Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 2 минути , stiva каза:

Благодаря ще се обадя по телефона. На кой от посочените телефони да се обадя според Вас?

На Българския или Малта с опция 5 език български.

Връзка към коментар

Превантивно да попитам, че не намерих инфо. Как се доказва овърбукинг. Трябва ли да се изиска някакъв документ от АК и какво е процедурата като цяло. Къде бих могла да го прочета.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 2.09.2019 г. в 9:55, Ivko каза:

И аз имам следното чудене. Трябва ми полет барселона-софия за ден неделя края на ануари и в момента е 29 евро /не, че е много за тази дестинация/ и според онзи сайт ми казва,че цената ще падне на 85% шанс и да изчакам, а за предната неделя е 12 евро 🤣. Миналата година ноември взех за януари тази година по 9 евро, верно, че беше за полет в петък,а сега искам неделя и познавайки се сега бързам и ако го взема пак ще проверявам цената и пак ще ме е яд като падне 😀🤣

Мале и аз съм като теб. Като купя и после гледам гледам..... ама трябва да се научим като @BlackArt77 купуваш и край, просто забраваш, че си купил билет. А иначе купи ли билета или ще чакаш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аа купух,купих 🤣🤣

преди 3 часа, EliDion каза:

Превантивно да попитам, че не намерих инфо. Как се доказва овърбукинг. Трябва ли да се изиска някакъв документ от АК и какво е процедурата като цяло. Къде бих могла да го прочета.

Не знам да има такава практика

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 12.08.2019 г. в 14:35, akair каза:

Април е в следващото разписание (сезон 2020). В началото на есента ще ги заложат полетите.

На 12.08.2019 г. в 15:10, ДиянаВ каза:

Това е било съобщено тук на 27 февруари.

Поразрових се назад и намерих следния пост от 9-ти септември 2018-та и ме навежда на мисълта,че скоро може да има бинго 😃

4606D1E9-82FE-44B1-BD11-CED797985DBD.jpeg

• Смея се 2
Връзка към коментар
3 minutes ago, Ivko said:

Поразрових се назад и намерих следния пост от 9-ти септември и ме навежда на мисълта,че скоро може да има бинго 😃

Като стартират с петорни цени ли😆?

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 24 минути , Ivko каза:

Поразрових се назад и намерих следния пост от 9-ти септември 2018-та и ме навежда на мисълта,че скоро може да има бинго 😃

преди 20 минути , ДиянаВ каза:

Като стартират с петорни цени ли😆?

Всичко, което се случва на 9ти септември е нож с две остриета😉

• Смея се 8
Връзка към коментар

Attention passengers travelling to/from Italy on 6th September

We have received a notification about potential national strike announced to take place in Italy on 6 September. Strike is planned for 24 hours from 00.00 to 24.00 local time. As a result there might be delays or disruptions on Wizz Air flights to/from Italy throughout the day. 

In case of any modifications you will be notified by SMS and/or email, but we strongly advise that you check the Flight Status feature on our website or on the Wizz Air app to verify your flight’s status before travelling to the airport and plan your journey to the airport accordingly to allow additional time before the scheduled departure time.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 3.09.2019 г. в 10:58, temporary каза:

Аз само да съобща за една чудна промоция с намалението! Вчера взех полет до Ница за 19,99 лв. За 3 октомври.

Днес са го намалили още!
Само ‎233,59 лв.

Още нямам официална коренспонденция - но апликацията ми дава "промяна в плана" и да приема полет на 1 октомври ... интересен казус ... изведнъж този полет изчезна от разписанието им и този за следващият четвъртък 10 октомври ....

А относно писмото за промяна на общите условия ... мисля че отстъпките ще са по 10 евро ... но да видим .... трябва да се тества, че от имейла не е ясно какво точно се случва - явно така е и преведено от унгарски.

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Така... Току-що ми се обадиха от Уиз ер и предложиха 250 евро да си сменя датата на полета (явно е овърбукнат). Разбира се, отказах, тъй като след това ще гоня връзка за Исландия. Тъй като за първи път ми се случва подобно нещо, какво препоръчвате да направя, за да съм сигурен, че ще се кача на този полет, защото изпусна ли го, всички резервации в Исландия отиват по дяволите. Поздрави.

Връзка към коментар
преди 1 час, temporary каза:

Още нямам официална коренспонденция - но апликацията ми дава "промяна в плана" и да приема полет на 1 октомври ... интересен казус ... изведнъж този полет изчезна от разписанието им и този за следващият четвъртък 10 октомври ....

А относно писмото за промяна на общите условия ... мисля че отстъпките ще са по 10 евро ... но да видим .... трябва да се тества, че от имейла не е ясно какво точно се случва - явно така е и преведено от унгарски.

