Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Добре де защо винаги в приложението никаква промяна не се отразва, а само през уеб се вижда?

За да държат в напрежение нервни клиенти с телефон 🤣

• Смея се 9
Публикувано:
33 minutes ago, Георги Матеев said:

Ама моля ви се, какви са тези предложение за полети след седмица-две? Дайте малко по-сериозно. Някои хора не гледаме толкова напред в бъдещето, а и сме си поставили високи кредитни цели.

Току-що си взех кредита за FMM-CLJ, но понеже наистина много ми се доходи в Клуж, пък и Wizz Air така любезно продължават да продават отменения днешен полет - незабавно купих 4 билета за... абсолютно същия полет FMM-CLJ.

Шапки долу..... 😄 😄 😄 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Граф Вронски
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Добре де защо винаги в приложението никаква промяна не се отразва, а само през уеб се вижда?

Както един приятел казва: "Ах, тези програматори" 😄 

• Смея се 5
Публикувано:

най активната тема в момента...да живне малко форума на  вълна самолетни билети.... иначе само теми за готвене и гладене....

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

ама това си бе сериозна инвестиция

Според мен инвестицията като такава не е била сериозна. Сериозен беше рискът. 🙂

преди 39 минути , Георги Матеев каза:

но понеже наистина много ми се доходи в Клуж

Всъщност, извън виртуалното ходене до Клуж, някой 'инвеститор'  ходил ли е реално там. Аз не съм 'инвеститор' , но съм бил в Клуж Напока.  Струва си да се  отиде.

преди 15 часа, Георги Матеев каза:

Ако въобще някога тръгна да пиша ще е свързано с десетките неразказани истории от целия свят, които засега пазя само за себе си.

Не бъди егоист! Сподели преживяванията си с нас! Издай книга! 

• Харесвам 2
Публикувано:

@Георги Матеев,много задобря,няма смисъл да пропиляваш този талант!🙃Не изпускай момента да реализираш замисленият старт ъп свързан с управление на магеланските Уиз портфейли.Имам даже предложение за име на компанията

Wizz truly fast incomes,съкратено - WTF I 🤓Харесва ли ти?🤪Вече ти ще си прецениш дали да е с благотворителна или със стопанска цел.

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 5 минути , Мари Николова каза:

да реализираш замисленият старт ъп свързан с управление на магеланските Уиз портфейли.

Идеята за старт ъп никак не е за подценяване и подсмиване.  Потенциалът е огромен при  направата  му с многоезикова версия. Направо може да се вземат  езиците от сайта на Уиз.

Публикувано:
преди 2 минути , danym21 каза:

На мен полета Меминген - Клуж още ми стои като активен.

Ако го гледаш през приложението е така. Трябва през уеб да влезеш и да си направиш промените.

Публикувано:
преди 22 минути , muffytoz каза:

На работа съм и проверявам само от телефона и ми изписва това

опитай да се чекираш и ще се осъзнае ...и моят беше така но се оправи като тръгнах да си прибавям документ за чекиране...и вече ми върнаха париците...

Мирослав Василев
Публикувано:

Току-що получих отговор от летище Чиампино, че летището е затворено и полети се пренасочват към Фуимичино.

Уиз имат заложени полети от Скопие до Чиампино, от 18 май, може да го имате предвид.

Би трябвало, щом полета е заложен до едно летище, но след това преместен на друго, да ти позволят да си го отмениш, ако въобще бъде изпълнен?

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
В момента, muffytoz каза:

Сега проверява и на лаптопа в сайта им не ми излиза, че е отменен полета а получех 2 имейл вече, че е 😄

Като си влезеш в десктоп версията и резервациите, цъкни на "Подробности", тогава ще ти даде опцията за връане на кредити. Бъгва понякога 🙂

Публикувано:
17 minutes ago, Мирослав Василев said:

Току-що получих отговор от летище Чиампино, че летището е затворено и полети се пренасочват към Фуимичино.

Уиз имат заложени полети от Скопие до Чиампино, от 18 май, може да го имате предвид.

Би трябвало, щом полета е заложен до едно летище, но след това преместен на друго, да ти позволят да си го отмениш, ако въобще бъде изпълнен?

Не е сигурно предвид, че са в един град на няколко км едно от друго. Скоро имаше такава драма с пренасочени полети от Лутън към Гатуик и мисля, че не им позволяваха такава опция.

• Харесвам 1
Публикувано:

Продължава да ми изписва това съобщение и не знам какво означава това, че имам Над платена резервация и не ми връщат нкщо

Screenshot_20200515_100302_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Публикувано:
преди 2 минути , ivelina666 каза:

Какво ще кажете за Меминген-Клуж на 22 май? Имам малко изтичащ кредит.

В разписанието тази дестинация по-принцип е заложено от 18-ти да се изпълнява та не се знае ще се лети ли...вземай с флекс

Публикувано:
преди 4 минути , ivelina666 каза:

Какво ще кажете за Меминген-Клуж на 22 май? Имам малко изтичащ кредит.

Sold out. Изтървала си този влак. 

Пробвай нещо с Рига или Ларнака, които са затворени официално до 9 юни вкл. 

Публикувано:

Според мен е добра идеята Рим - Скопие на 18-ти с флекс...Ако не отменят, просто ще се премести резервацията на друга дестинация, ако отменят още по-добре, една врътка повече.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.