Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Уф, гледам в сайта на летището, за понеделник има полет за Бове в 20.05.

А пък аз съм за 13.45, а такъв полет не излиза.

Може ли, да са сменили часа?

Ама, ми пратиха сто напомнителни писма, чекирала съм се отдавна, в профила си е същият час.

Връзка към коментар
12 minutes ago, AlexandraKo said:

Уф, гледам в сайта на летището, за понеделник има полет за Бове в 20.05.

А пък аз съм за 13.45, а такъв полет не излиза.

Може ли, да са сменили часа?

Ама, ми пратиха сто напомнителни писма, чекирала съм се отдавна, в профила си е същият час.

Аз виждам само излитащите до 11.08. /неделя/. И за тогава има 13.45 за Бове. Няма такъв за 20.05 часа. 

Да не си пропуснала да смениш кацащи с излитащи? 

Точно това е станало като гледах приложението на Уиз в понеделник по разписание от Бове в София КАЦА в 20.05 часа🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Аз виждам само излитащите до 11.08. /неделя/. И за тогава има 13.45 за Бове. Няма такъв за 20.05 часа. 

Да не си пропуснала да смениш кацащи с излитащи? 

Явно сайтът на летището се бъгва. Даваше ми и за утре 20.05, номер на полет 4322, а моят е 4321. Сега  излязох/влязох наново и вече го имаше за утре моят полет.

Много ти благодаря! 

Аз от тия очаквам всичко:((((((

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 minute ago, AlexandraKo said:

Явно сайтът на летището се бъгва. Даваше ми и за утре 20.05, номер на полет 4322, а моят е 4321. Сега  излязох/влязох наново и вече го имаше за утре моят полет.

Много ти благодаря! 

Аз от тия очаквам всичко:((((((

Успокой се. Ще литнеш, ще кацнеш и ще ни разказваш увлекателто моментите от Вашето пътешествие🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Успокой се. Ще литнеш, ще кацнеш и ще ни разказваш увлекателто моментите от Вашето пътешествие🙂

Дааа, ще ви разказвам, с удоволствие.:)))

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Някой знае ли как може да се купи отделно  място за бебе на 1г и 10м.?  Изглежда единственния правилен ход е да се купи не за "бебе" (0-2), не за дете (2-16), а направо за възрастен, понеже само при възрастен не се иска въвеждане на дата на раждане.  След купуване на два  възрастни билета логично е обаждане по телефона за информиране, че единия пътник е на 1г и 10месеца.   Има ли някакъв друг алгоритъм или Уиз изобщо забранява на бебета да имат отделни места до родителите си?

Връзка към коментар
преди 8 часа, Branko каза:

понеделник е за 13;45

Ох, благодаря ти, много! Че се изпритесних.

Заръчала съм за 16,30 рент-а-кар, в 19 трябва да сме стигнали в Руан - гъста програма:))))))

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, epetkov каза:

Някой знае ли как може да се купи отделно  място за бебе на 1г и 10м.?  Изглежда единственния правилен ход е да се купи не за "бебе" (0-2), не за дете (2-16), а направо за възрастен, понеже само при възрастен не се иска въвеждане на дата на раждане.  След купуване на два  възрастни билета логично е обаждане по телефона за информиране, че единия пътник е на 1г и 10месеца.   Има ли някакъв друг алгоритъм или Уиз изобщо забранява на бебета да имат отделни места до родителите си?

Звъни се на кол центъра и за 30Евро го добавят съм възрастен. Купува се първо билет за възрастен. Има вариант и да е със собствено място - трябва да се поиска.

