Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

6 minutes ago, venceremos said:

Благодаря на всички за отговорите 🍻 

Явно навсякъде стандартната им най-ниска цена е около 9,99 евро, но вече от валутните курсове идват 1-3 лв. разлика.
За Румъния и Полша видях, че най-ниската тарифа е 39 RON / PLN и като ти ги сметнат по техните измислени валутни курсове, горе-долу пак толкова идва.

Плащаш в тяхна валута. Тогава е изгодно. Иначе, ако превалутираш да плащаш в BGN няма смисъл.

Връзка към коментар
преди 11 минути , venceremos каза:

и като ти ги сметнат по техните измислени валутни курсове,

Ами няма да  задаваш опция  превалутиране  в евро.  Оставяш цената  в RON или в PLN  до края на процеса на резервация.  Банката издала съответната карта сама ще си го превалутира  в съответната валута по  реален  и справедлив курс. Вече сме го обсъждали този нюанс  нееднократно.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Наблюдавам билет за началото на ноември Мадрид-София и варираше между 55-65 евро последния месец, но от вчера стана 260 евро! Всички други са 30-50 евро, надявам се да падне има доста време. Доста странен скок на цената, но не търся логика.

Връзка към коментар
На 6.08.2019 г. в 16:37, Eti* каза:

Накрая ще отидем до Бергамо за 24 часа, за по една пица(не е като не сме го правили вече😀).

В крайна сметка до Братислава взех билети. Пак не е като да не съм ходила, но няма пълно щастие. За Бергамо нещо скъпи ми се видяха билетите. В Бърно не съм била, така че май Бърно ще е посоката. Разписанието е много удобно, вечерни полети петък-неделя. Два пълни дни, без отпуск. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Привет  ! Wizz току що ме изненада с това ! 

Май ще ди имам проблеми с летежа таз сабахлян ... май 🤔🤔🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ !!! С препълнен самолет  🤬🤬🤬🤬

Някой има ли идея !?

image.png 

Редактирано от Георги
премахване на лични данни
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Angelika каза:

Привет  ! Wizz току що ме изненада с това ! 

Май ще ди имам проблеми с летежа таз сабахлян ... май 🤔🤔🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ !!! С препълнен самолет  🤬🤬🤬🤬

Някой има ли идея !? 

628BC623-D8E6-48A7-AA08-0F2925BDAA4A.jpeg

Ти се опита да се чекираш или, вече си се чекирала и са ти го анулирали?

Притесних се, в други ден и ние летим с тях и си живея спокойничко, че си имам  бордни карти:(

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Миналия месец при чекиране няколко часа преди плет се появи същаото съобщение. На гишето ми издадоха бордна карта и казаха, че има технически проблем. В самолета имаше хора с дублирани места, а стюардите коментираха, че някои пасажери дори липсват в техните списъци, но всички летяха. Стискам палци!

• Харесвам 1
  • Шок 5
Връзка към коментар
преди 33 минути , Zornitsa каза:

Миналия месец при чекиране няколко часа преди плет се появи същаото съобщение. На гишето ми издадоха бордна карта и казаха, че има технически проблем. В самолета имаше хора с дублирани места, а стюардите коментираха, че някои пасажери дори липсват в техните списъци, но всички летяха. Стискам палци!

Да ! Разбрах го по трудния начин. Вече съм с въпросната “стенд бай” карта в ръце и дано имам късмет да ме качат. Само дето всички места са чекирани вече и шанса е почти нулев, а аз имам сто записани клиента днес ... В този ред на мисли, дали ми дължат обещетение и какво, ако не ме качат? 

П.с .. стискайте ми палцииии, моля ! 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

За това вече аз чекирам още като отворят чекин-а, че пред чаках до последно за уж хубави места, но при овърбукинг какъвто има в случая и без закупено място си увисваш.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, AlexandraKo каза:

Ти се опита да се чекираш или, вече си се чекирала и са ти го анулирали?

Притесних се, в други ден и ние летим с тях и си живея спокойничко, че си имам  бордни карти:(

Ако имате бордни карти е ок . Ще ми е за урок да се чекирам по-рано, макар някой да твърдят, че и с бордна карта могат да те свалят. 

Бяхме 4 човека на “стенд бай” . Имаше само едно свободно място и познайте кой избраха на произволен принцип !? 🎉🎉🎉🤣😂😂

Летяяяяяя!  Късметлийче съм си аз ! Благодаря за стискането на палци ! 🥂🥂

• Харесвам 13
  • Браво 13
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Всеки път като чета такива неща не мога да повярвам! Какво е това нещо, да продават повече билети? Това да не ти е 280 с правостоящи? Абсолютно безумие! За какво ми е обещетението като всяко планирано пътуване е свързано с куп други неща?!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 14 минути , Ivko каза:

За това вече аз чекирам още като отворят чекин-а, че пред чаках до последно за уж хубави места, но при овърбукинг какъвто има в случая и без закупено място си увисваш.

@Ivko А това си го правил в ненатоварен сезон предполагам - да изчакваш до последно? Чудя се края на август и края на септември дали ще е такъв overbooking като сега.

Връзка към коментар

Моя последен опит без закупени места , София - Болоня на 31.07 ми даде 5Е 5D и 8D чекиране около 24 часа преди полета ( на самолета имаше празни места но не много) На връщане пак чекиране около 24 часа преди полета ми даде 3 съседни места на 3ти ред. Стюардесата обяви че полета е пълен. Имах приорити бординг, не знам дали това оказва влияние.

Връзка към коментар
преди 36 минути , Angelika каза:

Ако имате бордни карти е ок . Ще ми е за урок да се чекирам по-рано, макар някой да твърдят, че и с бордна карта могат да те свалят. 

Бяхме 4 човека на “стенд бай” . Имаше само едно свободно място и познайте кой избраха на произволен принцип !? 🎉🎉🎉🤣😂😂

Аз съм се чекирала отдавна, че съм по тарифата плюс, с места на АИ, надявам се, да не ни оставят:crazy:че имаме платени сто неща натам...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
10 minutes ago, AlexandraKo said:

Аз съм се чекирала отдавна, че съм по тарифата плюс, с места на АИ, надявам се, да не ни оставят:crazy:че имаме платени сто неща натам...

Виж, ако там Ви оставят за обратния полет на техни разноски, ще си куртуазно ядосана 😉

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Виж, ако там Ви оставят за обратния полет на техни разноски, ще си куртуазно ядосана 😉

Не те разбрах. Къде да ни оставят?

Връзка към коментар
Just now, AlexandraKo said:

Не те разбрах. Къде да ни оставят?

Ако тази кофти ситуация с оувърбукинг се случи при полета наобратно от ...... за София, т.е. на края на пътешествието Ви при прибирането към България.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 12 минути , ДиянаВ каза:

Ако тази кофти ситуация с оувърбукинг се случи при полета наобратно от ...... за София, т.е. на края на пътешествието Ви при прибирането към България.

Ох, не го искам и това, че на другия ден имам час за интервю за Американска виза.😟

Да си върви по планчето, че да няма излишен стрес, това си пожелавам.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 15 минути , aleksandrina каза:

Ако не ме лъже паметта имаше още едно приложение, но не се сещам как се казваше.?

преди 7 минути , AlexandraKo каза:

Ох, не го искам и това, че на другия ден имам час за интервю за Американска виза.😟

Да си върви по планчето, че да няма излишен стрес, това си пожелавам.

Не го мисли, всичко ще е по план.! 

Преди 1 час, Angelika каза:

Браво! Изкарала си късмет! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.