Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 56 минути , Мари Николова каза:

А защо мислиш,че точно този полет ще отменят или реално се надяваш да летиш?

Не аз не го взех с идеята за отмяна. Просто ме зарибиха приятели и взехме, а и взехме с флекс, а дали ще летим не е ясно според ситуацията.

А ако съм закупил полет с флекс и ми канселират полета пак ли връщат 120%?

• Харесвам 2
Публикувано:

Относно днешния полет W6 4301 към Лутън, който от 6.00 беше променен на 13.00 и то към Гетуик, за което ме информираха преди 2 дена, без да предоставят право на отмяна, и съответно нямаше как да летя, защото си исках Лутън 🙂, нямам работа в Гетуик.

След като подадох оплакване към Уиз, с копие към ГВА, имам днес отговор от ГВА, в което ми разясняват горе-долу правата ми, според тях нямам право на обещетение по 261/2004, за което аз претендирах (400 EUR), защото според мен "премаршрутизацията" би ме доставила в крайната точка много след 2 часа от първоначалния план, а промяната от Уиз е по-малко от 7 дена преди полета, но са на позиция, че АК трябва да ми възстанови сумата платена за билета, като сега съвместно изчакваме отговор от Уиз 😉 .

И тъй като билета го купих в последния момент, на 24.04, се оказва, че Уиз към тази дата, са знаели, че няма да летят към Лутън (поради затваряне на летището), но са продължавали да продават билети, което е подвеждаща и заблуждаваща информация към клиента, и от ГВА са ги предупредили да спрат тази практика, и ме съветват за такива случаи да се обърна и към КЗП.

Сега чакам 6 седмици за отговора на Уиз.

Ако получа неочаквано вдъхновение, ще спретна и едно оплакване към КЗП.

• Харесвам 8
  • Браво 4
Публикувано:
преди 4 минути , muchachote каза:

А дали е рисковано да се купуват вече билети от юни натам?🙄

Ами аз купих вече до Неапол двупосочен за края на юли с услугата Флекс. Знам, че е скоро и то за топ карантинна дестинация, но има време според ситуацията ще действам. Най-много да изгубя 4лв 

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Много се изкушавам за Полша-края на август, началото на септември ама....

Еми,взех за Полша за края на август,три полета с Флекс🌞

Ако ми с карат вкъщи,ще кажа,че @Ivko ме е вдъхновил със смелостта си :rolleyes:

Имам нужда да вярвам в чудеса 🤩

• Харесвам 1
  • Браво 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Мари Николова каза:

Еми,взех за Полша за края на август,три полета с Флекс🌞

Ако ми с карат вкъщи,ще кажа,че @Ivko ме е вдъхновил със смелостта си :rolleyes:

Ами вярно е смелост до тази дестинация и то скоро 😄😁 аз единствено задължителната карантина ме притеснява първо и второ работодаделя да ме задължи за това.

Галин Маргаритов
Публикувано:

Здравейте ,ако сега резервирам полет и услуга флекс за едно евро ,мога ли да променя друг полет ,например от 8 юли на 13 септември ?И колко полета мога да променям ,само ,който съм резервирал последно ли ?

Публикувано:
преди 1 минута , Galii каза:

Здравейте ,ако сега резервирам полет и услуга флекс за едно евро ,мога ли да променя друг полет ,например от 8 юли на 13 септември ?

Промяната се осъществява само за полета към която е добавена.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Mistela каза:

За къде да си взема билет след септември?!

Искам да е топло!

Надявам се вече да са ни отпуснали края 😀

Ейлат,началото на ноември още става за плаж,има билети по 18,99лв двупосочно.Октомври,до към средата е страшно готино в Кипър.Тълпите са си отишли,водата е топла,нощувките са паднали.Но пък билетите за там все още са високи

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, bad kid каза:

Ница?

За Италия четох че вероятно няма да приемат чужди туристи до края на годината.

Имате ли инфо какви са нагласите на други държави "летни дестинации" като Гърция, Испания, Италия, Кипър...Пък и не само летни...

За Италия вероятно, да, няма да приемат туристи. Гърция развива политика от юли да има сезон, ще видим крайните мерки скоро предполагам със изисквания към туристите..

Да видим за къде наистина бихме могли да "рискуваме" с флекс...че нулева година, тегаво ще ни се види без почивки, поне на мен де 🙂

• Харесвам 2
Галин Маргаритов
Публикувано:

Преди няколко дни купих билети за Санкт Петербург за юни месец догодина и мислех ,че съм луд ,но виждам ,че има много ,много по - луди от мен ,в добрия смисъл на думата и истински ги приветствам за смелостта ! За бога ,братя ,да купуваме билети ,че да не вземе да фалира нашата любима авиокомпания ! 😉

А иначе имам и за Париж за юли месец ,че се чудя да променям дати ли ,да летя ли ,за сега само чакам да видим какво ще стане .

