Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 2 часа, mary_shery каза:

Не знам дали съм в най-правилната тема, но се развълнувах от пуснатите полети към Лондон. 😀 Имате ли идея къде мога да намеря изискванията на Великобритания към влизащите в страната? Пътуването ми натам с цел Исландия е чак в средата на юни, но ми се иска да знам къде намирате достоверна информация за изискванията за пристигащи в страните чужденци.

Има закачено мнение в темата за вируса. Айде че съм добричък:

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

Също TIMATIC дава изискванията и ъпдейтват и за вируса. Виж голямата тема за визи https://magelanci.com/forums/topic/332-визови-режими-на-държавите-с-българия/

• Харесвам 3
Връзка към коментар

София, Букурещ и Будапеща по всяка вероятност ще са първите директни дестинации на новата дъщерна авиокомпания Wizz Air Abu Dhabi, която се очаква да стартира операции до края на 2020.

https://www.avioforum.com/civil-aviation/airlines/sofia-ot-parvite-destinacii-na-wizz-ot-abu-dhabi/

“Към момента Уиз изпълнява полети от Будапеща, Букурещ и София до дубайското летище Dubai World Central Al Maktoum, като според наблюдатели новото развитие може да означава преместване на полетите към съседното емирство. Неофициално от авиокомпанията коментираха, че нищо не им пречи да поддържат и двете дестинации.“

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Заложих  и разиграх всичките точки на полетите до BGY, което се оказа печелившо.  🙂 Отмениха полетите до средата на май. 

По-добре 20%  от мизерните 2% при плащане  с ДСК Уиз. 😄

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Галин Маргаритов

Здравейте , някой би ли ми казал колко излиза смяна дата на полет със самолет на Wizzair,да речем от 8 юли на 13 септември?Някъде прочетох 30 евро ,другаде 50 процента от първоначалната цена ,но коя е първоначалната цена и така ,нещо не мога да схвана .Единия и полет е 60 евро всичко билети и багаж ,другия 120 евро билети и багаж  .

Връзка към коментар

Не съм особено щастлива заради маските,по-горе писах защо,но иначе клипчето ме кефи.Все едно мерките не са за да ни предпазят от коварна болест,ами ей така,за по-куул лайф стайл 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Galii каза:

Здравейте , някой би ли ми казал колко излиза смяна дата на полет със самолет на Wizzair,да речем от 8 юли на 13 септември?Някъде прочетох 30 евро ,другаде 50 процента от първоначалната цена ,но коя е първоначалната цена и така ,нещо не мога да схвана .Единия и полет е 60 евро всичко билети и багаж ,другия 120 евро билети и багаж  .

Предполагам различно, според цената на билетите или дестинацията може би? Миналия месец смених датата на един полет Лутън-Варна, билетът струваше 40 паунда с ръчен багаж, за смяната ми взеха 33лв допълнително.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Galii каза:

За смяна се плаща твърда такса (виж на сайта им колко е, че не ги знам наизуст), не процент, плюс разликата в цената между новия полет и това, което си платил. Ако новия полет е по-евтин не връщат пари.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Galii каза:

1687773318_.png.95016b350a2282c05b40ff3a2074db4c.png

преди 35 минути , iaia_mama каза:

Предполагам различно, според цената на билетите или дестинацията може би? Миналия месец смених датата на един полет Лутън-Варна, билетът струваше 40 паунда с ръчен багаж, за смяната ми взеха 33лв допълнително.

Това е много интересно, т.к. цените за смяна на дата са твърди + доплащане разликата в цената на билета.

Може ли повече информация.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Специално по случай коронавируса може да са махнали твърдата такса за смяната, иначе това 33лв за смяна на iaia_mama няма как да се получи.

Връзка към коментар

Wizz Air opens a new base in Lviv and announces 7 new routes from Ukraine!

WizzAir4-ST-800x500.jpg

New routes:
✈ Lviv – Billund (Wednesday, Sunday, from July 1)

✈ Lviv – Tallinn (Tuesday, Thursday and Saturday, from July 2)

✈ Lviv – Lisbon (Wednesday, Sunday, from July 1)

✈ Lviv – Hamburg (Monday, Friday, from July 3)

✈ Lviv – Szczecin (Monday, Friday, from July 3)

✈ Kharkiv – Tallinn (Tuesday, Thursday and Saturday, from July 2)

✈ Kharkiv – Berlin (Monday, Friday, from July 3)

4-27-800x452.png

How to book:
Visit Wizzair.com. To get the lowest rates you have to be a member of Wizz Discount Club (WDC).

За повече инфо цък.

• Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Topfly каза:

От първи май е задължително носенето на маски в самолетите на Уиз ер.

Ще слагаме маски и каски , докато не обявят присъствието на  поне един заразен на борда и  започват да ни търсят с кучета, за да ни хлопнат карантина.:biggrin:

П.п.  Много им паднали цените на полетите до Петербургските забележителности. Колко ще ни платят да ги посетим? 😄

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Галин Маргаритов
преди 1 час, iaia_mama каза:

33лева ми звучи добре ,а има ли опция като започнеш цялата операция по сменяне на датата ,видиш цената ,не ти хареса ,да се върнеш обратно .