Имам подобен казус с мои познати, които летят с уиз следващата седмица. Два от полетите за тяхната дестинация през септември изчезнаха от разписанието и получиха мейл за промяна на полета за два дни по-рано, тоест на предния самолет. За който, след промяната първо се появиха космически цени на билети, а даже впоследствие сложиха и надпис, че е разпродаден. Предполагам заради това, че държат блокирани местата заради пътниците от отменения полет, които очакват да си потвърдят промяната. Потенциален овърбукинг се получава така, според мене, имайте едно наум, макар че през октомври едва ли ще е толкова натоварено...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 24 минути , Suunto каза:

Така... Току-що ми се обадиха от Уиз ер и предложиха 250 евро да си сменя датата на полета (явно е овърбукнат). Разбира се, отказах, тъй като след това ще гоня връзка за Исландия. Тъй като за първи път ми се случва подобно нещо, какво препоръчвате да направя, за да съм сигурен, че ще се кача на този полет, защото изпусна ли го, всички резервации в Исландия отиват по дяволите. Поздрави.

Ами освен ранен чек-ин, така че да имаш място и да си по-рано на летището друго не се сещам...

Късмет ти желая

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 28 минути , Suunto каза:

а случайно номера от който са звъняли - че аз днес имам странно неприето обаждане - при повторно набиране "Кодът е грешен" - после попрочетох малко за кодовете и номерата.

Връзка към коментар

Мерси много за инфото. Ще видим и какво ще се случи при този казус. Сега четя в другата тема за предложения за смяна на полети (при евентуално овърбукнат полет).
Иначе да и в момента излизат космически цени до Ница за полета 2 дни по-рано.

Връзка към коментар

Малееееееее, добре, че проверих! Моят полет също е променен, един ден в повече в Лондон 🙂 Платила съм си две нощувки, ще трябва да намеря къде да спя още 1 вечер 🙂  

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Граф Вронски каза:

Днес получих този e-mail, но нещо  не го разбрах:

Screenshot_20190905-215335_Gmail.jpg.1407547258b47e023993d3f380f1b1e8.jpg

Досега не беше ли същото? Или аз не схващам разликата?

И аз днес получих същото и го коментирахме в другата тема, където са промоциите цък.

С две думи нищо ново, абсолютно същото си е. 🙂

преди 3 часа, Suunto каза:

Късмет и от мен! 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
8 hours ago, Граф Вронски said:

Днес получих този e-mail, но нещо  не го разбрах:

Screenshot_20190905-215335_Gmail.jpg.1407547258b47e023993d3f380f1b1e8.jpg

Досега не беше ли същото? Или аз не схващам разликата?

От това което четох до сега отстъпката е била минимум 10 евро, при цени над 20 евро и в определени случаи е можело да получиш по голяма отстъпка от 10 евро. Сега става твърдо 10 евро, при цени над 20 евро...

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Сега имам чуденка. Полетът, който ми беше променен, беше на дата 10 октомври (София - Ница). Wizz ми предлага да ме прехвърлят на полет на 8ми октомври. Но виждам, че има и опцията "Нова резервация".

Untitled111.png.f52c1d404ab2bb77e58869fe42e0833f.png

Бих ли могъл да избере друг полет? Например: София - Женева, който има на 7-ми октомври? Или София - Бергамо на 8-ми октомври? То и двата са не са след 30 дни преди първоначалния полет. И ако мога - има ли доплащане в цената при разлика? Защото полетът за Ница беше 20лв, а тези примерно са по 80лв.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Граф Вронски каза:

Сега имам чуденка. Полетът, който ми беше променен, беше на дата 10 октомври (София - Ница). Wizz ми предлага да ме прехвърлят на полет на 8ми октомври. Но виждам, че има и опцията "Нова резервация".

Бих ли могъл да избере друг полет? Например: София - Женева, който има на 7-ми октомври? Или София - Бергамо на 8-ми октомври? То и двата са не са след 30 дни преди първоначалния полет. И ако мога - има ли доплащане в цената при разлика? Защото полетът за Ница беше 20лв, а тези примерно са по 80лв.

Необходимо ли ти е точно тогава да пътуваш? 😉 Идвай с нас до Ница на 9-12 ноември! 🙂 Ние точно заради тия неразбории с разписанията решихме, че няма да летим септември или октомври... Пък тъкмо един франкофон ще ни е добре да дойде с нас 🙂 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , master_of_germs каза:

Необходимо ли ти е точно тогава да пътуваш 😉 Идвай с нас до Ница на 9-12 ноември 🙂 Ние точно заради тия неразбории с разписанията решихме, че няма да летим септември или октомври...

Благодаря за поканата, но засега ще откажа. Добре сте го решили. 😉 Принципно да, трябва да пътувам тогава, защото след Ница, имам полет от Марсилия към Фаро (на 12 октомври) и след това Фаро - София - през Лондон 😄 (една от комбинациите от темата с шантавите маршрути). А, и още не съм чул с другарката, с която ще пътувам. 😄 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 33 минути , Граф Вронски каза:

Да, можеш да поискаш и не трябва да доплащаш.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.