Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 4 минути , Ivko каза:

Това как да се разбира, че има вероятност да няма полет примерно от Германия до Румъния и обратно или...., че да не напрягам ситуацията излишно ама сега говорих с приятел пилот в Уиз за полета утре Memmingen – Allgaeu ->Cluj-Napoca и каза, че си го има полета и че не са го качили летищата не знае и той защо имало 107 продадени билета до момента и даже познавал командира...

Аз го разбирам по този начин,да.Иначе ако се състои този полет,подозирам че от 107,пътниците малко преди полета ще се окажат не повече от 7😄

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , imarev каза:

Аз го разбирам по този начин,да.Иначе ако се състои този полет,подозирам че от 107,пътниците малко преди полета ще се окажат не повече от 7😄

Ами не е ясно колко от тук ще летят 😃😄

Връзка към коментар

Май се преебахме с тоя полет, че и аз ама така е като ползвам чужд кредит 😄😄 . Давайте засегнатите да мислим алтернативи въпреки,че надеждата умира последна ама....полета се появи. Ама при тоя скъп полет като гледам алтернативите на какви цени са не знам по колко билета ще трябва да се купят хаха. Освен да се прежалят тия 12 евро флекс, че аз изход не виждам 

Untitled.jpg

Untitled.jpg

Редактирано от Ivko
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Докато самолетът не излети от Клуж още не бих бързал да се притеснявам. Иначе до утре имаме време да търсим алтернативи, 100% ще се намери нещо. В крайна сметка именно за това служи Флекс-а 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Спрете се бе хора! 🙂 Тотално ще объркате системите на Уиз ер с тези резервации! Ще си мислят, че цяла Европа е готова още утре да литне и само разни административни пречки спират бизнеса 🙂

Аз чисто емоционално не мога да си взема билет с който няма да летя 🙂 Имам ли самолетен билет, почвам да се готвя за пътуването 🙂

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 22 минути , Георги Матеев каза:

Иначе до утре имаме време да търсим алтернативи, 100% ще се намери нещо. В крайна сметка именно за това служи Флекс-а 🙂

Ами освен да си взема билет до Дубай на 29.12 е с малка разлика цената. И без това кредита, който ползвах сега за този полет бе по тази дестинация, но тъпото е че с мен са още 3-ма за тая дестинация и говорим точно за тази дата да ходим и ако аз имам билет тогава как ще им взема с дискаунт. Ако сега канселирам ще изгоря с едни 24лв ама ако до три месеца не се позлва тоя кредит кво пак ли да купувам с него билети и пак флекс че да не ми изгорят тия 240лв хахах поне аз така се завъртях😄😄

И отделно акаунта ми е в лв а те ще ми върнат евро и тук при превалутирането ще ме прееба хахах

• Браво 1
Връзка към коментар

На мен ми възниква един полезен въпрос 😄

Четох до сега условията на Flex да не се окажа неподготвен пак, но никъде не открих нищо за следния казус...

Да речем закупили сме еднопосочен билет за 1 пътник. При промяна с флекс, бихме ли могли да използваме сумата за закупуване на еднопосочни билети за друга дестинация, но за двама души или задължително цялата сума трябва да бъде оползотворена за един пътник?

И евентуално, ако билета е еднопосочен, може ли с флекса после сумата да се използва за закупуване на двупосочен билет за друга дестинация?

Някой тествал ли е?

Ще е хубаво, ако се сподели такъв полезен опит, за да знаем какви оферти за смяна да търсим, ако настъпи такъв момент 🙂

Връзка към коментар
преди 1 минута , lio каза:

На мен ми възниква един полезен въпрос 😄

Четох до сега условията на Flex да не се окажа неподготвен пак, но никъде не открих нищо за следния казус...

Да речем закупили сме еднопосочен билет за 1 пътник. При промяна с флекс, бихме ли могли да използваме сумата за закупуване на еднопосочни билети за друга дестинация, но за двама души или задължително цялата сума трябва да бъде оползотворена за един пътник?

И евентуално, ако билета е еднопосочен, може ли с флекса после сумата да се използва за закупуване на двупосочен билет за друга дестинация?

Някой тествал ли е?

Ще е хубаво, ако се сподели такъв полезен опит, за да знаем какви оферти за смяна да търсим, ако настъпи такъв момент 🙂

Не и не

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

Ами освен да си взема билет до Дубай на 29.12 е с малка разлика цената. И без това кредита, който ползвах сега за този полет бе по тази дестинация, но тъпото е че с мен са още 3-ма за тая дестинация и говорим точно за тази дата да ходим и ако аз имам билет тогава как ще им взема с дискаунт. Ако сега канселирам ще изгоря с едни 24лв ама ако до три месеца не се позлва тоя кредит кво пак ли да купувам с него билети и пак флекс че да не ми изгорят тия 240лв хахах поне аз така се завъртях😄😄

Ако има полет (още не е сигурно, чакаш до утре), взимаш Рига - Киев за 26ти и ще си избиеш тези 24лв.  И ще минеш на 2год. кредит.

Връзка към коментар
В момента, logist13 каза:

Ако има полет (още не е сигурно, чакаш до утре), взимаш Рига - Киев за 26ти и ще си избиеш тези 24лв.  И ще минеш на 2год. кредит.

