Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 1 минута , WanderlustME каза:

Вероятно този

Wizz.png

Този е. Но е твърде вероятно цената на разговора да надвиши тази на самолетния билет. Знаете как е - всички наши оператори са заети в момента, музика и т.н. в продължение на много минути.  

• Браво 1
Връзка към коментар

Мисля, че и двата телефона свързват на едно и също място, просто единият минава през платената връзка първо, другият я пропуска. А предполагам @Вероника имаше предвид, че НЕимпулсният има вариант на български. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам мейл за променен час на полет от Братислава до София на 31.05.2020 от сутринта за следобед, а такъв полет в разписанието липсва. В неделя няма вече полети от Братислава. ??????

Връзка към коментар
4 minutes ago, prolet42 said:

Имам мейл за променен час на полет от Братислава до София на 31.05.2020 от сутринта за следобед, а такъв полет в разписанието липсва. В неделя няма вече полети от Братислава. ??????

За неделя преди няколко дни смениха часа, а днес изцяло ги махнаха от разписанието.

Връзка към коментар

Здравейте, извинявам се ако вече е споменато , но на летището в Будапеща мога ли да мина с мобилен бординг пас или трябва да си нося хартиен, не съм летял с уизз от доста време та не знам дали да принтирам. Благодаря ви !  

Връзка към коментар
преди 5 часа, prolet42 каза:

Виж дали полета не тръгва от Виена за София... 

Връзка към коментар
преди 6 минути , BlackArt77 каза:

Уиз отменят всички полети до и от Лондон от 12 до 23 март включително.

Това на база на какво? Защо, като там регистрираните с вируса са на половината от тези в една Испания, а до там все още се лети..

Връзка към коментар
преди 7 часа, prolet42 каза:

Преди седмица някъде ги промениха от сутрешни на следобедни, а от снощи махнаха неделните полети. Че и аз дебнех едно прибиране на 10 май... Явно няма тази да е дестинацията ми...

Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivko каза:

Това на база на какво? Защо, като там регистрираните с вируса са на половината от тези в една Испания, а до там все още се лети..

Никаква идея, прочетох някаква статия. Може и да е фейк новина, за което се извинявам, ако е така.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Наскоро ни отмениха полета до Братислава. Три пъти ми изпращаха имейл и аз три пъти избрахм опция за връщане на парите в картата, с която е платено. И така вече 2 седмици....Някой знае ли колко е нормалния срок да върнат сумата? 

Връзка към коментар
преди 11 минути , Адриан ХН каза:

Наскоро ни отмениха полета до Братислава. Три пъти ми изпращаха имейл и аз три пъти избрахм опция за връщане на парите в картата, с която е платено. И така вече 2 седмици....Някой знае ли колко е нормалния срок да върнат сумата? 

От две минути до няколко часа, но в момента са в пълен хаос.Явно е до късмет. С някой резервации стана веднага, при други дори след разговори и уверения от кол центъра вече няколко дни нищо. Няма да се изгубят, нека си поемат малко въздух. Представям си какво е при тях сега. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 18 минути , Адриан ХН каза:

На моя позната, за която писах тук, за отменен полет до Бергамо са ѝ казали, че парите ще са до 20 дни в картата. Явно в момента са много натоварени откъм връщания на пари.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

трябваше да летим София-Париж на 01.04 с wizz. От там трябваше да летим към Ню Йорк на следващия ден с друга компания. Възможно ли е по някакъв начин да "спася" парите за полета до Париж? Поне кредит да получа. Някакъв flexi да закупя, но май вече не може?

Връзка към коментар
преди 8 минути , Eva eva каза:

Здравейте,

трябваше да летим София-Париж на 01.04 с wizz. От там трябваше да летим към Ню Йорк на следващия ден с друга компания. Възможно ли е по някакъв начин да "спася" парите за полета до Париж? Поне кредит да получа. Някакъв flexi да закупя, но май вече не може?

До 01.04 има много време, нищо чудно дотогава Wizz сами да ти отменят полета и да възстановят сумата. Допускам, че има вероятност България да се превърне в проблематична изходна държава (да не приемат пътуващи оттук). Но все още е твърде рано, а няма смисъл да гадаем.

Връзка към коментар
преди 16 минути , Eva eva каза:

Здравейте,

Ненужна паника! Wizzair Летят до цяла Европа за момента, без Италия. Ако се усложнят нещата, ТЕ ще анулират полетите. При доброволно анулиране едва ли ще Ви възстановят сумите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз не съм се панирала 🙂 Искам да си спася паричките 🙂  Значи не мога да добавя flexi, така ли? Ясно е, че ако канселирам аз полета нищо няма да получа, но все пак, ако може нещо да направя....

Връзка към коментар
преди 2 минути , Eva eva каза:

Значи не мога да добавя flexi, така ли? Ясно е, че ако канселирам аз полета нищо няма да получа, но все пак, ако може нещо да направя....

Не може, току-що погледнах сайта на уизз, пише, че може да бъде закупена само пресъздаване на нова резервация и не може да бъде добавена към вече съществуващи резервации. 

Иначе, идеята ти беше много добра. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Eva eva каза:

Аз не съм се панирала 🙂 Искам да си спася паричките 🙂  Значи не мога да добавя flexi, така ли? Ясно е, че ако канселирам аз полета нищо няма да получа, но все пак, ако може нещо да направя....

Не е така. Зависи каква е била цената на билетите. При оставащи повече от 14 дни до полета, таксата за анулация е 60 евро и връщат разликата. При по-скъпи билети си заслужава, ако наистина няма да се ползват.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
6 minutes ago, zzxxcc said:

Не е така. Зависи каква е била цената на билетите. При оставащи повече от 14 дни до полета, таксата за анулация е 60 евро и връщат разликата. При по-скъпи билети си заслужава, ако наистина няма да се ползват.

Ами те моите са по 40 лв. 🙂 

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 41 минути , zzxxcc каза:

При скъпи билети си струва да бъде заплатена такса от 40 евро в посока /или 30 ако е преди повече от 14 дни/ за смяна на полета с друг.  Тогава даже при 100 лева в посока доплащането си струва, защото спасява минимум 10 евро, респ. 20. Това са едни от редките случаи, когато може да се спаси нещо от първата резервация при условие, че има реални планове за полет по-късно. При цена около 150 лева в посока нещата са добри, а ако е платен билет около и над 200 лева доплащането е определено обосновано.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.