Връзка към коментар
Преди 1 час, Hollywood каза:

П.п.  Много им паднали цените на полетите до Петербургските забележителности. Колко ще ни платят да ги посетим? 😄

+20%, но само ако отменят изцяло линията 🤣

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 1 час, Galii каза:

33лева ми звучи добре ,а има ли опция като започнеш цялата операция по сменяне на датата ,видиш цената ,не ти хареса ,да се върнеш обратно .

Не знам. Понеже полета ми беше канселиран, а трябваше да летя колкото може по-скоро, направо го промених за първата възможна дата и като получих потвърждението видях, че цената за смяната  е 33лв. Само два дена по-късно и този полет ми беше канселиран и аз пожелах да ми върнат парите по картата, които би трябвало до 60 дни да получа, както пишеше в мейла. Все още не съм ги получила, пратиха ми само фактура за тях, но само за цената на билета, 33-те лв от таксата си ги прибират за тях. Та, накрая полета ми се осъществи с България еър на цена около 200лв.

преди 2 часа, Таньо каза:

1687773318_.png.95016b350a2282c05b40ff3a2074db4c.png

Това е много интересно, т.к. цените за смяна на дата са твърди + доплащане разликата в цената на билета.

Може ли повече информация.

При отговора ми на Galii

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Гледам махнали са полетите сряда и четвъртък до 15-ти май посока Барселона от София. Вероятно ще кенсалират тези полети(сряда и четвъртък).

Някой, ако има полети до Барселона през Май...може да споделя, ако има някакви пикантерии.

Аз съм с полети за там(Барселона) края на май, връщане началото на юни. Все още няма раздвижване, честно казано май и не очаквам предвид последните новини от испанска страна, че ще отварят даже и музеите края на май.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

image.png.2fcb2fdd4fac4304f558c309cc61e8a4.png

Днес полета до Гетуик изглежда е излетял по данни на летище София, пък и го очакват на Гетуик. За утре все още се продават билети за вечерния полет.

При положение, че букнахме до Лутън и след това ни пренасочиха към Гетуик ( а очевидно ще се изпълни полета), да очаквам ли мейл за рефънд или да активирам Flex-a? Ясно е, че ще се чака до последния момент, ама има ли други опции?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , oli_mali каза:

Днес полета до Гетуик изглежда е излетял по данни на летище София, пък и го очакват на Гетуик. За утре все още се продават билети за вечерния полет.

При положение, че букнахме до Лутън и след това ни пренасочиха към Гетуик ( а очевидно ще се изпълни полета), да очаквам ли мейл за рефънд или да активирам Flex-a? Ясно е, че ще се чака до последния момент, ама има ли други опции?

С Флекс-а можеш безплатно да смениш датата и дори маршрута на полета и така да не канселираш в момента. По този начин хем си задържаш кредита по-дълго време "вложен" (веднъж върнат чрез Флекс е валиден само 3 месеца) хем си даваш втори шанс за евентуална отмяна на полета от страна на авиокомпанията.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

С Флекс-а можеш безплатно да смениш датата и дори маршрута на полета и така да не канселираш в момента. По този начин хем си задържаш кредита по-дълго време "вложен" (веднъж върнат чрез Флекс е валиден само 3 месеца) хем си даваш втори шанс за евентуална отмяна на полета от страна на авиокомпанията.

Я след веднъж сменен полет за друга дата/дестинация после ще имам ли пак Флекс за евентуална последваща промяна или полетите стават фиксирани? Някакви предложения имаш ли за други потенциални за анулация освен вече дискутираните Барселона и Петербург?

Връзка към коментар
преди 18 минути , oli_mali каза:

Аз прехвърлих един полет към Лондон-Букурещ онази вечер,огледай се за там дали не е останало нещо подходящо с изглед за отмяна.Не само Букурещ,а всички румънски летища.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, lio каза:

Гледам махнали са полетите сряда и четвъртък до 15-ти май посока Барселона от София. Вероятно ще кенсалират тези полети(сряда и четвъртък).

Някой, ако има полети до Барселона през Май...може да споделя, ако има някакви пикантерии.

Аз съм с полети за там(Барселона) края на май, връщане началото на юни. Все още няма раздвижване, честно казано май и не очаквам предвид последните новини от испанска страна, че ще отварят даже и музеите края на май.

Здравей, аз също се интересувам а полетите между Барселона и София (само че в обратната посока на твоята). От къде имаш тази тази информация за полетите, защото в сайта на Уиз Ер гледам че полета за 1ви май си стои на цена 80 евро, а някаква жена беше писала че полетът е анулиран. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , oli_mali каза:

Я след веднъж сменен полет за друга дата/дестинация после ще имам ли пак Флекс за евентуална последваща промяна или полетите стават фиксирани? Някакви предложения имаш ли за други потенциални за анулация освен вече дискутираните Барселона и Петербург?

На теория да, но на практика още не съм го правил. Иначе и аз бих заложил на румънски летища, там по принцип забраниха всички полети до 14 май.

преди 11 минути , imarev каза:

Аз прехвърлих един полет към Лондон-Букурещ онази вечер,огледай се за там дали не е останало нещо подходящо с изглед за отмяна.Не само Букурещ,а всички румънски летища.

Ти с Флекс ли беше? След като прехвърли полета към Лондон-Букурещ остана ли ти активен Флекс-а (тоест може ли да се ползва пак)? И каква цена показва новата резервация - тази, която оригинално си "платил" първия път или това, което е струвал втория полет?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.