Връзка към коментар
преди 2 часа, vinidj каза:

Звъни се на кол центъра и за 30Евро

Стори ми се, че се бави отговорът тук от форума и затова се обадих тази сутрин на малтийския номер. Процедурата е следната: за бебето до 2 годишна възраст се избира "възрастен" и после в полето "Име"  се пише думата Infant , фамилията се пише реалната. Получава се нещо като Infant Ivanova. След приключването с резервацията се звъни на  кол центъра и по номера на резервацията се уточнява реалното име на бебето и неговата дата на раждане. Разбира се, бебето получава всички екстри за бебе от Уиз. Няма никакви такси. Резервацията си е и без това за двама пътника.

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
On 8/9/2019 at 1:57 PM, tch said:

Нали имаш издадена бордна карта?

Нямам. Мислях да се чекирам в рамките на тези 48 часа преди полета, но сега се чудя да рискувам ли или да купувам места, за да се чекирам по-рано. 

Всъщност, възможно ли е да купя места само в едната посока? 

Връзка към коментар
10 minutes ago, Аmélie said:

Нямам. Мислях да се чекирам в рамките на тези 48 часа преди полета, но сега се чудя да рискувам ли или да купувам места, за да се чекирам по-рано. 

Всъщност, възможно ли е да купя места само в едната посока? 

Възможно е.

Връзка към коментар

В момента София-Дубай има разписание до края на Март месец и предполагам, че април е към лятното разписание и още не се е появило?! Дните на полетите до март месец възможно ли е да се запазят и като пуснат април и натам или не е сигурно? Има ли някаква опция да 'наблюдавам' кога ще пуснат новото разписание за дадена дестинация или си трябва проверяване.

Връзка към коментар

Дните и часовете търпят промени  до средата на октомври/март съответно за зимен/летен сезон.Много възможно е дните и часовете на зимното разписание да не съвпадат с лятното,а април вече е лятно.Ако  пътуваш в самото начало на новият сезон е добре да си подготвен за по гъвкава програма.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
42 minutes ago, Ivko said:

Има ли някаква опция да 'наблюдавам' кога ще пуснат новото разписание за дадена дестинация или си трябва проверяване.

Щом имаш членство Уиз ще те уведомят по имейла.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Щом имаш членство Уиз ще те уведомят по имейла.

Сериозно ли? Че е налично лятното разписание? Не помня до сега да съм получавал известия за това...

Връзка към коментар
11 minutes ago, Ivko said:

Сериозно ли? Че е налично лятното разписание? Не помня до сега да съм получавал известия за това...

Такъв спомен имам, че ме уведомиха за предстоящото зимно разписание с нещо от сорта ... като член на УДК имате достъп до нашето зимно разписание две седмици преди другите. Дори могат да се купуват билети, но цените са пъти нагоре.

Иначе имам абонамент и за бюлетина им.

Спокойно, тук птичките ще изпеят първи за лятното разписание 😀

• Смея се 1
Връзка към коментар
On 2/27/2019 at 4:13 PM, bad kid said:

❄ Winter 2019 schedules for Romania 🇷🇴 and Bulgaria 🇧🇬 are already available for WDC members*! ❄

Why wait until the last minute? 🎿 Make your winter travel plans become reality and book the tickets now! Sounds good? 😊 Learn more at wizzair.com 👈

*2019 winter schedules are available from 27 February 2019 for routes to and from Romania and Bulgaria for the first 2 weeks (between 27 February and 12 March) exclusively for WIZZ Discount Club members. Further schedule updates will follow. Please check out wizzair.com for upcoming schedule updates.

Това е било съобщено тук на 27 февруари.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тръгнах да правя резервация, но докато уточявах някакви неща и сесията изтече. Сега билетите са малко по-скъпи и се зачудих, дали е възможно да са блокирани заради моя опит за резервация, бях стигнала до плащане (ако е така някаква идея кога ще ги отблокират?) или докато съм се туткала някой ме е изпреварил?

Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

Следя конкретен полет до Лисабон за януари и си бях сложил известие в skyscanner и получвам,че цената е паднала и влизам да проверя, а то няма полети?!

Ами дефакто скайскенерът не те е излъгал. Цената е паднала... на нула лева 🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.