Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Както един мъдър човек е казал някога... Търпение! Чакай имейла за отмяна до няколко часа и едва тогава ще има пълно щастие 🙂

Върнат кредит 120%!Реинвестирани в Скопие-Ларнака!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

За сега в Румъния полетите до определени държави са забранени до 14.05.Специално за Испания обаче виждам,че пише за неопределено време,а се продават полети веднага след 14.05 до там.Мисля,че не е лошо да се хвърля по един поглед следващите дни.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 39 минути , crazyhorse каза:

+ 1. Боцнах 2 билета за мен и мъжа ми. (цената се вдигна леко) . Сърбяха ме ръчичките да боцна и за 3-те деца, ама някак НЕмагеланско и НЕпрофесионално ми се стори. 😂😊🤪

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , bibi каза:

+ 1. Боцнах 2 билета за мен и мъжа ми. (цената се вдигна леко) . Сърбяха ме ръчичките да боцна и за 3-те деца, ама някак НЕмагеланско и НЕпрофесионално ми се стори. 😂😊🤪

За кои дати? 

Връзка към коментар

Ровейки насам натам,мисля освен Румъния,под око трябва да държим и Скопие-там масово почват започват полети след 17.05,а летището стабилно си стои затворено и не намирам и никаква дата за отваряне или край на извънредното положение там.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Това е отговор на летище Ларнака

For the moment, all flights are banned with the exception of cargo and repatriation flights. Based on the latest measures announced by the Republic of Cyprus, the airports are expected to accommodate commercial flights sometime after June 9, gradually and with conditions that will be announced at a later stage We suggest you contact directly the airline to further inform you on any updates with regard to their flight operation and your booking.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, crazyhorse каза:

Еднопосочни ли вземате само или двупосочен? Имам един кредит дето ми изтича 😀, да врътна и аз. Иначе още чакам и дано да отменят два полета до Буве на две резервации, че ще изгоря , защото са без флекс.

Връзка към коментар
В момента, liliya каза:

Еднопосочни ли вземате само или двупосочен? Имам един кредит дето ми изтича 😀, да врътна и аз. Иначе още чакам и дано да отнемат два полета до Буве на две резервации, и сме ще изгоря , че са без флекс.

Еднопосочни!За кои дати са ти до Буве?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ще рискувам , аз така или иначе ще изгубя този кредит.

За полетите до Париж чакам, то какво друго. Все ми се струва , че няма да може да се пътува. След като удължиха извънредното положение , има голяма вероятност да отменят полетите. Стискайте палци, че ме е срам да си кажа за колко съм взела билетите 😂.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , lio каза:

Много интересно е как в момента се продава Ларнака - Скопие на 17-ти, но Скопие - Ларнака вече не се предлага за същата дата 😄

Ако Wizz се напънат да летят, на теория могат да направят извозващ полет от Ларнака. Ама нямат право да закарат никой там. На теория Скопие - Ларнака е по-добре от Ларнака - Скопие.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 минути , logist13 каза:

Ако Wizz се напънат да летят, на теория могат да направят извозващ полет от Ларнака. Ама нямат право да закарат никой там. На теория Скопие - Ларнака е по-добре от Ларнака - Скопие.

Подкрепям, обаче може да карат и сезонни работници натам, онзи ден Bulgaria air осъществи успешен полет от София - Ларнака на затвореното им летище 😄

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , lio каза:

Подкрепям, обаче може да карат и сезонни работници натам, онзи ден Bulgaria air осъществи успешен полет от София - Ларнака на затвореното им летище 😄

Полета беше Ларнака-София и беше евакуационен 😉

Връзка към коментар
преди 2 минути , muffytoz каза:

Полета беше Ларнака-София и беше евакуационен 😉

Конкретно говоря за FB8309 на Bulgaria Air. Излетя от летище София. Дали е летял празен към Ларнака с цел да извозва пътници от там - не знам. 

Връзка към коментар
Георги Матеев

Единствените Wizz полети от/до Кипър до края на месеца са от Скопие и Лондон.

И ако Лондон е наистина лесно обясним, то за 5-те полета от/до Скопие преди 31.05 (4 от които свободно се продават и в двете посоки) не намирам логика. Особено при затворено летище в Скопие и забрана за комерсиални полети в Кипър.

Ако ставаше въпрос за работници щяха да разрешат 1-2 полета, а не 5. Освен това по същата логика трябваше да има гастарбайтерски полети и от България, а те почват чак от 05.06.

Та или има много закъсали македонци в Кипър и много закъсали кипърци в Македония или просто тези полети са забравени в разписанието. Далеч по-вероятно звучи второто 🙂

До 2-3 дни ще разберем.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
2 minutes ago, Георги Матеев said:

Единствените Wizz полети от/до Кипър до края на месеца са от Скопие и Лондон.

И ако Лондон е наистина лесно обясним, то за 5-те полета от/до Скопие преди 31.05 (4 от които свободно се продават и в двете посоки) не намирам логика. Особено при затворено летище в Скопие и забрана за комерсиални полети в Кипър. 🙂

Не съм запознат подробно с конкретния случай, но доста от полетите от Скопие са субсидирани от македонското правителство. При такива полети в зависимост от договора и много ниска запълняемост или дори празен полет могат да се окажат рентабилни за авиокомпанията...

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 5 минути , Topfly каза:

Не съм запознат подробно с конкретния случай, но доста от полетите от Скопие са субсидирани от македонското правителство. При такива полети в зависимост от договора и много ниска запълняемост или дори празен полет могат да се окажат рентабилни за авиокомпанията...

В нормална ситуация си прав и има немалко подобни полети. В случая обаче летището в Скопие е изцяло затворено (по заповед на правителството), а в Кипър са забранени всички пътнически полети поне до края на месеца. Същевременно гастарбайтерски и евакуационни полети между тези 2 летища (особено в такова количество) изглеждат доста невероятни.

Просто разсъждавам на глас 🙂

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Topfly каза:

Що ти трябваше да вкарваш такъв съспенс в темата?

Хайде сега, запитване към македонското външно министерство ще субсидира ли тия полети 😛

• Смея се 7
Връзка към коментар
Мирослав Василев

Сега погледнах сайта на Уиз и всички дестинации от Скопие, са в продажба от 17/18 май. Изключения са само Брюксел и Малта. 

Според мен, изчакват да видят, дали ще удължат забрана за полети, защото сегашната е до 16 май. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 22 минути , Мирослав Василев каза:

Сега погледнах сайта на Уиз и всички дестинации от Скопие, са в продажба от 17/18 май. Изключения са само Брюксел и Малта. 

Според мен, изчакват да видят, дали ще удължат забрана за полети, защото сегашната е до 16 май. 

Точно същото разглеждах току-що. Летището в Скопие е обявило, че в зависимост от правителственото решение евентуално ще отвори на 17-и, съответно Wizz са заложили разписание от тази дата нататък. Но все още не са актуализирали полетите конкретно до Ларнака (които по всичко личи са изцяло пътнически) за да отразят удължаването на забраната в Кипър, която до скоро наистина беше само до 17.05. Към момента летището в Ларнака вече има пълна забрана за стандартни полети до 28.05, с опция за още едно удължаване до 09.06.

Освен това @Мари Николова е с връзка в македонското външно и каза, че за полети до Кипър не давали субсидии 😛

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.