Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 45 минути , epetkov каза:

Евтините билети  от 15-20 евро  са  от 31 май до 15 юни от Бургас до Москва и от  31 август до 15 септември от Москва до Бургас.  Така, че в едната посока ще трябва да се търси билет в  диапазона 100-130 евро.

А  за Санкт Петербург - Бургас така ли седят нещата с датите и цените? Има ли шанс през юли да има по- ниски цени поне в едната посока?

Връзка към коментар

Не знам дали не трябва да пиша в темата за оплаквания или тук.

След днешните драми със сменени дати и разговорите с Уиз реших да се отказвам и да искам 120%, които ми обявиха, че ще получа веднага. Обадих се да ги искам отново и изненада. Аз имах резервиран трансфер с тях и ми обявиха, че това не се връщало изобщо, камо ли 120% и да съм си звънял аз на агенцията и да се оправям, нищо, че съм купил от тях още докато купувам билета  сумата е обща. Съгласих се, но друга изненада беше, че щяло да се забави до 72 часа виждането на сумата в профила ми..

Питам няма ли начин да е по-бързо, за Коледа цените летят, но това било положението.

След като ги канселираха след около 30мин макс се появиха всички пари с 120% повече, включително и за трансфера, явно служителката не е знаела, но пък спореше, че аз трябва да се разправям с другата агенция.

Сега правя нови много сложни схеми понеже ми се ходи в тази Грузия, та да видим.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 48 минути , tch каза:

От Варна същия времеви диапазон ли важи?

Разбира се, че  е същият диапазона.  Разликата  с Бургас е в цената.  От  Варна са малко по-скъпи (ултра евтините билети). 

Ако от Бургас може да се намери за ден Х билет от 20 евро,  от Варна ще е 30-40 евро.

преди 52 минути , tch каза:

И кога долу-горе стават ясни разписанията?

Около началото на месец май.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Цвете каза:

А  за Санкт Петербург - Бургас така ли седят нещата с датите и цените?

С датите така стоят нещата, но цените са малко по-високи. Най-евтините  Бургас- Санкт Петербург са  40-50  евро.

Преди 1 час, Цвете каза:

Има ли шанс през юли да има по- ниски цени поне в едната посока?

През юли няма шанс (или е много малък) за ниски цени. Юли е пиков месец и в двете посоки.

P.S.  Нещо много смесихме  въпросите за летните чартъри до Русия в  темата "Wiizz Air- кратки новини и въпроси".  Лично на мен това не ми харесва.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

@epetkov Много ти благодаря за сайта. В момента Москва-Бургас за нашата дата 14 септември 2020 година са по 32 евро на човек.

Връзка към коментар
преди 12 минути , BlackArt77 каза:

дата 14 септември 2020 година са по 32 евро на човек.

НЕ купувай! Има  цяла година до 14 септември 2020.  Много разписания  ще се променят,  възможно е  и авиокомпании да фалират.  И със сигурност ще има през август догодина  билети по 15-20 евро. Те за това ги пускат днес по 32 евро, защото догодина  конкуренцията ще ги   свали до  ежегодните  ниски равнища.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

@ivelina666 и аз успях днес. Мястото ми го показа едва след като завърших чекирането. Сигурно и снощи, ако бях завършила чекирането, щеше да ми го покаже. Сигурно се бъркам от Райън, но в 48 часовия период, ако не ми хареса мястото което ми разпределено, прекъсвам, отново започвам и така няколко пъти. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 2.10.2019 г. в 13:45, epetkov каза:

Ако  планираш отиване в периода 1-15 юни, по-добре е с директен полет  Бургас - Санкт Петербург. През този период билетите са  40-55 евро.  За  връщането, също бих изчакал  до Нова Година.  Тогава ще стане ясно какви полети ще имат Ryanair и Easyjet, след като влезе в сила "седмата свобода" за Пулково . Wizzair вероятно ще имат и други полети освен този до Будапеща и Лондон.

Да се похваля, макар и късничко. Не изчаках! Купих си двупосочен за смешно ниската цена от 180 лв отиване и връщане от/ до Будапеща. Разбира се, без никакви екстри, но мога да надграждам близките месеци!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Гадовете от Wizz air ми промениха часа на полета от Малта с повече от 6 часа точно 15 дни преди полета 😞 Предложиха ми опциите да ме оставят на същия полет, да ми променят дестинацията или да ми върнат парите. Обмислям промяна на дестинацията, но не намирам до кога е последният срок за смяна? Нали до 3 часа преди полета мога да взема решение?

