каза:

Да дам идея- с тия кредити купуваш членство (ако нямаш), като закупиш възможно най- евтиния билет.

Благодаря ти. С Уизз карта съм. Отпуск йок. Накрая ще отидем до Бергамо за 24 часа, за по една пица(не е като не сме го правили вече😀).

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:

Преди час съм получила имейл от конкуренцията на Уиз на румънския пазар Блу еър, че е излязло лятното разписание за 2020 г. Миналата година го пуснаха края на октомври. Така, че щом конкуренцията не спи /само дето сайта им нищо не отваря🙂/, скоро и от Уиз ще има вести за следващото лято.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Купувах билети през edreams.es,пропуснала съм да отбележа,че съм жена и автоматично ме е запаметило като мъж.Всъщност никъде в резервацията на идриймс и сайта на Уиз не пише пола,но срещу името при Уиз излиза картинка на мъж🙂Не ми се сменя пола,а да се занимавам с испанците може и да е по-трудно🙂,някой летял ли е така?

Публикувано:
преди 10 минути , Мари Николова каза:

Купувах билети през edreams.es,пропуснала съм да отбележа,че съм жена и автоматично ме е запаметило като мъж.Всъщност никъде в резервацията на идриймс и сайта на Уиз не пише пола,но срещу името при Уиз излиза картинка на мъж🙂Не ми се сменя пола,а да се занимавам с испанците може и да е по-трудно🙂,някой летял ли е така?

Смяната на пола ще е по-лесно и бързо от промяната в резервацията 🙂

• Смея се 6
Публикувано:
преди 19 минути , noshtna_ptica каза:

Смяната на пола ще е по-лесно и бързо от промяната в резервацията 🙂

И аз така си мислех,но взех че звъннах на малтийският телефон и Уиз ме изненадаха приятно.Един сър,явно отекчен от такива идиоти като мен,направи промяната за няколко секунди и вече картинката ми е момичешка:girl_hide:

Някъде бях чела,че до няколко часа след резервацията може да се правят безплатно такива"козметични промени".

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 4 часа, Eti* каза:

Благодаря ти. С Уизз карта съм. Отпуск йок. Накрая ще отидем до Бергамо за 24 часа, за по една пица(не е като не сме го правили вече😀).

Полетите за Бергамо в този период са доста дървени към момента 😉 

• Харесвам 1
Публикувано:
6 minutes ago, stormbringer said:

Полетите за Бергамо в този период са доста дървени към момента 😉 

То е важно до 4-5 септември да ги купи. Пък и януари може да лети. 

Публикувано:
преди 19 часа, aleksandrina каза:

Точно това направих и аз в подобна ситуация и се зачудих дали няма някакъв начин да се търсят най-евтините полети на Wizz.

От България стандартно най-ниската цена, която съм виждала е 19,99 лв. или 9,99 евро. По календара с разписанието се намират лесно такива полети, но предполагам, че в някоя от другите страни може да има и по-ниски тарифи, само че това е като да търсиш игла в купа сено, да не говорим, че трябва да пресмяташ и различни валути...
Някой сеща ли се маршрути по които да се фокусира търсенето и всъщност има ли изобщо Wizz билети, по-евтини от 9,99 евро?

И накрая, малко лични разсъждения, които може да са от полза на някой - към сегашното разписание, най-разумно ми се видя да взема билети София-Братислава, които все пак мога да използвам, има голям избор от евтини дати и най-вече може да се направи комбинацията петък вечер заминаване след работа и прибиране с неделния полет в малките часове на понеделник, без да се ползва отпуска 💡 пък, ако вземат да канселират някоя от датите, няма да им се разсърдя 😂

• Харесвам 4
Публикувано:
18 minutes ago, venceremos said:

Точно това направих и аз в подобна ситуация и се зачудих дали няма някакъв начин да се търсят най-евтините полети на Wizz.

Преди време в темата бях питала дали някой някъде не е срещал полет на цени, като онези до Ейлат- по 2 лв. Защото не знаех, че с 1 билет може да се купи групово члентво и си мислех, че трябва да се купят поне 3 билета, за да се закупи и то. И то точно, за да не изгорят парите в wizz сметката.

Евтини полети имаше от Отопени- излизаха по 8 - 9 лв.

Budapest – Bázel–Mulhouse–Freiburg  - 2990 Ft = около 18 лв.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, venceremos каза:

😂

ж.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Благодаря на всички за отговорите 🍻 

Явно навсякъде стандартната им най-ниска цена е около 9,99 евро, но вече от валутните курсове идват 1-3 лв. разлика.
За Румъния и Полша видях, че най-ниската тарифа е 39 RON / PLN и като ти ги сметнат по техните измислени валутни курсове, горе-долу пак толкова идва.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ivko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.