Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Реших все пак да им помогна на Уиз и да им дам малко свеж кредит и да доизстискам малкия кредит, който ми остана в акаунта ми при тях. При опит за плащане на част от цената с останалия ми кредит, системата ми изписа това

image.png.c1944387e0a404dafa98337a9d7aae0d.png

Има ли ограничение за частично плащане на билет с кредит?

Връзка към коментар
преди 4 минути , vorbis каза:

Реших все пак да им помогна на Уиз и да им дам малко свеж кредит и да доизстискам малкия кредит, който ми остана в акаунта ми при тях. При опит за плащане на част от цената с останалия ми кредит, системата ми изписа това

image.png.c1944387e0a404dafa98337a9d7aae0d.png

Има ли ограничение за частично плащане на билет с кредит?

Не мисля, че има ограничение. Нещо май правят те в момента, бъгва при търсенето на конкретния маршрут, дава грешки:

mem.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, vorbis каза:

Ех, Жоро, целия кредит го изхарчих 10-ина минути преди да постнеш този коментар. А свежи пари не ми се инвестират, че така както е тръгнало Уиз ще ги фалираме с тези 20% бонуси. 😀 

Както и аз!😈

Връзка към коментар

Мен Меминген - Клуж Напока ме пусна току-що до плащане през сайта, 129.99€ без дискаунт, но нямам кредит, а свежи пари няма да им дам. 🙂

Връзка към коментар
преди 1 час, Hollywood каза:

не променят нещо по програмата - 2 точки за 1.

Май вече го направиха, съдейки по този текст на унгарски:

A legmodernebb technológiák bevezetésével biztosítjuk, hogy a Wizz Air által nyújtott élmény programa  2:1 mind a szolgáltatásminőség, mind az ár-érték arány tekintetében kiemelkedő legyen. Leegyszerűsített szolgáltatási modellt kínálunk: nincs kinyomtatott programa 2:1 repülőjegy, költség- és időhatékony megoldást jelentő másodlagos repülőtereket használunk, a fedélzeten egyetlen osztály működik egyforma programa 2:1 bőrülésekkel, és ételt, illetve italt külön fizetés ellenében, igény szerint szolgálunk fel.

Ez természetesen nem igaz!

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 49 минути , lio каза:

Не мисля, че има ограничение. Нещо май правят те в момента, бъгва при търсенето на конкретния маршрут, дава грешки:

mem.jpg

Ами ще бъгва-цялата Магеланска общност тръгна да пътува до Киев... 😎

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Поредни 120% от Ларнака. За полетите от Румъния, не бих бил толкова убеден, без ФЛЕКС. Масово заминават за Германия и Франция мамалигите, Не че ги пускат да влезнат, но понякога си има полети и висят по летищата. . Обратно - от Европа до Румъния бих залагал.

Връзка към коментар
Преди 1 час, epetkov каза:

Какво благородство! Браво, Матеев! Много хора за такива креативни съвети биха си поискали(потърсили) %. Каква безкористност! Жалко, че малцина са такива в днешно време по българските земи!

Поздравления и от мен!Наистина безкористно и колегиално!

Връзка към коментар

Е*аси как сте се нагушили 😄 . Аз преди кризата си изхарчих повечето кредит, сега проверих, че имам някакви 12,38 евро , които ми изтичат през юни. Като чета не играете толкова на дребно, но ако видите нещо до 15 евро, което ще се канселира ще съм благодарен да споделите, че да си конвертирам кредира в безсрочен за по-добри времена 😄 

Връзка към коментар
преди 59 минути , Alexander каза:

аз съм от най-рисковите. Едно от незнание, друго от нежелание, последните 3 пъти взимах инвестиционни билети без  flex.

И аз така!Днес за първи път в живота си ползвах Флекс!

преди 23 минути , Petinam каза:

А защо не Киев-Рига?

Нали и аз това питам!

Връзка към коментар
преди 21 минути , Jorro каза:

Е*аси как сте се нагушили 😄 . Аз преди кризата си изхарчих повечето кредит, сега проверих, че имам някакви 12,38 евро , които ми изтичат през юни. Като чета не играете толкова на дребно, но ако видите нещо до 15 евро, което ще се канселира ще съм благодарен да споделите, че да си конвертирам кредира в безсрочен за по-добри времена 😄 

Малко повече от кредита ти,но летището е затворено до 9 юни!

https://www.riga-airport.com/press-room-2/news-2/due-to-covid-19-all-scheduled-international-passenger-flights-to-and-from-riga-airport-will-be-suspended-from-march-17/en

Screenshot_20200513-213427.jpg

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , liliya каза:

За Ларнака . Спасих си кредита. 🙂 

Поздравления!Всъщност идеята не беше моя,а на @Георги Матеев!Но няма да откажа почерпка! 😎 

Второто е от мен! 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 34 минути , crazyhorse каза:

Поздравления!Всъщност идеята не беше моя,а на @Георги Матеев!Но няма да откажа почерпка! 😎 
😉

И аз и аз и аз! Шегувам се, разбира се 🙂

Само моля всички - която и дестинация да изберете взимайте билети задължително с Флекс. Колкото и да е добра кристалната топка Уиз все пак са непредвидими до последно и може да има изненади, а е излишно да се губи кредит.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Само моля всички - която и дестинация да изберете взимайте билети задължително с Флекс.

Добре де аз ли нещо се губя в превода или давате по 12 евро на полет за флекс и къде е печалбата, като даже на билет от 50 евро ще Ви върнат 60 ама тия 12 евро като не ги връщат значи 2 евро сте на загуба

• Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• mamaivy
    • liuboo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.