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 10 минути , Galii каза:

Преди няколко дни купих билети за Санкт Петербург за юни месец догодина и мислех ,че съм луд ,но виждам ,че има много ,много по - луди от мен ,в добрия смисъл на думата и истински ги приветствам за смелостта ! За бога ,братя ,да купуваме билети ,че да не вземе да фалира нашата любима авиокомпания ! 😉

А иначе имам и за Париж за юли месец ,че се чудя да променям дати ли ,да летя ли ,за сега само чакам да видим какво ще стане .

Как купи за юни догодина, аз виждам до април догодина разписание?

• Харесвам 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 6 минути , slujitel каза:

Как купи за юни догодина, аз виждам до април догодина разписание?

Сега пак проверих ,има до юли 2021 .Аз по принцип от телефона влизам в сайта им .

преди 1 минута , Galii каза:

Сега пак проверих ,има до юли 2021 .Аз по принцип от телефона влизам в сайта им .

Screenshot_20200430-163500.png

• Харесвам 2
Публикувано:

Използвате търсачката на сайта, а не "Търсачката за цени". Там има повече дати.

Прикачам от къде да търсите презз десктоп версията.

sofiq sankt peterburg.jpg

• Харесвам 4
Публикувано:

Ако купиш билет с Wizz flex и канселират полета ти, връщат ти парите в Wizz кредита ти, а flexa остава ли активен, можеш ли да правиш смяна на полета?

Публикувано:
преди 1 минута , danym21 каза:

Ако купиш билет с Wizz flex и канселират полета ти, връщат ти парите в Wizz кредита ти, а flexa остава ли активен, можеш ли да правиш смяна на полета?

преди 1 минута , danym21 каза:

Ако ти върнат 120% в кредит, то можеш директно да си резервираш друг полет на нова резервация, не ти трябва въобще да ползваш flex от предната резервация, тя  ебила анулирана дефакто.

Публикувано:

Оф, кажете някоя интересна дестинация с билети на добри цени, които се намират в момента. Интересувам се главно от Скандинавието или Исландия. След вчерашната покупка на билети до Берлин с Изиджет, сега много ме сърбат ръцете да си взема още някое билетче с право на безплатна смяна на датата😜

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Честно казано дори правилно преведен текстът звучи ужасно песимистично. Май и Испания е прежалила летния сезон вече.

Поне да върнат парите за полетите нашите приятели от WIZZ 😄 Така де...под формата на кредити...

При положение, че няма туризъм, как да се лети с такава цел...Аз ли само не мога да проумея защо нито една институция, агенция и тн. не може да помогне и натисне авиопревозвачите в насока това да не горят парите на хората, които не могат да осъществят пътуванията си с цел туризъм...В нелепа ситуация сме, хем ще има даден полет, хем като кацнеш си в карантина...както и да е, отплеснах се. Просто възмущение.

Чакам с интерес полетите Май до и от Испания, какво ще се случва.

Публикувано:
преди 1 час, so'90 каза:

Последно на каи дати и дестинации да залагаме за “инвестиция”

Току-що ударих джакпот с Ларнака-София на 10 май - взет сутринта, отменен преди малко. Само че вече махнаха всички полети от/до Ларнака до 17 май (докогато е забраната). Ще поровя сега дали няма да изпадне някой нов бисер. По-важното е първо да се намери в кои държави са забранени полетите.

Ако някой има гениална идея - да споделя 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
12 minutes ago, Георги Матеев said:

Аз току-що ударих джакпот с Ларнака-София на 10 Май - взет сутринта, отменен преди малко. Само че вече махнаха всички полети от/до Ларнака. Ще поровя сега дали няма да изпадне някой нов бисер. По-важното е първо да се намери в кои държави има забрани за полети.

Ларнака е много интересен случай. До преди няколко дни цените почти за целия юли бяха по 18.99 лв. в посока (признавам си, че дори и аз купих за един уикенд с точките, които имах, въпреки че после съжалих, защото не виждам голяма надежда за пътуване).

Междувременно само за 1-2 дни цените са се повишили в пъти за почти всички дати през юли.

Публикувано:
Преди 1 час, Aureliano каза:

Ларнака е много интересен случай. До преди няколко дни цените почти за целия юли бяха по 18.99 лв. в посока (признавам си, че дори и аз купих за един уикенд с точките, които имах, въпреки че после съжалих, защото не виждам голяма надежда за пътуване).

Междувременно само за 1-2 дни цените са се повишили в пъти за почти всички дати през юли.

Ееееееее, защо така! Как да няма "голяма надежда" за пътуване през юли???? Аз съм се настроил да пътувам още през юни, а от юни до юли времевата отсечка ми се струва вече като цяла вечност!

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.