Е да ама този полет струва 60 евро, а аз съм платил 120 евро, а разликата не ти се връща

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 44 минути , Topfly каза:

Спрете се бе хора! 🙂 Тотално ще объркате системите на Уиз ер с тези резервации! Ще си мислят, че цяла Европа е готова още утре да литне и само разни административни пречки спират бизнеса 🙂

Аз чисто емоционално не мога да си взема билет с който няма да летя 🙂 Имам ли самолетен билет, почвам да се готвя за пътуването 🙂

Ще спрем веднага щом и Wizz престанат с тази, хм, интересна практика на "тука има тука нема" 🙂 Иначе и аз съм като теб! Вече се готвя за пътуването, всъщност след малко потеглям към Меминген с кола за да си хвана полета за Клуж утре :lol:

Относно Флекс. Издаден билет може да се замени само и единствено със същия тип билет. Т.е. еднопосочен не може да стане двупосочен, PLUS тарифа не може да стане BASIC, добавен багаж не може да се махне (и обратното), един пътник не може да стане на двама и тн. Може да променяте само началното / крайното летище + датата, абсолютно нищо друго.

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Ами вземи по-скъпа тарифа, или за 2ма пътници

За колкото пътници е добавен флекса за толкова може да вземаш няма как да добавяш пътници както да го направя двупосочен и тарифата също не може да променяш хахах

Връзка към коментар
преди 9 минути , Topfly каза:

Тотално ще объркате системите на Уиз ер с тези резервации!

Ами това са все "проблеми" на Уиз ер.  Защо продават?  Защо въведоха Флекс-а?  Защо не  стопираха 20%  за периода на пандемията?  Аэрофлот  дават ваучери, с които човек може да ползва 15%  отстъпка от цените на  сайта им за бъдещи полети.  🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivko каза:

За колкото пътници е добавен флекса за толкова може да вземаш няма как да добавяш пътници както да го направя двупосочен и тарифата също не може да променяш хахах

Добре де, отменяш си резервацията и си искаш сумата. Губиш таксата за флекса. Като ти върнат сумата си купуваш билети за когато и където искаш, за колкото хора искаш.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Добре де, отменяш си резервацията и си искаш сумата. Губиш таксата за флекса. Като ти върнат сумата си купуваш билети за когато и където искаш, за колкото хора искаш.

Е то това е ясно ама тоя кредит важи 3 месеца, а не е ясно до тогава дали ще има яснота вече за билети и отделно акаунта ми е в лв а те ще върнат евро и при превалутирането ще ме издрънкат хаха

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 15 минути , epetkov каза:

Ами това са все "проблеми" на Уиз ер.  Защо продават?  Защо въведоха Флекс-а?  Защо не  стопираха 20%  за периода на пандемията?  🙂

Това все едно аз съм го написал 🙂 При Wizz има много "защо"-та, но всички остават без отговор.

преди 17 минути , lio каза:

В такъв случай, много флексибъл услуга е това, направо услуга та дрънка 😄

Предостатъчно флексибъл е даже до степен, че не се сещам за подобен еквивалент с която и да е друга авиокомпания (независимо дали стандартна или лоукост). Срещу само 12 евро си връщаш всички останали пари от билета или променяш дата/маршрут.

преди 11 минути , logist13 каза:

Именно. В най-ужасния случай се губят едни сравнително скромни 12 евро, които с мъничко късмет се изкарват отново при следващото 'кръгче'. Не виждам за какво се шашкате въобще.

преди 10 минути , Ivko каза:

Е то това е ясно ама тоя кредит важи 3 месеца, а не е ясно до тогава дали ще има яснота вече за билети и отделно акаунта ми е в лв а те ще върнат евро и при превалутирането ще ме издрънкат хаха

Който го е страх от мечки да не ходи в гората... особено с чужд кредит 🙃

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Ами скоро идва рождения ден на Уиз /обикновенно на 18-ти пускат за дискаунт членове/ и в исловията на криза сега дали няма да пуснат някакви уау оферти/цени...и ще трябват кредити 😄😃. А като канселирам с флекс пише до 72ч идва кредита, но предполагам и по-бързо се зарежда.

Връзка към коментар

Току-що се свързах с летище Клуж по телефона и ми казаха, че полета до Меминген е в разписанието им по график. НО все още нищо не се знаело окончателно, защото чакат днес Румънското правителство да вземе решение за полетите занапред и може и да не излети. Чакаме до последно 😉

• Браво 2
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 3 минути , oli_mali каза:

Току-що се свързах с летище Клуж по телефона и ми казаха, че полета до Меминген е в разписанието им по график. НО все още нищо не се знаело окончателно, защото чакат днес Румънското правителство да вземе решение за полетите занапред и може и да не излети. Чакаме до последно 😉

Мисля, че е крайно време да се свържеш и с румънското правителство 🙂

• Смея се 13
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ivko каза:

Май се пре**** с тоя полет, че и аз ама така е като ползвам чужд кредит 😄😄 . Давайте засегнатите да мислим алтернативи въпреки,че надеждата умира последна ама....полета се появи. Ама при тоя скъп полет като гледам алтернативите на какви цени са не знам по колко билета ще трябва да се купят хаха. Освен да се прежалят тия 12 евро флекс, че аз изход не виждам 

Untitled.jpg

Untitled.jpg

Не бързай с песимистичните прогнози. Полетът го има на сайта на летище Меминген, но на сайта на Клуж го няма:

image.png.912b2c4d58daa5031e2b9adbb740c22c.png

Така че търпение му е майката. Докато самолетът не кацне в Меминген, никакво активиране на флекса.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.