Скоро ще имаме новини и за нови полети на Уиз ер до Армения 🙂

Ревазян: переговоры с Wizz Air о выходе на армянский рынок продвигаются хорошо

http://arka.am/ru/news/business/revazyan_peregovory_s_wizz_air_o_vykhode_na_armyanskiy_rynok_prodvigayutsya_khorosho/?fbclid=IwAR1XBU22Hsu9E7BmpPfuOlX68wUtFn9NHv2wKgJ7JE8em41ajB1OmJ8nY04

Връзка към коментар
1 hour ago, Alexander said:

Първо питай кои са алтернативните летища на Малта и след това си прави сметката.

Прав си, погледнах в сайта и ми даде две летища, които не ме устройват 😞 Няма ли вариант ако им звънна да избера друго алтернативно летище?

Връзка към коментар
преди 2 часа, Topfly каза:

Гадовете от Wizz air ми промениха часа на полета от Малта с повече от 6 часа точно 15 дни преди полета 😞 Предложиха ми опциите да ме оставят на същия полет, да ми променят дестинацията или да ми върнат парите. Обмислям промяна на дестинацията, но не намирам до кога е последният срок за смяна? Нали до 3 часа преди полета мога да взема решение?

http://arka.am/ru/news/business/revazyan_peregovory_s_wizz_air_o_vykhode_na_armyanskiy_rynok_prodvigayutsya_khorosho/?fbclid=IwAR1XBU22Hsu9E7BmpPfuOlX68wUtFn9NHv2wKgJ7JE8em41ajB1OmJ8nY04

Супер. И кога да очакваме Армения?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
8 minutes ago, muchachote said:

Супер. И кога да очакваме Армения?

Ryanair вече обявиха своите полети до Армения, така че очаквам до дни или седмици същото да го направи и Wizz air.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 3 часа, Topfly каза:

Прав си, погледнах в сайта и ми даде две летища, които не ме устройват 😞 Няма ли вариант ако им звънна да избера друго алтернативно летище?

Аз звънях и не стана.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Topfly каза:

Задължително искай потвърждение по имейл от тях и го пази, каквото и да решиш.

За променени полети понякога чекирането е невъзможно онлайн после и на летището те одрусват 70лв за бордна карта.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
2 minutes ago, vinidj said:

Задължително искай потвърждение по имейл от тях и го пази, каквото и да решиш.

За променени полети понякога чекирането е невъзможно онлайн после и на летището те одрусват 70лв за бордна карта.

Имам мейл, че са ми променили часа на полета и сега се готвя да потвърдя в профила променения час в резервацията. За това второ потвърждение ли трябва да получа? За този полет ще трябва да се чекирам през мобилния телефон, но има още време докато отворят безплатната регистрация.

Връзка към коментар
17 minutes ago, epetkov said:

На 22ри октомври от 10:00 ч Wizz Air  ще даде пресконференция в киевския хотел Aloft.  Най-вероятно ще бъдат  обявени нови маршрути от/до Украйна.

Интересното е, че когато закриват линии не правят пресконференции 🙂

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 31 минути , Topfly каза:

Имам мейл, че са ми променили часа на полета и сега се готвя да потвърдя в профила променения час в резервацията. За това второ потвърждение ли трябва да получа? За този полет ще трябва да се чекирам през мобилния телефон, но има още време докато отворят безплатната регистрация.

Мисля,че не пращат потвърждение,но след като потърсиш резервация по код и фамилия, вече ще излезе новият полет.

преди 38 минути , Иван Попов каза:

Това ми е пратено по мейла. Много странно! 

Получете поне 20% отстъпка до 31 октомври за престои по цял свят

Решихте да избегнете маниакалното пътуване в средата на годината срещу нещо по-лесно? Пътуване на по-късен етап е по-добро решение благодарение на Офертите за ниския сезон в Booking.com.

Разгледайте, резервирайте и се отпуснете в участващите хотели, апартаменти, пансиони със закуска, ваканционни къщи и вили по цял свят от сега до 31 октомври.

Търсете нашия етикет за Оферти за ниския сезон, докато раглеждате.

Букинг си рекламират отстъпките чрез партньорите си Wizzair.Няма връзка с кешбека 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

На нас ни смениха часа на полетите до Айндховен и аз поисках възстановяване на сумата като кредит 120%. Кредита беше зареден след точно 2 минути и няма срок на изтичане. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, epetkov каза:

На 22ри октомври от 10:00 ч Wizz Air  ще даде пресконференция в киевския хотел Aloft.  Най-вероятно ще бъдат  обявени нови маршрути от/до Украйна.

И те са на едни цениииииииииии, да си ги купиш на секундата!

Връзка към коментар

Wizz air явно са решили да покрият добре източна Украйна. Ще пуснат 6 линии от Запорожие. До Будапеща вече от пети украински град има полети на Уиз ер...

Стали известны 6 возможных направлений Wizz Air из Запорожья

https://www.avianews.com/ukraine/2019/10/21/airport_zaporozhie_wizzair_routes/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.